Ontvetters en Heavy Duty reinigers

Categorieën (0)
Greencare Grease Perfect keukenreiniger
Greencare Grease Perfect keukenreiniger
"■ GREASE perfect lost olie en vetvlekken op alle water- en alkalibestendige oppervlakken en vloeren snel en doeltreffend op. Door de zachte alkaliniteit is het product geschikt voor uiteenlopende oppervlakken, en behoudt het zijn ontvettende werking. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid en bereikt goede resultaten bij hardnekkig aangekoekt vuil. Bijzonder geschikt voor ovens en grills. ■ Parfumvrij. ■ GREASE perfect is verkrijgbaar in een navulfles. ■ GREASE perfect is samengesteld uit hernieuwbare bronnen, is speciaal ontwikkeld voor gebruik op plaatsen waar voeding wordt verwerkt en neemt zijn verantwoordelijkheid op voor toekomstige generaties. ■ GREASE perfect is geschikt voor gebruik in ruimtes waar voedsel wordt verwerkt zoals werkbladen, snijmachines, koelkasten, wastafels, machines, afzuigkappen, ovens, magnetrons, convectieovens, alkalibestendige vloeren enz. ■ Ook perfect voor het reinigen van plastic oppervlakken zoals bv. kozijnen en deuren."
Innuscience Nu-degreaser
Innuscience Nu-degreaser

• Ecologische ontvetter voor zware verontreiniging
• Zeer efficiënt
• Vervangt oplosmiddelen en sterke alkaliën
• Geen organochloorhoudend oplosmiddel
• Geen NTA of EDTA

Innuscience Nu-Trap
Innuscience Nu-Trap

• Biologische behandeling
• Zorgt voor een goede afvoer in leidingen
• Vermindert vetophoping en andere organische resten
• Maakt het legen van vetafscheiders korter
• Vermindert het risico op verstopte leidingen
• Vernietigt onaangename geurtjes

Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 is een zure ontvetter voor de reiniging van vloeren en wanden in ruimtes waar voedsel bereidt wordt. Suma Acisan D5.6 reinigt zonder strepen achter te laten.
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up is een geconcentreerde, krachtige ontvetter voor zwaar vervuilde oppervlakken in de keuken. Het product kan vrij gebruikt worden op aluminium.
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco is een vloeibare, krachtige reiniger van hardnekkig vuil op keukenapparatuur, kookplaten enz. De krachtige werking zorgt voor een schone en glanzend resultaat.
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTS Plus is een sterk geconcentreerde bioformulatie, speciaal ontwikkeld voor het preventief onderhoud van vetputten, afvoerleidingen en rioolputjes. Suma Drain GTS Plus is een geconcentreerde formulering met een gepatenteerde mix van microbiële soorten die organisch afval afbreken,
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
Taski Jontec 300 is een neutrale laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren. De Taski Jontec 300 kan zowel voor manuele kuis als met schrobzuigmachines gebruikt worden en droogt zeer snel.
TASKI Sprint Emerel Plus
TASKI Sprint Emerel Plus
Krachtige universele reiniger voor snelle en effectieve reiniging van alle waterbestendige oppervlakken en onbehandelde vloeren. Door de speciale werkzame stoffen is het product geschikt voor verwijdering van hardnekkige vervuiling en afzettingen Milde maar efficiënte samenstelling Fris parfum
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger Gebruiksklare, alkalische krachtige reiniger voor de meeste alkali-bestendige, harde oppervlakken. Formulering op basis van alkaline en oplosmiddelen Goede emulgerende kracht Niet naspoelen, laat geen strepen achter Aangenaam frisse geur Unieke, gepatenteerde Odour Neutralizing Technology (O.N.T.)
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.