Glans/spoelmiddelen

Categorieën (0)
Suma Cafe auto tab reinigingsmiddel voor espresso machines
Suma Cafe auto tab reinigingsmiddel voor espresso machines
Reinigingstablet voor de dagelijkse reiniging van een brede waaier aan traditionele en automatische espressomachines. Dit product, samengesteld voor krachtige reiniging en spoelen, kan gebruikt worden voor het reinigen van traditionele espressomachines, volautomatische machines alsmede voor het laten inweken van onderdelen van koffie- en espressomachines. Goedgekeurd voor gebruik met Schaerer toestellen. • Krachtige formule voor een gecontroleerde oplosbaarheid, efficiënt reinigen en eenvoudig spoelen • Specifiek ontworpen voor de distributiekamers van een breed gamma volautomatische espressomachines en andere koffiezetapparaten • Elke verpakking (pot) is volledig recycleerbaar
Suma Crystal A8 naspoelmiddel voor hardwater
Suma Crystal A8 naspoelmiddel voor hardwater
Suma Crystal A8 is een zuur spoelmiddel dat snel en streeploos droogt. Het houdt de kalkaanslag in bedwang en is geschikt voor een groot scala aan vaatwasmachines.
Suma Pur-Eco naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Pur-Eco naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Pur-Eco is een sterk geconcentreerd neutraal spoelmiddel. Het droogt snel en efficiënt zonder strepen achter te laten.
Suma Revoflow Clear A11 naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Revoflow Clear A11 naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Revoflow Clear A11 is een naglansmiddel voor de vaatwasmachine. Het is beschikbaar in een geconcentreerde of neutrale uitvoering. Suma Revoflow Clear A11 is een schuimremmend product voor een effectieve werking en een snelle droging. Het eindresultaat is vlek- en streepvrij.
Suma Revoflow Pristine Pur-Eco A18 naglansmiddel
Suma Revoflow Pristine Pur-Eco A18 naglansmiddel
Suma Revoflow Pristine Pur-Eco A18 is een geconcentreerd schuimremmend naglansmiddel voor machinale vaatwas met kalkwerende werking. Suma Revoflow Pristine Pur-Eco A18 is een geconcentreerd zuur naglansmiddel. Het product is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veel verschillende vaatwasmachines. Het product bevat een mix van oppervlakte-actieve stoffen tegen schuim, zodat droogresultaat streep - en vlekvrij is en middelen waardoor schuimvorming in de vaatwasmachine wordt verminderd. Het product bevat ook antikalk ingredienten om de vaatwasmachine kalkvrij te houden bij middelhard en hard water situaties. Gegarandeerde snelle droging Geeft een streep- en vlekvrij resultaat Geschikt voor hard water door antikalk ingredienten Hoog geconcentreerd product en daardoor zuinig in gebruik verpakking eenvoudig te verwisselen Verpakking heeft een handig, klein formaat Geen contact met product dankzij innovatief verpakkingsontwerp.
Suma Select A7 neutraal naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Select A7 neutraal naspoelmiddel vaatwasmachine
De Suma Select A7 is een geconcentreerd schuimremmend neutraal glansmiddel voor machinale vaatwas. Het zorgt voor een snelle droging, vlek- en streepvrij resultaat.
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun Spoelglans is een spoelvloeistof die kan worden gebruikt in alle soorten professionele vaatwasmachines met korte cyclus. Het zorgt voor een snelle droging en een uitsteken resultaat.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.