Reinigingsdoeken

Vileda SpillEX Absorption cloth
Vileda SpillEX Absorption cloth
Microvezeldoek light HACCP kleurcodering
Microvezeldoek light HACCP kleurcodering
Microvezeldoek voor alledaagse schoonmaak werkzaamheden. Verkrijgbaar in de diverse HACCP- kleurcoderings uitvoeringen. Gebruik de doek klamvochtig.
Stofwisdoekjes
Stofwisdoekjes
De stofwisdoekjes zijn statisch geladen om zo beter het stof aan te trekken en vast te houden. De doekjes zijn wegwerpbaar. Ze zijn geschikt voor alle gladde vloeren zoals vinyl, parket, natuursteen, laminaat, gladde beton, PVC en gymzalen.
Microvezeldoek
Microvezeldoek
De microvezeldoek maakt streeploos schoon bij een lage wrijfdruk. Kan zowel nat als droog gebruikt worden. De vezeldoek kan tot 4 keer zijn eigen gewicht aan vocht opnemen.
Microvezeldoek R-micro Tuff Swift
Microvezeldoek R-micro Tuff Swift
De r-MicroTuff Swift is de eerste gerecyclede microvezeldoek van Vileda Professional en voor 100% vervaardigd uit post-consumer polyester. De doek verwijdert vuil en vet in één handeling, ook zonder het gebruik van een reinigingsproduct. R-MicroTuff Swift is de ideale allround microvezeldoek voor alle type schoonmaaktaken en harde schoonmaakoppervlakken. De doek is geschikt voor de 3 reinigingsmethodes – pre-prepared, spray- en sopmethode.
TASKI SUM Microvezeldoek Wit
TASKI SUM Microvezeldoek Wit
Premium disposable microvezeldoek voor eenmalig gebruik, waarmee een complete kamer en/of ruimte gereinigd kan worden. Samenstelling: 100% microvezel. TASKISUM disposable microvezel doeken zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruikers die een hoge hygiëne standaard hanteren. Door het eenmalig gebruik van de doeken hoeft er geen wasproces georganiseerd te worden. TASKISUM premium doeken voor eenmalig gebruik zijn getest en hebben bewezen dat ze meer dan 99% van de bacteriën verwijderen van het oppervlak, waardoor kruisbesmetting in kritieke hygiënische gebieden wordt voorkomen. De schoonmaakprestaties zijn vergelijkbaar met die van een reguliere wasbare doek, terwijl het gebruiksgemak de productiviteit van het schoonmaakpersoneel verhoogt. Gebruik ze voor het beste resultaat in combinatie met TASKI Trolley accessoires. Hoogwaardig microvezelmateriaal. 99 % bacterieverwijdering. Kan zowel droog als vochtig gebruikt worden.
Dweil katoen met Optinyl
Dweil katoen met Optinyl
Dweil katoen gestikt optinyl. Zeer sterke en soepel dweil. Geschikt voor gladde vloeroppervlakten.
Dweil viscose
Dweil viscose
Dweil blauw van viscose. Hoog absoprtievermogen van vocht en vuil, goed uitwringbaar en nagenoeg pluisvrij. Geschikt voor gebruik op gladde vloeroppervlakten.
Staalwol op rol
Staalwol op rol
Staalwol op rol. Zowel zeer geschikt om te schuren, polijsten en te reinigen van bepaalde oppervlakten (pas op krassen!), als ongedierte bestrijding. Door fijne staaldraad in openingen te plaatsen zullen bijvoorbeeld muizen geen doorgang meer vinden.
Vaatdoek viscose non-woven
Vaatdoek viscose non-woven
Vaatdoekjes van Viscose, zeer sterk absorberend en zacht. Ideale doekjes om dagelijkse schoonmaaktaken mee uit te voeren. Doekjes zijn te wassen, pluizen niet en hebben een lange levensduur.
Zeemvel
Zeemvel
Geperforeerde kunstzeem naturel voor dagelijks gebruik. Zeemt streeploos schoon, soepel en sterk.
Nieuw
Dweil
Dweil
De dweil heeft een groot absorptievermogen en is zeer gemakkelijk uit te wringen. De dweil is wasbaar in de wasmachine tot 60°C.
Essuinet poetsdoek Bluetex
De Essuinet Bluetex poetsdoeken zijn hygiënische poetsdoeken met een open structuur om makkelijk vuil op te nemen. Doordat deze kleur gecodeerd en pluisarm zijn kunnen deze breed in te zetten binnen diverse segmenten en voor vele toepassingen.
Onder andere:
•    Drukkerij en printing
•    Automobielindustrie
•    Voeding en catering
•    Industrie
•    Horeca en Leisure
Essuinet poetsdoek Hitech
De Essuinet Hitech combineert een goede absorptie van vuil met een zachte structuur, nodig voor comfortabel en delicaat poetswerk. De gaatjes structuur zorgt voor een goede opname van klein industrieel vuil, maar ook voor excellente opname van vetten en olien.
•    Automobielindustrie 
•    Industrie 
•    Voeding/Catering
• sterkte +++ 
• absorptie +++ 
• pluisarm +++ 
• zachtheid ++++ 
• 40-70 g/m2 
• Viscose/Polyester 
• Wit
Essuinet poetsdoek polycell
Essuinet poetsdoek polycell
"Essuinet Polycell is een pluisarme non woven poetsdoek met groot en snel absorptievermogen. Hij is vooral geschikt voor absorptie van water, inkten en lichte oliën. De cellulose droogt de oppervlakte in 1 keer (dry at once) en de polyester zorgt voor de sterkte zodat het doek bestand is tegen solventen en chemicaliën. De essuinet Polycell is verkrijgbaar in de blauwe kleur om aan de voedselveiligheid te kunnen voldoen in de voedingsindustrie. • N°1 basisproduct voor de printing wereld • Cellulose / polyester • Ideaal voor het poesten van printplaten, drukrollen, … • Natsterk • Dry@once technologie • Vlak / gewafeld • In draagdoos Geschikt voor de sectoren: • Voeding en catering • Automobiel Industrie • Drukkerijen Kenmerken: • sterkte ++++ • absorptie ++++ • pluisarm ++++ • zachtheid ++"
Essuitex poetsdoeken TCF
Essuitex poetsdoeken TCF
De Essuitex Poetsdoeken TCF zijn poetslappen gemaakt van 100% recuperatie. De kwaliteit bestaat uit katoen Interlock, wat betekend t-shirts, sweaters, trainingsbroeken etc. De baal bestaat uit gemixte kleuren en is optimaal inzetbaar voor opname van olie, vetten, verf etc.. door het zeer hoge absorptievermogen.
Natuurzeemleer French cut
Natuurzeemleer French cut
Natuurzeemleder French cut, zeer zacht en soepel lederen zeem. Ideaal inzetbaar om ramen, auto, gelakte oppervlakten streeploos schoon te maken. Zeer hoog absorptievermogen en lange levensduur.
Thee-, keuken-, vaat- en badhanddoeken
Thee-, keuken-, vaat- en badhanddoeken
Verschillende soorten doeken gemaakt uit katoen van hoogwaardige kwaliteit
Nieuw
Tork Cleaning Cloth Heavy Duty W4 99% Biobased
Tork Cleaning Cloth Heavy Duty W4 99% Biobased
Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek
Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek
De multifunctionele Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek is zeer absorberend, dik en gaat zeer lang mee, en doorstaat hard schrobben zonder uit elkaar te vallen. Hij kan worden gebruikt met de meeste oplosmiddelen, en verwijdert olie, vet, water en hardnekkige plekken snel en effectief, terwijl hij de handen beschermt tegen hitte en metaalsplinters. Deze doek kan worden gebruikt in de vloer- en wanddispensers die ontwikkeld zijn voor veiligheid en efficiëntie. Ook is hij geschikt voor de Tork Maxi Centerfeed of Boxed Combirol Dispenser, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Tork Industrial Reinigingsdoek
Tork Industrial Reinigingsdoek
De Tork Reinigingsdoek Industrieel is een perfect alternatief voor lompen of huurdoeken. Door de zachtheid en flexibiliteit kunnen ook krappe ruimten of fijne onderdelen worden gereinigd zonder het oppervlak te krassen. En toch is hij sterk genoeg om olie, vet en vuil op te vegen, en is hij geschikt voor de meeste oplosmiddelen. Hij kan worden gebruikt in de vloer- en wanddispensers die ontwikkeld zijn voor veiligheid en efficiëntie. Ook is hij geschikt voor de Tork Maxi Centerfeed of Boxed Combirol Dispenser, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Tork Low-Lint stoffen emmerrol (navulling 190492)
Tork Low-Lint stoffen emmerrol (navulling 190492)
De Tork Low-Lint Cloth Bucket Roll (Refill 190492) is pluisarm, sterk en flexibel. De doeken worden geleverd op een rol in een emmer waardoor u uw eigen vochtige doekjes kunt maken met de door u benodigde middelen. De vel-voor-vel dosering en het eenvoudig sluitbare deksel zorgen ervoor dat de doekjes niet uitdrogen.
Tork Reinigingsdoek
Tork Reinigingsdoek
De multifunctionele Tork Reinigingsdoek is zacht en flexibel, maar toch sterk. Hij is ideaal voor de meeste lichtere reinigingstaken en absorbeert zowel olie als vloeistoffen snel, waardoor uw inspanningen sneller worden beloond. De doek kan worden gebruikt in zowel Tork vloer- als wanddispensers die ontwikkeld zijn voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook is de doek geschikt voor de Tork Maxi Centerfeed of Boxed Combirol Dispenser, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Tork Reinigingsdoek exelCLEAN®
Tork Reinigingsdoek exelCLEAN®
Een zachte, flexibele, multifunctionele doek die snel vloeistoffen en olie absorbeert. De doek biedt een professioneel reinigingsresultaat dankzij het exelCLEAN®-effect.
24 out of 31 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.