Verzendverpakking toebehoren

Categorieën (1)
Mailing bags transparante enveloppen
Mailing bags transparante enveloppen
Deze mailing bags worden ook wel direct mail of plastic verzendenveloppen genoemd. De mailing bags zijn voorzien van de volgende unieke eigenschappen: afgeschuinde klep met hersluitbare tape met zilver liner en ontluchtingsgaatje onderin de envelop. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een mailing efficiënter ingepakt kan worden. Onze transparante mailing bags zijn gemaakt van een heldere LDPE folie, waardoor een direct mailing de uitstraling krijgt die het verdient!
Paklijstenveloppen
Paklijstenveloppen
Paklijstenveloppen zijn verzendenveloppen die gebruikt worden voor het versturen van de pakbon gedurende een zending. Paklijstenveloppen worden ook wel plakzak of paklijst verzendenvelop genoemd. De paklijstenveloppen zijn gemaakt van polypropyleen folie. Dit materiaal maakt de paklijst een stuk stugger. De folie is glashelder, wat het scannen bevordert. De achterkant heeft een schutvel met plakstrook, waarmee de paklijst op de doos geplakt kan worden. Het schutvel zorgt ervoor dat de pakbon gemakkelijk in de paklijst gestopt kan worden. De lijmkracht van de envelop is erg sterk waardoor de paklijstenvelop gewapend is tegen alle weersomstandigheden. Paklijstenveloppen zijn gevoelig voor de temperatuur waarin ze worden opgeslagen. De “hotmelt” lijm is gevoelig voor temperatuurverschillen. We adviseren alle paklijstenveloppen op te slaan tussen de 18 en 23 graden Celsius. Vooral als het koud wordt kan de lijm gaan werken en kan het gaan krimpen, wat ervoor zorgt dat de paklijsten krom gaan trekken. Maar, geen paniek. Zet de doos gesloten in een ruimte met de gewenste temperatuur, en je zal zien dat de lijm weer tot rust komt en de paklijsten weer recht trekken. De lijm is echter niet geschikt voor gebruik van de paklijstenvelop op hout.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.