Vaatwasmiddel, vloeibaar

Categorieën (0)
Greencare Energy Easytabs 4 in 1 vaatwastabletten
Greencare Energy Easytabs 4 in 1 vaatwastabletten
■ ENERGY easytabs combineert 4 essentiële functies in 1 tablet. ■ De nieuwe wateroplosbare microplasticvrije en volledig biologisch afbreekbare folie zorgt voor minder afval en meer gemak. ■ Reiniger: Verwijdert vlekken en vet en maakt de vaat SCHOON. ■ Spoelmiddel: Versnelt de droogtjjd, verhindert kalkaanslag en laat de vaat SCHITTEREN. ■ Regenereert: Verhindert het vormen van een witte sluier, voor een STRALENDE vaat. ■ Bescherming: Beschermt de vaat, voor een langere LEVENSDUUR. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid en is fosfaat- en geurvrij. ■ Verhindert aanslag op de verwarmingselementen. ■ ENERGY easytabs zijn samengesteld uit hernieuwbare bronnen en nemen hun verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. ■ ENERGY easytabs zijn geschikt voor alle automatische semi-professionele en huishoudelijke vaatwassers
Suma Jade Pur-Eco vaatwasmiddel L8 SP
Suma Jade Pur-Eco vaatwasmiddel L8 SP
Suma Jade Pur-Eco is een vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor middelhard tot hard water, veilig voor aluminium. Nordic Swan Ecolabel gecertificeerd en voorzien van een veilige safepack verpakking voor automatische dosering. ;
Suma Nova L6 vaatwasmiddel voor automatische dosering
Suma Nova L6 vaatwasmiddel voor automatische dosering
Suma Nova L6 is een alkalisch (pH 14) reinigingsmiddel voor gebruik in vaatwassers met zacht en hard water om snel en effectief opgedroogde voedselresten en vet te verwijderen. Economisch in gebruik door de hoge graad van concentratie. Een efficiënte reiniging van uw machine heeft een positieve impact op haar duurzaamheid. Gecertificeerd met het Nordic EU label.
Suma Special Pur-Eco vloeibaar vaatwasmiddel speciaal voor ingedroogd vuil
Suma Special Pur-Eco vloeibaar vaatwasmiddel speciaal voor ingedroogd vuil
Suma Special Pur-Eco is een geconcentreerd, vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwas. Suma Special Pur-Eco is uiterst effectief voor het verwijderen van vet en ingedroogd vuil.
Suma Super L1
Suma Super L1
Suma Super L1 is een vaatwasmiddel met een hoog gehalte aan alkalische ingrediënten dat speciaal is samengesteld om in zacht tot middelhard water uitstekend vuil te verwijderen. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten in zacht tot middelhard water, en bleekingrediënten voor het effectief verwijderen van koffie- en theevlekken.
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 is een geconcentreerd vloeibaar machinaal vaatwasmiddel dat speciaal samengesteld is voor uitstekende reinigingsprestaties en vlekverwijdering in zacht water. Suma Super L1 is een chloorhoudend alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel dat geschikt is voor toepassing in een breed gamma van een- en meertanksvaatwasmachines. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en aangekoekte voedselresten in zacht water, en chloor voor het effectief verwijderen van vlekken. Intensieve werking waardoor vetten, zetmeel en eiwitten snel verdwijnen Voorkomt kalkafzetting op voorwerpen en machineonderdelen in zacht water Effectieve verwijdering van tanninevlekken The first time the product is used, rinse the pump and suction hose in the dosing equipment to avoid possible crystallisation in the suction hose if another product is used."
Suma Ultra Pur-Eco L2 machinaal vaatwasmiddel voor zachtwater
Suma Ultra Pur-Eco L2 machinaal vaatwasmiddel voor zachtwater
Suma Ultra Pur-Eco L2 is een vloeibaar vaatwasmiddel voor vaatwassytemen dat speciaal is gemaakt om in zacht water vuil uitstekend te verwijderen. Het product is sterk geconcentreerd en breekt gemakkelijk vet en ingedroogde voedselresten af en het voorkomt kalkaanslag.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.