Ontvetters en Heavy Duty reinigers

Categorieën (0)
Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 is een zure ontvetter voor de reiniging van vloeren en wanden in ruimtes waar voedsel bereidt wordt. Suma Acisan D5.6 reinigt zonder strepen achter te laten.
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up is een geconcentreerde, krachtige ontvetter voor zwaar vervuilde oppervlakken in de keuken. Het product kan vrij gebruikt worden op aluminium.
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco is een vloeibare, krachtige reiniger van hardnekkig vuil op keukenapparatuur, kookplaten enz. De krachtige werking zorgt voor een schone en glanzend resultaat.
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTS Plus is een sterk geconcentreerde bioformulatie, speciaal ontwikkeld voor het preventief onderhoud van vetputten, afvoerleidingen en rioolputjes. Suma Drain GTS Plus is een geconcentreerde formulering met een gepatenteerde mix van microbiële soorten die organisch afval afbreken,
SURE reiniger en ontvetter
SURE reiniger en ontvetter
SURE Reiniger en ontvetter is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren en voor het topstrippen van de vloer. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
Taski Jontec 300 is een neutrale laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren. De Taski Jontec 300 kan zowel voor manuele kuis als met schrobzuigmachines gebruikt worden en droogt zeer snel.
TASKI Sprint Emerel Plus
TASKI Sprint Emerel Plus
Krachtige universele reiniger voor snelle en effectieve reiniging van alle waterbestendige oppervlakken en onbehandelde vloeren. Door de speciale werkzame stoffen is het product geschikt voor verwijdering van hardnekkige vervuiling en afzettingen Milde maar efficiënte samenstelling Fris parfum
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger Gebruiksklare, alkalische krachtige reiniger voor de meeste alkali-bestendige, harde oppervlakken. Formulering op basis van alkaline en oplosmiddelen Goede emulgerende kracht Niet naspoelen, laat geen strepen achter Aangenaam frisse geur Unieke, gepatenteerde Odour Neutralizing Technology (O.N.T.)
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.