Vaatwasmiddelen

Dreft handafwasmiddel
Dreft handafwasmiddel
Dreft is een vloeibaar handafwasmiddel voor algemeen gebruik. Verwijdert doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Fris en aangenaam geparfumeerd. Schuimt langdurig en wordt tevens aanbevolen voor professioneel gebruik.
EXTRA handafwasmiddel
EXTRA handafwasmiddel
Sterk schuimend wasmiddel voor de vaat met een frisse citroengeur. Wordt gebruikt voor afwassen van keukenapparatuur en andere soorten oppervlakken zoals glas, porselein maar ook potten, pannen, enz.
Greencare Manudish Original afwasmiddel
Greencare Manudish Original afwasmiddel
"■ MANUDISH original is an ecological, intensive dishwashing detergent. Respects biological cycles and takes care of the health and safety of cleaning staff. ■ Improves occupational safety, huidcompabiliteit clinically tested, effective even at low doses. ■ MANUDISH original is formulated from renewable resources and takes responsibility towards toekomsge generaes. ■ MANUDISH original is used for hand washing. ■ Not suitable for dishwashers."
Suma Light D1.2 geconcentreerd handafwasmiddel
Suma Light D1.2 geconcentreerd handafwasmiddel
Suma Light D1.2 is een geconcentreerd handafwasmiddel bestemd voor het reinigen van alle afwasbare keukenmaterialen zoals potten, pannen, borden, glazen, enz. De Suma Light D1.2 is ideaal voor het verwijderen van ingedroogde voedselresten, vetten, eiwitten en zetmeel. Het is goed afspoelbaar met een streeploos eindresultaat.
Suma Star Plus D1 geconcentreerd handafwasmiddel
Suma Star Plus D1 geconcentreerd handafwasmiddel
De Suma Star Plus D1 is een geconcentreerd handafwasmiddel bestemd voor alle wasbare keukenuitrustingen zoals potten, pannen, enz. Suma Star Plus D1 is goed afspoelbaar en dit streeploos.
Suma Star Pur-Eco D1 geconcentreerd handafwasmiddel
Suma Star Pur-Eco D1 geconcentreerd handafwasmiddel
Suma Star Pur-Eco D1 is een hoog geconcentreerd handafwasmiddel bestemd voor het reinigen van alle afwasbare keukenmaterialen zoals potten, pannen, borden, glazen, enz. Suma Star Pur-Eco D1 is ideaal voor het verwijderen van ingedroogde voedselresten, vetten, eiwitten en zetmeel. Het is goed afspoelbaar met een streeploos eindresultaat.
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel is een vloeibaar vaatwasmiddel voor manueel gebruik, bestemd voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en keukenmateriaal.
SURE Handafwasmiddel
SURE Handafwasmiddel
SURE Handafwasmiddel is een geconcentreerd vloeibaar handafwasmiddel en ontvetter voor reiniging van potten, pannen, servies, glas en bestek. Bevat geen geur- of kleurstoffen (voorwaarde EU Ecolabel) Beperkte schuimvorming (geschikt voor inweken vóór machinale vaatwas) SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Professioneel vaatwasmachinepoeder
Professioneel vaatwasmachinepoeder
Suma Revoflow Max P1 is een hooggeconcentreerd waspoeder geschikt voor alle professionele vaatwasmachines. Het is speciaal ontwikkeld voor vuilverwijdering in zacht tot middelhard water. Suma Revoflow Max P1 wordt gebruikt in het Revoflow systeem.
Suma Combi+ LA6-vaatwasm met naglans 10L
Suma Combi+ LA6-vaatwasm met naglans 10L
Suma Combi LA6 is gebaseerd op de nieuwste technologie voor het combineren van een geconcentreerd vloeibaar machinaal vaatwasmiddel en naspoelmiddel in één. ;Dankzij de unieke formulering, staat Suma Combi LA6 garant voor een doeltreffende vuilverwijdering en optimale droogresultaten. Suma Combi LA6 is een vloeibaar alkalisch vaatwasmiddel voor zware vervuiling en een naspoelmiddel in één. Het is geschikt voor gebruik in eentanks vaatwasmachines of voorladers (niet voor meertanks vaatwasmachines). De combinatie van alkalische en kalkbindende ingrediënten zorgt ervoor dat vuil op een effectieve wijze verwijderd wordt. Door de sterk kalkbindende eigenschappen wordt kalkaanslag in de machine voorkomen bij waterhardheden tot 12°dH, 21°FH of 215 ppm CaCO3. De unieke innovatieve toevoeging van naspoelmiddel voorkomt druppelvorming en omdat het water als een egale laag op het oppervlak komt zijn de droogtijden korter.
Suma Revoflow Max Pur_Eco 0P P2 vaatwaspoeder voor professionele vaatwassers
Suma Revoflow Max Pur_Eco 0P P2 vaatwaspoeder voor professionele vaatwassers
Suma Revoflow Max Pur_Eco 0P P2 is een waspoeder geschikt voor alle professionele vaatwasmachines. Het is speciaal ontwikkeld voor vuilverwijdering in zacht tot middelhard water. Suma Revoflow Max Pur_Eco 0P P2 wordt gebruikt in het Revoflow systeem.
Greencare Energy Easytabs 4 in 1 vaatwastabletten
Greencare Energy Easytabs 4 in 1 vaatwastabletten
■ ENERGY easytabs combineert 4 essentiële functies in 1 tablet. ■ De nieuwe wateroplosbare microplasticvrije en volledig biologisch afbreekbare folie zorgt voor minder afval en meer gemak. ■ Reiniger: Verwijdert vlekken en vet en maakt de vaat SCHOON. ■ Spoelmiddel: Versnelt de droogtjjd, verhindert kalkaanslag en laat de vaat SCHITTEREN. ■ Regenereert: Verhindert het vormen van een witte sluier, voor een STRALENDE vaat. ■ Bescherming: Beschermt de vaat, voor een langere LEVENSDUUR. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid en is fosfaat- en geurvrij. ■ Verhindert aanslag op de verwarmingselementen. ■ ENERGY easytabs zijn samengesteld uit hernieuwbare bronnen en nemen hun verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. ■ ENERGY easytabs zijn geschikt voor alle automatische semi-professionele en huishoudelijke vaatwassers
Suma Jade Pur-Eco vaatwasmiddel L8 SP
Suma Jade Pur-Eco vaatwasmiddel L8 SP
Suma Jade Pur-Eco is een vloeibaar chloorvrij vaatwasmiddel voor middelhard tot hard water, veilig voor aluminium. Nordic Swan Ecolabel gecertificeerd en voorzien van een veilige safepack verpakking voor automatische dosering. ;
Suma Nova L6 vaatwasmiddel voor automatische dosering
Suma Nova L6 vaatwasmiddel voor automatische dosering
Suma Nova L6 is een alkalisch (pH 14) reinigingsmiddel voor gebruik in vaatwassers met zacht en hard water om snel en effectief opgedroogde voedselresten en vet te verwijderen. Economisch in gebruik door de hoge graad van concentratie. Een efficiënte reiniging van uw machine heeft een positieve impact op haar duurzaamheid. Gecertificeerd met het Nordic EU label.
Suma Special Pur-Eco vloeibaar vaatwasmiddel speciaal voor ingedroogd vuil
Suma Special Pur-Eco vloeibaar vaatwasmiddel speciaal voor ingedroogd vuil
Suma Special Pur-Eco is een geconcentreerd, vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwas. Suma Special Pur-Eco is uiterst effectief voor het verwijderen van vet en ingedroogd vuil.
Suma Super L1
Suma Super L1
Suma Super L1 is een vaatwasmiddel met een hoog gehalte aan alkalische ingrediënten dat speciaal is samengesteld om in zacht tot middelhard water uitstekend vuil te verwijderen. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten in zacht tot middelhard water, en bleekingrediënten voor het effectief verwijderen van koffie- en theevlekken.
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 is een geconcentreerd vloeibaar machinaal vaatwasmiddel dat speciaal samengesteld is voor uitstekende reinigingsprestaties en vlekverwijdering in zacht water. Suma Super L1 is een chloorhoudend alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel dat geschikt is voor toepassing in een breed gamma van een- en meertanksvaatwasmachines. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en aangekoekte voedselresten in zacht water, en chloor voor het effectief verwijderen van vlekken. Intensieve werking waardoor vetten, zetmeel en eiwitten snel verdwijnen Voorkomt kalkafzetting op voorwerpen en machineonderdelen in zacht water Effectieve verwijdering van tanninevlekken The first time the product is used, rinse the pump and suction hose in the dosing equipment to avoid possible crystallisation in the suction hose if another product is used."
Suma Ultra Pur-Eco L2 machinaal vaatwasmiddel voor zachtwater
Suma Ultra Pur-Eco L2 machinaal vaatwasmiddel voor zachtwater
Suma Ultra Pur-Eco L2 is een vloeibaar vaatwasmiddel voor vaatwassytemen dat speciaal is gemaakt om in zacht water vuil uitstekend te verwijderen. Het product is sterk geconcentreerd en breekt gemakkelijk vet en ingedroogde voedselresten af en het voorkomt kalkaanslag.
Sun All in 1 Extra power vaatwasser tabs
Sun All in 1 Extra power vaatwasser tabs
Sun Professional All in 1 Extra Power - the most effective Sun tablet. High-efficiency dishwasher detergent in tablet form. An effective All in 1 Extra Power tablet with powerful washing power. Built-in rinsing gloss, salt function, and glass protection. Easy to use (Hydrofilm) and with extra effective stain removal. Easy and safe dosing (Hydrofilm) Effective stain removal No need to add salt or rinse aid Built-in glass protection function
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-one is een tablet die uw afwas en afwasmachine reinigt, spoelt en van zout voorziet. Deze geconcentreerde tabletten verwijderen moeiteloos en effectief vuil en vet.
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic tabletten verwijderen de meest hardnekkigste vlekken, zelfs zonder voorspoelen. Voor een vlekkeloos resultaat vaat na vaat, vergeet niet om Sun Spoelglans en Sun Zout toe te voegen.
Suma Cafe auto tab reinigingsmiddel voor espresso machines
Suma Cafe auto tab reinigingsmiddel voor espresso machines
Reinigingstablet voor de dagelijkse reiniging van een brede waaier aan traditionele en automatische espressomachines. Dit product, samengesteld voor krachtige reiniging en spoelen, kan gebruikt worden voor het reinigen van traditionele espressomachines, volautomatische machines alsmede voor het laten inweken van onderdelen van koffie- en espressomachines. Goedgekeurd voor gebruik met Schaerer toestellen. • Krachtige formule voor een gecontroleerde oplosbaarheid, efficiënt reinigen en eenvoudig spoelen • Specifiek ontworpen voor de distributiekamers van een breed gamma volautomatische espressomachines en andere koffiezetapparaten • Elke verpakking (pot) is volledig recycleerbaar
Suma Crystal A8 naspoelmiddel voor hardwater
Suma Crystal A8 naspoelmiddel voor hardwater
Suma Crystal A8 is een zuur spoelmiddel dat snel en streeploos droogt. Het houdt de kalkaanslag in bedwang en is geschikt voor een groot scala aan vaatwasmachines.
Suma Pur-Eco naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Pur-Eco naspoelmiddel vaatwasmachine
Suma Pur-Eco is een sterk geconcentreerd neutraal spoelmiddel. Het droogt snel en efficiënt zonder strepen achter te laten.
24 out of 34 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.