Wasverzachters

Categorieën (0)
Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE 54X1 2x4L - Wasverzachter
Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE 54X1 2x4L - Wasverzachter
Clax Revoflow Deosoft Breeze is een zeer geconcentreerde wasverzachter met geurverwijderingstechnologie, speciaal ontwikkeld voor de professionele wasserijen. Geschikt voor het Clax Revoflow doseersysteem. Clax Revoflow Deosoft Breeze is een zeer geconcentreerde wasverzachter die gebaseerd is op biologisch afbreekbare kationactieve stoffen. In de wasoplossing absorberen deze positief geladen kationactieve stoffen aan het negatief geladen textieloppervlak. Wanneer de kationactieve stof geabsorbeerd is aan textiel heeft het een smerend effect. Tijdens het droogproces voorkomt dit het in elkaar grijpen van individuele vezels en de vorming van statische elektriciteit (vooral bij synthetische vezels). Het product bevat een uniek parfum, dat een zeer aangename en langdurige geur achterlaat op textiel. ;
Clax Soft Fresh 50A1 licht geparfumeerde wasverzachter
Clax Soft Fresh 50A1 licht geparfumeerde wasverzachter
Clax Soft is een licht geparfumeerde wasverzachter speciaal ontwikkeld voor gebuik in commerciele en lokale wasserijen. Clax Soft is geschikt voor de meeste soorten stof en kan handmatig of automatisch gedoseerd worden.
CLAX SOFT FRESH 50A1 wasverzachter
CLAX SOFT FRESH 50A1 wasverzachter
CLAX SOFT FRESH 50A1 is een wasverzachter speciaal ontwikkeld voor gebruik in commerciële en interne wasserijen. Geschikt voor de meeste soorten textiel. Handmatige en automatische dosering mogelijk. ;
Lenor wasverzachter
Lenor wasverzachter
Lenor wasverzachter zorgt voor een langdurige frisheid en laat de was lekker zacht en comfortabel aanvoelen.
Robijn wasverzachter
Robijn wasverzachter
Robijn wasverzachter Morgenfris is een zeer geconcentreerde wasverzachter met hittebestendig parfum en en speciale geurneutralisatie-technologie. Stoffen blijven zacht en ruiken langdurig aangenaam met deze wasverzachter die vieze luchtjes bestrijdt. De wasverzachter voorkomt eveneens dat je kleding statisch wordt en maakt het dus makkelijker strijkbaar.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.