Lucart Eco handdoek

Categorieën (0)
Nieuw
Dispenser Lucart Identity Autocut handdoekrol
Dispenser Lucart Identity Autocut handdoekrol

IDENTITY; ALTIJD EEN STAP VOORUIT

 • DUURZAAMHEID ; Bij de duurzame dispenser draait alles om het effectief terugdringen van verbruik, een verantwoorde keuze die hand in hand gaat met gecertificeerd milieuvriendelijk papier.
 • ONTWERP; Innovatie op zijn best. Aan de buitenkant heeft hij een kenmerkende, tijdloze look die past in elke omgeving, terwijl aan de binnenkant het mechanisme tot in het kleinste detail is bestudeerd.
 • EFFICIËNTIE; Efficiëntie vat alle waarden van de Identity lijn samen: perfecte prestaties, betrouwbaarheid van de constructie, lagere gebruikskosten en kortere onderhoudstijden. Alles eenvoudiger in gebruik.
 • HYGIËNE; Focussen op hygiëne is de juiste keuze maken. Daarom zorgen Identity-systemen voor volledige veiligheid van de gebruiker door de beste oplossingen te bieden voor elke omgeving.
Lucart Eco handdoek V 2lgs 23x21 20x190
Lucart Eco handdoek V 2lgs 23x21 20x190
Eco is de lijn die gemaakt is van 100% gerecycleerde en geregenereerde vezels. Een brede waaier van producten die kwaliteit en respect voor het milieu combineren, om aan alle behoeften te voldoen. Alle producten van de Eco-lijn zijn gecertificeerd met het Ecolabel
Lucart Eco Handdoeken
Lucart Eco Handdoeken
Handdoeken Lucart Eco gevouwen
Lucart ECO handdoekrol 150
Lucart ECO handdoekrol 150
Eco is de lijn gemaakt van 100% gerecyclede en geregenereerde vezels. Een breed assortiment producten die kwaliteit en respect voor het milieu combineren om aan alle behoeften te voldoen. Alle producten in de Eco-lijn zijn gecertificeerd met het Ecolabel.
Lucart ECO V2 V-vouwhanddoek
Lucart ECO V2 V-vouwhanddoek
ECO
Het respect voor de natuur
 • 100% gerecyclede en geregenereerde vezels.
 • Een breed assortiment
 • Een combinatie van kwaliteit en respect voor het milieu, om aan alle behoeften te voldoen.
 • Alle producten uit de Eco-lijn hebben het Ecolabel.
Nieuw
Lucart Econatural 155ID handdoekrol
Lucart Econatural 155ID handdoekrol
ECONATURAL
De toekomst van duurzaamheid
 • een innovatieve lijn in Fiberpack®
 • materiaal verkregen uit gerecyclede cellulosevezels, aanwezig in drankkartons.
 • Een reeks producten van hoge kwaliteit en met uitzonderlijke prestaties
 • Gekenmerkt door de lichtbruine kleur
 • Alle producten in de EcoNatural-lijn hebben het Ecolabel.
Nieuw
Lucart Econatural vouwhanddoek dispenser ALPE (V/M/Z-vouw)
Lucart Econatural vouwhanddoek dispenser ALPE (V/M/Z-vouw)
EcoNatural is het innovatieve PAPER+DISPENSER systeem dat drankenkartons nieuw leven inblaast. Dankzij een innovatieve technologie scheidt Lucart de bestanddelen van drankenkartons: van cellulosevezels wordt Fiberpack® gemaakt, waarmee papier wordt geproduceerd, en van aluminium en polyethyleen wordt Al.Pe.® gemaakt, de nieuwe grondstof voor het maken van dispensers.
Nieuw
Lucart Econatural vouwhanddoek V2
Lucart Econatural vouwhanddoek V2
EcoNatural is een innovatieve lijn in Fiberpack®, de grondstof die wordt verkregen uit gerecyclede cellulosevezels, die aanwezig zijn in drankkartons. Een reeks producten van hoge kwaliteit en met uitzonderlijke prestaties, gekenmerkt door de lichtbruine kleur, afkomstig van het gebruik van ongebleekte cellulosevezels. Alle producten van de EcoNatural-lijn hebben het Ecolabel-certificaat.
Lucart handdoek Econatural Z-vouw
Lucart handdoek Econatural Z-vouw
EcoNatural is een innovatieve lijn in Fiberpack®, de grondstof die wordt verkregen uit gerecyclede cellulosevezels die aanwezig zijn in drankkartons. Een reeks producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke prestaties, gekenmerkt door de lichtbruine kleur, afgeleid van het gebruik van ongebleekte cellulosevezels. Alle producten in de EcoNatural-lijn zijn gecertificeerd met het Ecolabel.
Lucart handdoekrol Strong 150
Lucart handdoekrol Strong 150
Lucart handdoekrol Strong. Een handdoekrol van zuiver celstof voor optimaal gebruik en comfort.
Lucart Id gevouwen handdoekdispenser
Lucart Id gevouwen handdoekdispenser
Een volledig assortiment van ideale oplossingen voor elke omgeving waar hygiëne en controle over de kosten een prioriteit zijn. Premium functionaliteit die betrouwbaarheid en een lager verbruik combineert. Een systeem met een dispenser + eco-gecertificeerd papier , gemaakt met nieuwe, gerecyclede of geregenereerde vezels voor echte ecologische duurzaamheid.
Lucart Professional poetsroldispenser
Lucart Professional poetsroldispenser
Robuuste centerfeed dispenser voor Poetsrollen. Voorzien van een transparante bovenkap om rolinhoud te kunnen zien.
Lucart SKYTECH Z Handtowel
Lucart SKYTECH Z Handtowel
Z- Folded recycled handtowels
Nieuw
Lucart Strong vouwhanddoek V2
Lucart Strong vouwhanddoek V2
Strong is de volledige productlijn die gemaakt is van 100% zuivere cellulosevezels, in overeenstemming met de criteria voor ecologische duurzaamheid van de PEFC-boscertificering. De oplossing die hoge prestaties en uitstekende kwaliteit combineert.
Lucart Twin toiletpapier dispenser wit
Lucart Twin toiletpapier dispenser wit
Lucart Twin dispenser biedt ruimte voor 2 traditionele toiletpapier rollen. Deze zijn door het schuif mechanisme afzonderlijk, en niet tegelijkertijd, bereikbaar voor de gebruiker. Dit systeem biedt de kans om lege rollen tussentijds te vervangen door een nieuwe en voorkomt hiermee verspilling van toiletpapier.
Lucart vouwhanddoek Strong Z-vouw
Lucart vouwhanddoek Strong Z-vouw
Strong is de volledige productlijn gemaakt van 100% nieuwe cellulosevezels, in overeenstemming met de ecologische duurzaamheidscriteria voorzien door de PEFC-boscertificering. De oplossing die hoogwaardige resultaten en uitstekende kwaliteit combineert.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.