Vloerreiniging en -onderhoud

TASKI Jontec Ceramica natuursteen reiniger
TASKI Jontec Ceramica natuursteen reiniger
Reiniger voor onbeschermde keramische- en natuurstenen vloeren met een glanzend uiterlijk.
Green care Vioswitch sterk geconcentreerde vloer reiniger en -verzorging
Green care Vioswitch sterk geconcentreerde vloer reiniger en -verzorging
■ De natuurlijke kokoszeep in de formule beschermt vloeren tegen uitloging en laat een beschermende film achter met antistatische werking, waardoor het gevaar van uitglijden wordt verminderd in overeenstemming met DIN 18032-2. 
■ De sterk geconcentreerde formule maakt een kostenefficiënt gebruik mogelijk. 
■ TAWIP vioSwitch maakt deel uit van het Switch systeem, dat doseren en bijvullen combineert. 
■ TAWIP vioSwitch wordt geleverd in een zeer duurzame fles en Switch-doseerdop gemaakt van 100% Post Consumer Recyclate voor een nauwkeurige en veilige dosering waarbij rechtstreeks productcontact wordt vermeden. 
■ Dankzij de 1L monomateriaal Cradle to Cradle® Gold pouch kan de fles telkens opnieuw worden gevuld. 
Toepassingsgebied 
■ TAWIP vioSwitch is bij uitstek geschikt voor mechanische en handmatige onderhoudsreiniging van alle waterbestendige vloeren met de hoogste eisen aan vloeronderhoud en slipweerstand. Perfect geschikt voor gebruik op PVC, linoleum, rubber, steen en geoliede en gewaxte houten vloeren, bijv. in scholen, verpleeghuizen, administratieve kantoorgebouwen of gymzalen. 
■ Niet gebruiken op niet-verzegelde houten vloeren.
Green Care Longlife polish Vloeremulsie
Green Care Longlife polish Vloeremulsie
■ LONGLIFE polish is een universele vloeremulsie met uitzonderlijke milieueigenschappen en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. 
■ Deze gebruiksvriendelijke vloeremulsie verbetert de arbeidsveiligheid en laat elke vloer er, in welke staat ook, goed uitzien. Makkelijk aan te brengen, uitstekende coatingresultaten met slechts twee verschillende lagen. 
■ Zijn laag verpulveringrisico, goede polijsteigenschappen en de mogelijkheid om de coating makkelijk te herstellen maken van LONGLIFE polish een betrouwbare en duurzame vloeremulsie. DIN 18032-2-certificaat voor hoge slipweerstand en een verhoogde veiligheid. 
■ Dit product is ideaal in combinatie met LINAX stripper, dat in een handomdraai zelfs meerdere polymeerlagen LONGLIFE polish verwijdert. 
■ LONGLIFE polish maakt geen gebruik van gevaarlijke ingrediënten zoals metazouten, TBEP, gefluoreerde egalisatoren, oppervlakteactieve stoffen met silicone en parfums en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. 
Toepassingsgebied 
■ LONGLIFE polish is geschikt voor universeel gebruik op alle beschermbare vloeren, in het bijzonder flexibele vloeren in PVC, linoleum, natuurrubber en andere speciale synthetische materialen. Ook geschikt voor harde vloeren, bv. natuursteen en verzegelde houten vloeren. 
■ Niet geschikt voor gepolijste stenen vloeren, tegels of onverzegeld hout.
TASKI Jontec Restore vloerreinigings- en onderhoudsmiddel
TASKI Jontec Restore vloerreinigings- en onderhoudsmiddel
Taski Jontec Restore is een hoogglans onderhoudsmiddel en reiniger voor zowel beschermde als onbeschermde vloeren. Taski Jontec Restore herstelt kleine beschadigingen in de polymeerbeschermlaag zoals hak- en schopstrepen. Kan gebruikt worden bij zowel low- en highspeed éénschijfsmachines.
Vloerreiniger Finish Jontec Luna
Vloerreiniger Finish Jontec Luna
Zijdeglans vloeremulsie voor bijna alle typen vlakke, harde waterbestendige vloeren. De formulering geeft een perfecte hechting op bijna alle vloersoorten. Zowel geschikt voor toepassing met de traditionele methode, als met TASKI ProSpeed. TASKI ProSpeed is een ergonomische wasverdeler waarmee u een superieure laagdikte van de polymeeremulsie verkrijgt en die bovendien eenvoudig in gebruik is. De productiviteit wordt verbeterd, terwijl het gebruik van chemicaliën en verpakkingsmateriaal wordt verminderd. Door TASKI ProSpeed kan verbruik van het product worden gecontroleerd en wordt de vloer van een kwalitatief hoogstaande egale afwerking voorzien.
Green Care Professional Linax Stripper
Green Care Professional Linax Stripper
LINAX stripper is geschikt voor universeel gebruik op alle waterbestendige vloeren. Vooral geschikt op alle flexibele vloerbekleding zoals PVC, linoleum, rubber en andere speciale plastic-/rubbermaterialen alsook harde vloeren (bv. stenen en verzegelde houten vloeren) Niet gebruiken op onverzegelde houten vloeren, laminaat en kurk
TASKI Jontec N°1 krachtige vloerwasstripper
TASKI Jontec N°1 krachtige vloerwasstripper
Taski Jontec N°1 is een krachtige vloerwasstripper. Het verwijdert vloerwassen en opbouw van onderhoudsmiddelen en dit zonder te schrobben. Na gebruik van Taski Jontec N°1 hoeft bovendien ook niet nagespoeld te worden.
TASKI Jontec Lenio vloerwax voor houten vloeren
TASKI Jontec Lenio vloerwax voor houten vloeren
Taski Jontec Lenio vloerwax is een watergebaseerde was specifiek voor houten vloeren. Het is geschikt voor zowel beschermde alsook onbeschermde houten vloeren. Taski Jontec Lenio vloerwax reinigt, onderhoudt en beschermt.
TASKI Jontec LiquidWax voor houten vloeren op basis van oplosmiddelen
TASKI Jontec LiquidWax voor houten vloeren op basis van oplosmiddelen
Taski Jontec LiquidWax is een vloeibare wax. Het beschermt, voedt en geeft glans aan de vloeren.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.