Reinigingsmiddelen en -materialen

Schoenborstel
Schoenborstel
Schoenborstel gegalvaniseerd met 4 borstels. Te bevestigen op ondergrond en makkelijke afvoer van vuil
Schoonloop matten
Schoonloop matten
Onze schoonloopmatten zijn van hoogwaardige kwaliteit, en door de vezels op de mat komen bezoekers met schone schoenen binnen. De rubber omranding en anti slip onderkant zorgen ervoor dat de mat goed blijft liggen. De vezels zijn van Polyamide.
UltraSpeed Pro MicroSpeed Plus mop
UltraSpeed Pro MicroSpeed Plus mop
De UltraSpeed ​​Pro MicroPlus hoogwaardige mop is een geschoren microvezelmop voor universeel gebruik op alle soorten harde vloeren. Witte polyester microvezels nemen vuil en vocht op. De diagonale polyamidezones zorgen voor een verbeterde mechanische werking op aangekoekt vuil zonder het oppervlak te beschadigen.
Vlakmop katoen
Vlakmop katoen
Droog- en natmop van katoen katoen. Perfect voor kantoren, maar ook voor ruige omgevingen zoals scholen, entrees, restaurants en luchthavens. Bevestiging op bijpassende vlakmop houder middels Click Lock systeem
Vileda stofwisdoek ProDust
Vileda stofwisdoek ProDust
Vlakke harde vloeren kunnen snel en efficiënt stofvrij gemaakt worden door middel van stofwissen. Stofwissen met Single Use doeken is de snelste en meest hygiënische oplossing. De ProDust wisdoek is een rol met 75 voorgeperforeerde Single Use vloerwisdoeken. De doeken zijn tweezijdig geïmpregneerd met kleefstof en laten geen residu achter op de vloer. De ProDust Roll vloerwisdoek is geschikt voor de Vileda rol dispenser en wordt toegepast in combinatie met de Vileda vloerwisser. Single Use vloerwisdoek met kleefstofimpregnering, laat geen residu achter op de vloer Kwaliteitsproduct met professionele uitstraling Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding Hoge stofopname Stabiele impregnatie – omdraaien verpakking niet nodig Kleefstof aan beide zijden van de doek, voorkomt fout gebruik 75 doeken op rol : minder vaak vullen van dispenser Kartonnen kernkoker: rolt t/m de laatste doek makkelijk af Voorgeperforeerd – eenvoudig en licht af te scheuren, altijd de juiste maat Past op alle gangbare types stofwisframes Dispenser leverbaar. Voor muurbevestiging en bevestiging aan Vileda Professional materiaalwegen Zeer geschikt voor alle soorten harde, vlakke vloeren Ook geschikt voor stofvrij maken van vochtgevoelige meubels"
Stofwisdoekframe
Stofwisdoekframe
Het frame heeft een snelsluiting voor het bevestigen van de handgreep. De stofwisdoeken worden met een veerklem (clip) op het frame bevestigd. Het frame wordt geleverd met een bevestigde zool.
Vileda ClickSpeed
Vileda ClickSpeed
The ClickSpeed system is a fast, easy-to-use, hygienic solution for small items and larger items that require frequent change of equipment or a disposable towel, such as home cleaning, small shops, restaurants, offices or nursing homes. The frame has a unique magnet that holds the towel in place. The disposable ClickSpeed towel size is optimized to fit the frame and its novola structure gathers loosely. A dirty towel can be dropped into the laundry basket without touching it manually.
Vloerwisser
Vloerwisser
Met de Vileda vloerwisser kunt u uw dweil gemakkelijk aan de bezem bevestigen voor een eenvoudige en effectieve reiniging.
Wecoline Vlakmopframe Velcro
Wecoline Vlakmopframe Velcro
Aluminium vlakmopframe met aan de onderzijde vervangbare klittenbandstrips. Het juiste frame voor reiniging van vloeren, wanden, deuren en ramen. Reinigen met microvezelmaterialen is effectief, snel, ergonomisch en spaart het milieu. De steelbevestiging is fixeerbaar en eenvoudig vast te zetten. Het frame is te gebruiken in combinatie met de Wecoline microvezel vlakmoppen.
Glasvezel steel
Glasvezel steel
Taski Glasvezelsteel is een professionele steel voor een superieure schoonmaak en is licht, duurzaam en eenvoudig in gebruik.
Steel metaal Plubo Style
Steel metaal Plubo Style
Metalen steel passend bij oa de vloerwisser Plubo Style.
Telescoopsteel alu waterdoorvoer 2x1 mtr
Telescoopsteel alu waterdoorvoer 2x1 mtr
2 delige telescoopsteel van hoogwaardig aluminium. De steel heeft een waterdoorvoer waardoor deze zeer goed inzetbaar is voor oa glazenwassen en autowassen. Lichtgewicht en robuust.
Telescopische aluminium steel
Telescopische aluminium steel
Een telescopische aluminium handgreep geschikt voor alle frames met universele aansluitingen. Een lichte steel die kan worden aangepast van 100 cm tot 180 cm en dus bruikbaar voor verschillende personen omdat deze steel een perfecte werkhouding voor de gebruiker mogelijk maakt wanneer de steel correct is ingesteld.
Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig
Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig
Unger OptiLoc 3-delig, 6,00 mtr telescoopsteel / uitschuifsteel, bedoelt voor het o.a. wassen van ramen of verwijderen van stof op moeilijk bereikbare plaatsen. Inclusief veiligheidsconus.
Wecoline Telescoopsteel Blauw 60/105 cm
Wecoline Telescoopsteel Blauw 60/105 cm
Weccoline telescoop steel aluminium. Passend op oa de vlakmopsystemen en instelbaar voor ideale en meest ergonomische houding tijdens het schoonmaken.
Aluminium handle Hau
Aluminium handle Hau
Steel hout met schroefdraad (dop/vijs)
Steel hout met schroefdraad (dop/vijs)
Houten steel met een dop en ophanggat. De andere zijde van de steel bevat een dop met een schroefdraad. Hierop kunnen diverse stukken bevestigd worden zoals een, bezem, trekker, zaalveger etc.
Innuscience RSG Handle
Innuscience RSG Handle

• Te gebruiken op alle RSG producten van Innuscience
• Hoeft niet per product ingesteld worden
• Unieke dosering middels doseersproeiers in de RSG cans
• Geen mogelijkheid van verspilling of morsen

Wecoline Interieur Vlakmop Microvezel 28 cm Blauw
Wecoline Interieur Vlakmop Microvezel 28 cm Blauw
Hoge kwaliteit microvezel vlakmop. Voor het reinigen van alle harde, waterbestendige oppervlakken. Klamvochtig te gebruiken. Lange levensduur (200 tot 300 wasbeurten), wassen op 60 graden.
Wecoline microvezel vlakmoppen velcro
Wecoline microvezel vlakmoppen velcro
Het alternatief op de stofzuiger of op de stofwisdoeken voor eenmalig gebruik. Met deze witte Wecoline microvezel vlakmop wis je droog het stof van vloeren en wanden. Voor het bereiken van optimale duurzaamheid adviseren wij wassen op 60 graden zonder bleekmiddel en wasverzachter. Milieuvriendelijke manier van stofwissen. Handig te gebruiken op klittenbandframes. In meerdere maten verkrijgbaar
Vileda SpillEX Absorption cloth
Vileda SpillEX Absorption cloth
Microvezeldoek light HACCP kleurcodering
Microvezeldoek light HACCP kleurcodering
Microvezeldoek voor alledaagse schoonmaak werkzaamheden. Verkrijgbaar in de diverse HACCP- kleurcoderings uitvoeringen. Gebruik de doek klamvochtig.
Stofwisdoekjes
Stofwisdoekjes
De stofwisdoekjes zijn statisch geladen om zo beter het stof aan te trekken en vast te houden. De doekjes zijn wegwerpbaar. Ze zijn geschikt voor alle gladde vloeren zoals vinyl, parket, natuursteen, laminaat, gladde beton, PVC en gymzalen.
Microvezeldoek
Microvezeldoek
De microvezeldoek maakt streeploos schoon bij een lage wrijfdruk. Kan zowel nat als droog gebruikt worden. De vezeldoek kan tot 4 keer zijn eigen gewicht aan vocht opnemen.
24 out of 314 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.