Een foot in de goede richting! De zorg voor het milieu was al een ruime tijd een basis voor wat we doen en hoe we werken. Papyrus is FSC® en PEFC™ gecertificeerd en biedt u een breed assortiment van papierkwaliteiten met verschillende milieulabels.

Regel uw circulaire inkoop met Papyrus en Paper for Paper.

Ontdek het omvangrijke Paper for Paper, aangeboden door Papyrus. Met Paper for Paper voldoet u op eenvoudige wijze aan alle facetten van circulair inkopen en ontzorgen wij u in het behalen van uw milieudoelstellingen.

Paper for Paper zamelt al uw kantoorpapier in, zowel beveiligd als onbeveiligd. Dit papier wordt vernietigd volgens de strengste beveiligingsnormen, om vervolgens te recycleren tot hoogwaardige grondstof voor het produceren van hygiënepapier en/of kantoorpapier, dat u weer kunt inkopen.

Papyrus denkt vooruit en streeft graag samen met u naar transparante duurzame oplossingen. Paper for Paper werkt eenvoudig en zorgt dat u aantoonbaar circulair inkoopt zonder ingrijpende wijzigingen in uw huidige bedrijfsvoering. U voldoet hiermee aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid door verlaging van C02 - uitstoot, reductie van water- en energie gebruik en bovenal uw afval wordt hergebruikt.

Met Paper for Paper kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Paper for Paper is een samenwerking tussen Papyrus, De Graaf Security, Mondi en SCA (Tork). Allen vooraanstaande leveranciers die u graag deze totaaloplossing voor circulair inkopen bieden.

Kiezen voor Paper for Paper, is tonen dat u waarde hecht aan duurzame ontwikkelingen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie, laat het ons weten en dan kijken wat we samen wat we voor u kunnen doen.

Wij bieden deze producten en diensten aan commerciële drukkerijen, uitgevers, direct mail-bedrijven en de digitale drukindustrie, maar ook aan detailhandelaren, wederverkopers, kopieercentra, drukkerijen in fabrieken, overheidsinstanties, enz.

Papyrus ondersteunt haar klanten om hun dagelijks leven te vereenvoudigen door het leveren van grafisch en kantoorpapier, technische knowhow en papiergerelateerde diensten.