Hand desinfectiemiddelen

Categorieën (0)
Desinfectie doekjes
Desinfectie doekjes

• Gebruiksklare alcoholhoudende doekjes
• Voor eenmalig gebruik
• Op basis van ethanol
• Ter bestrijding van bacterien, schimmels en gisten
• Niet ter bestrijding van bacteriesporen en mycobacterien
• geschikt voor opverplakten die in contact komen met voedingswaren en/ grondstaoofen hiervoor
• uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: grootkeukens, restuarant, voedingsindustrie, labaratoria, wellness, gesondheidszorg en diverse (semi-) overheids instellen • let op versie tbv NL en BE markt!

Soft Care Des E spray handdesinfectie
Soft Care Des E spray handdesinfectie
Soft Care Des E spray is een zeer vloeibaar handdesinfecterend middel zonder parfum gebaseerd op ethanol en kan gebruikt worden zonder water. Het beschikt over een effectieve huidverzachter die irritaties en uitdroging van de huid voorkomt. ;
SURE Antibac
SURE Antibac
Hand cleaning and decontamination in one step.
Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer
Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer
Voorkom infecties met de zeer effectieve Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer. Het bevat 80% gedenatureerde alcohol (w/w) en hoeft niet te worden afgespoeld. Ontsmet en desinfecteert de handen snel. Speciaal geformuleerd voor veelvuldig gebruik, bewezen veilig voor de huid en zonder opbouw van plakkerige resten. Ideaal voor de gezondheidszorg en voldoet zelfs aan de vereisten voor scrubruimten. Geschikt voor de Tork Vloeibare en Sprayzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en alle gebruikers goede handhygiëne bieden. 
Tork Alcohol Schuim Handdesinfectie
Tork Alcohol Schuim Handdesinfectie
Help infecties te voorkomen met Tork Alcohol Schuim voor Handdesinfectie. Met 75% w/w gedenatureerde alcohol (ethanol + isopropanol). Het is ideaal voor het ontsmetten van handen in kantoren en andere openbare ruimtes, of overal waar handhygiëne zonder water nodig is. Voldoet aan de Europese normen EN 1500 en EN 14476 (virus met envelop). Geschikt voor de Tork Zeep en Handdesinfectie Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden. Effectieve formule – EN1500 en EN14476 (alle omhulde virussen, zoals HIV, SARS, Corona, HBV, HCV, Griep, H1N1 en H5N1, enz.) Gemakkelijk te gebruiken schuimformule verspreidt zich gemakkelijk en is zacht voor de huid. Dermatologisch getest Tijdbesparing voor schoonmaakpersoneel: Gecertificeerd moeiteloos vullen * in minder dan 10 seconden ** Helpt goede hygiëne te waarborgen: Een in de fabriek verzegelde fles met een nieuwe pomp voor elke vulling helpt het risico op besmetting te verminderen en beschermt de inhoud tot aan de gebruiker. Verminder afval: Fles trekt vacuüm, wat leidt tot 70% minder afvalvolume* Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Informatie over de gevaren en voorzorgsmaatregelen is te vinden op het veiligheidsinformatieblad.
Vrijstaande handhygienestand met  infoblad
Vrijstaande handhygienestand met infoblad
Vrijstaande handhygiëne infostand voorzien van houder voor een gel -of zeep pompfles. De A4 kliklijst is een ideaal communicatiemiddel om bijvoorbeeld geldende maatregelen te tonen. Door middel van de stabiele en zware basis geschikt voor drukke openbare gelegenheden. De houder is ontworpen voor alle universele flessen reinigingsmiddel van 500ML tot en met 1000ML. Een pompfles reinigingsmiddel is niet bijgesloten.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.