Katrin handdoeken

Categorieën (0)
Handdoek katrin Plus Easy-pick Z-vouw
Handdoek katrin Plus Easy-pick Z-vouw
Non Stop, Z-vouw handdoeken van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik. wit zelf presenterende handdoeken, één vel per keer wat hygiënisch is en helpt om verbruik te verminderen. Verzegelde, szelfuitdelende verpakkingen voor hygiëne onderweg of perfect in beperkte ruimtes of mobiele werkplekken zonder gebruik van dispenser. Handy Pack, slimme verpakking met ergonomische greep maakt het gemakkelijk om mee te nemen. Goedgekeurd voor kortstondig contact met voedsel Gecertificeerd onder het Nordic Swan Eco Label Dermatologisch getest en goedgekeurd
Katrin centerfeed multifunctionele handdoekrol
Hoogwaardige handdoekrol voor dagelijks gebruik.Geschikt voor middelmatig of intensief gebruik in exclusieve openbare ruimtes.
Katrin handdoek Plus Non-stop
Katrin handdoek Plus Non-stop
"Zachte maar sterke papieren handdoeken van hoge kwaliteit, met een uitstekend absorptievermogen, voor hygiënisch, effectief en voorzichtig handen drogen. Snel en volledig in water oplosbare kwaliteit die ideaal is voor gebruik in gesloten of gevoelige afvalwatersystemen (bijv. vacuümsystemen in het openbaar vervoer). 2-lagige, helderwitte multivouwdoeken met Z-vouw (3 panelen) en klein velformaat (20,3 cm). Aanbevolen voor alle sanitaire ruimtes met weinig tot veel verkeer en voor gebruikers die hoge kwaliteitsverwachtingen hebben. De zelfpresenterende vellen, gecombineerd met de KATRIN handdoekdispenser Mini of M, garanderen een hygiënische uitgifte. De individueel gepresenteerde, volledig open vellen zorgen voor een gecontroleerd en kosteneffectief gebruik. De unieke windmolenstructuur combineert een aantrekkelijk design met geavanceerde technologie en biedt uitstekende absorptie-eigenschappen met een aangename zachtheid. Het slimme, compacte Handy Pack-formaat met geïntegreerd handvat maakt het mogelijk om duizenden handdoeken comfortabel met slechts één hand te dragen. De geïntegreerde perforatie maakt het gemakkelijk om te openen en biedt optimale bescherming tegen vocht. De folieverpakking bevat minstens 30% gerecycled materiaal (= 'GREEN PACK') en is 100% recyclebaar. Gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Nordic Ecolabel. Dermatologisch getest. Goedgekeurd voor direct contact met voedselmiddelen"
Katrin L2 2 ply Classic Hand Towel W-fold
Katrin L2 2 ply roll Classic Hand Towel
Katrin L2 2 ply roll Classic Hand Towel
Katrin L3 3 ply Classic Hand Towel Non Stop
Katrin L3 3 ply Classic Hand Towel Non Stop
Katrin M2 Classic Non Stop Z-fold 2 ply Towel
Katrin M2 Classic V-fold 2 ply Towel
Katrin M2 Classic V-fold 2 ply Towel
Katrin PLUS handdoek L3 Non-stop
Katrin PLUS handdoek L3 Non-stop
Katrin vouw-handdoek non-stop hoogwit Plus 3 laags. Vel voor vel uitgifte handdoeken, zonder perforatierand. Vouw handdoeken van hoogste kwaliteit met hoog absorptievermogen. Voelt zeer zacht aan, is huidvriendelijk en is zuinig in gebruik. Geschikt voor middel- en hoge consumptie door hoge absorptievermogen en ruime inhoud van de bijpassende dispensers. Helpt het verbruik te verminderen en verlagen hierdoor kosten in verbruik, opslag, distributie en exploitatie. Zeer geschikt voor situaties met hoge verwachtingen van luxe en comfort van de hygiëne oplossingen.
Katrin PLUS handdoek M2 Non-stop
Katrin PLUS handdoek M2 Non-stop
Katrin vouw-handdoek non-stop hoogwit Plus 2 laags. Vel voor vel uitgifte handdoeken, zonder perforatierand. Vouw handdoeken van hoogste kwaliteit met hoog absorptievermogen. Voelt zeer zacht aan, is huidvriendelijk en is zuinig in gebruik. Geschikt voor middel- en hoge consumptie door hoge absorptievermogen en ruime inhoud van de bijpassende dispensers. Helpt het verbruik te verminderen en verlagen hierdoor kosten in verbruik, opslag, distributie en exploitatie. Zeer geschikt voor situaties met hoge verwachtingen van luxe en comfort van de hygiëne oplossingen.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.