Oppervlakte desinfectiemiddelen

Categorieën (0)
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Pro Formula Alcohol Plus is een desinfectiemiddel op basis van alcohol (77.10%). Dit product kan gebruikt worden voor het desinfecteren van harde oppervlakken en voorwerpen die in contact komen met voedsel en non-food en garandeert een optimale desinfectie. Contacttijd: 60 seconden voor virucide werking.`
GLASSEX Glas & Multi - Multipack
GLASSEX Glas & Multi - Multipack
Laat de zon in huis met Glassex! De veelzijdige Glas & Multi-gebruik is niet alleen geschikt voor prachtige streeploze en glanzende ramen, maar voor veel meer. Gebruik Glassex Glas & Multi ook op gladde en glanzende oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, glazen tafels, tegels, RVS, chroom, aanrecht, geschilderd houtwerk en kunststof.
Innuscience Nu-lactikleen
Innuscience Nu-lactikleen
Ecologische desinfectieoplossing op basis van melkzuur
Ideaal voor harde oppervlakken met een hoog aantal bezoekers zoals zorginstellingen, scholen, restaurants, kantoren, openbare ruimten, …
Geschikt voor het reinigen en desinfecteren van
oppervlakken in voedselomgevingen
Bacteriedodende, gistdodende en virucidale
activiteit op omhulde virussen
Geur- en kleurstofvrij
100% biologisch afbreekbaar
Oxivir Plus
Oxivir Plus
Diversey Oxivir Plus is een breedspectrum reiniger en ontsmettingsmiddel voor niet-poreuze harde oppervlakken en niet-invasieve medische apparatuur. Bacteriedodend, Virucidaal, Gistdodend en Schimmelwerend Gepatenteerde zure formulering op basis van waterstofperoxide Korte contacttijden Effectieve reiniger Geurvrij. Goed veiligheidsprofiel voor de gebruiker, zonder gevarenwaarschuwingen op RTU-formaat; bevat geen ademhalingsirriterende stoffen.
Suma Bac D-10 oppervlakken desinfectiemiddel
Suma Bac D-10 oppervlakken desinfectiemiddel
Suma Bac D10 is een geconcentreerd middel voor het gecombineerd reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken. Wordt vooral gebruikt in gelegenheden waar met voedsel wordt gewerkt.
SURE desinfectie en ontkalker lege sproeiflacons.
SURE desinfectie en ontkalker lege sproeiflacons.
SURE desinfectie en ontkalker lege sproeiflacons. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE Desinfectie spray
SURE Desinfectie spray
SURE Desinfectie spray is een gebruiksklaar desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar voeding wordt bereid. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Umonium 38 oppervlakken desinfecterend middel
Umonium 38 oppervlakken desinfecterend middel
Umonium 38 is een desinfecterend middel dat snel en doeltreffend werkt zonder giftige dampen vrij te laten. Het wordt gebruikt voor sanitaire oppervlakken, uitrustingen en textiel.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.