Huidverzorging

Toiletrol dispenser T4
Toiletrol dispenser T4
De Tork Traditioneel Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is geschikt voor weinig bezochte sanitaire ruimten en zorgt voor minder onderhoud door middel van twee traditionele rollen toiletpapier. Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Geschikt voor supplies van het Tork systeem T4.
Tork Accessoire Afvalzakhouder
Tork Accessoire Afvalzakhouder
De Tork Afvalzakhouder is te gebruiken met de Tork Vloerstandaard en vormt een handige manier om gebruikte (werk)doeken op te bergen tijdens de dagelijkse afneem- en reinigingstaken.
Tork Alcohol Gel Handdesinfecterend middel
Tork Alcohol Gel Handdesinfecterend middel
Tork Alcohol Gel voor Handdesinfectie met 80% (w/w) gedenatureerde alcohol doodt effectief micro-organismen om de verspreiding van infecties tegen te gaan. Effectief tegen verschillende organismen, waaronder alle omhulde virussen plus Noro- en Rotavirus. Ideaal geschikt voor dagelijkse handhygiëne – ook in de zorg. De niet-plakkerige formule met hydraterende ingrediënten is bewezen zacht en veilig voor de huid. Geschikt voor gebruik met de Tork Vloeibare en Sprayzeep Dispenser (S4).
Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer
Tork Vloeibare Alcohol voor Handdesinfectie is een effectief vloeibaar desinfecterend product met 80% gedenatureerde alcohol (w/w). Het is ideaal wanneer er geen water beschikbaar is. Er zullen geen plakkerige resten achterblijven, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het is niet geparfumeerd en beschikt over hydraterende ingrediënten om de handen te beschermen. Geschikt voor de Tork Liquid Soap Dispensers, die eenvoudig te gebruiken zijn en aan alle gebruikers een goede handhygiëne bieden.
Tork Centerfeed Dispenser
Tork Centerfeed Dispenser
De Tork® Centerfeed Dispenser uit de Tork Elevation-lijn is een veelzijdige oplossing met hoge capaciteit voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt. Neem oppervlakken snel af dankzij de onbelemmerde uitgave, waardoor u zoveel papier kunt nemen als u nodig hebt. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel en modern ontwerp.
Tork Centerfeed Dispenser
Tork Centerfeed Dispenser
De Tork® Centerfeed Dispenser uit de Performance-lijn is een oplossing met hoge capaciteit voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt. Neem oppervlakken snel af dankzij de onbelemmerde uitgave, waardoor u zoveel papier kunt nemen als u nodig hebt. Tork Performance is de nieuwe generatie dispensers voor professioneel schoonmaken. De juiste combinatie van dispenser en werkdoek en papier zal de productiviteit stimuleren, terwijl uw algemene gebruikskosten dalen.
Tork Dispenser C-feed M1
Tork Dispenser C-feed M1
Tork Dispenser voor kleine verpakkingen
Tork Dispenser voor kleine verpakkingen
De nieuwe Tork Dispenser voor Smallpacks voor gevouwen (werk)doeken uit de Performance-lijn zijn gemakkelijk te plaatsen in kleine ruimten, bieden hygiënische bescherming en vel-voor-vel-dosering om verbruik en afval te verminderen.
Tork Folded Wiper/Cloth Dispenser
Tork Folded Wiper/Cloth Dispenser
De Tork dispensers voor gevouwen werkdoeken uit de Performance-lijn beschermen de vullingen tegen vuil en geven de doeken vel-voor-vel uit om het verbruik en afval te verminderen. Tork Performance is de nieuwe generatie dispensers voor professioneel schoonmaken. De juiste combinatie van dispenser en werkdoek en papier zal de productiviteit stimuleren, terwijl uw algemene gebruikskosten dalen.
Tork H5 PeakServe dispenser Handdoek zwart
Tork H5 PeakServe dispenser Handdoek zwart

• Innovatieve dispenser van Tork speciaal voor druk bezochte sanitaire ruimtes
• Zeer hoge capaciteit van meer dan 2100 handdoeken
• Snel en eenvoudig bijvullen
• zeer robuust en degelijke dispenser lijn van Tork
• Elegant en modern ontwerp

Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser
Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser
De Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is geschikt voor drukbezochte locaties. De extra hoge capaciteit bespaart onderhoudstijd en verzekert dat er altijd papier beschikbaar is. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw bezoekers.
Tork kapstok
Tork kapstok
Een modern design met gladde oppervlakken en strakke lijnen, dat perfect past in uw sanitaire ruimte. Zorg voor een goede indruk voor een uitstekend imago van uw faciliteit. Stijlvol roestvrij staal met een coating tegen vingerafdrukken, staat geweldig en blijft goed schoon.
Tork Luchtverfrisser Spray Dispenser
Tork Luchtverfrisser Spray Dispenser
De Tork Luchtverfrisser Spray Dispenser is functioneel, zeer praktisch en eenvoudig in onderhoud. De keuze uit verschillende geuren verbetert de sfeer van elke sanitaire ruimte.
Tork Matic® Handdoekrol Dispenser
Tork Matic® Handdoekrol Dispenser
De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimten goed blijven functioneren, en vermindert het verbruik door de vel-voor-vel-dosering. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw bezoekers.
Tork Mini Centerfeed Dispenser Metaal
Tork Mini Centerfeed Dispenser Metaal
De Tork® Mini Centerfeed Dispenser in roestvrijstalen uitvoering is een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt. Neem oppervlakken snel af dankzij de onbelemmerde uitgave, waardoor u zoveel papier kunt nemen als u nodig hebt. Metalen dispensers zijn stevig en hebben een functioneel ontwerp.
Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser
Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser
De Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is ideaal voor sanitaire ruimtes met een middelgroot tot groot aantal gebruikers, waar efficiëntie en kostenvermindering van groot belang zijn. De hoge capaciteit bespaart onderhoudstijd en verzekert dat er altijd papier beschikbaar is. De Tork Elevation-dispensers hebben een naadloos, functioneel en modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten.
Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser
Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser
De Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser uit de Elevation-lijn past bij elk soort sanitaire ruimte en kan worden gebruikt met verschillende soorten huidverzorgingsproducten van Tork in afgesloten flessen. Hij is eenvoudig te gebruiken en biedt uitstekende hygiëne. Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten
Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser
Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser
Tork PeakServe®: de nieuwste innovatie voor drukbezochte sanitaire ruimten, waar de schoonmaaktijd maximaal moet worden benut en een goede doorstroom van mensen essentieel is. Het systeem is compatibel met Tork PeakServe® Continu™ Handdoeken en heeft een zeer hoge capaciteit van meer dan 2100 handdoeken, die snel en zonder onderbreking worden uitgegeven. De gecomprimeerde vullingen kunnen snel en op ieder moment worden gevuld en zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Zo kan het personeel zich richten op de schoonmaak en niet op het vullen van dispensers.
Tork Performance zuignapset
Tork Performance zuignapset
Flexibel montagesysteem voor de gevouwen werkdoek-/doekdispensers van Tork. Maakt bevestiging op gladde oppervlakken zoals tegels mogelijk zonder gaten te hoeven boren.
Tork Reflex™ Centerfeed-dispenser voor losse vellen Turquoise
Tork Reflex™ Centerfeed-dispenser voor losse vellen Turquoise
De Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser is de ideale oplossing om handen te wassen en oppervlakken af te nemen in professionele omgevingen, en is ontworpen voor uw workflow. Raak enkel aan wat u nodig hebt, dankzij de vel-voor-vel dosering; en doe dit onder elke hoek dankzij het roterende mondstuk. Dit eenvoudig te gebruiken, hygiënische en duurzame systeem vermindert het verbruik met wel 37% in vergelijking met het Tork® Centerfeed-systeem.
Tork Reinigende Vloeibare Zeep
Tork Reinigende Vloeibare Zeep
Moedig goede handhygiëne aan met Tork Reinigende Vloeibare Zeep. De formule is vrij van parfum en kleurstoffen, zacht voor de huid en effectief tegen keukenvuil, zoals olie en vet. Ideaal voor omgevingen waar handen vaak gewassen moeten worden. Geschikt voor de Tork Vloeibare & Sprayzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en alle gebruikers goede handhygiëne bieden.
Tork S4 foam zeep dispenser zwart
Tork S4 foam zeep dispenser zwart

• Geschikt voor verschillende zepen, lotions en handdesinfectie middelen van Tork, Type S4
• Helpt goede hygiene te waarborgen
• Hoge capaciteit vermindert afval, helpt tot wel 50% te verminderen
• Snel en eenvoudig bijvullen
• zeer robuust en degelijke dispenser lijn van Tork
• Elegant en modern ontwerp

Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapier Dispenser
Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapier Dispenser
De Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapier Dispenser in de Tork Elevation-lijn is een modern en efficiënt dispensersysteem geschikt voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Doordat de dispenser twee rollen bevat en voorzien is van vel-voor-vel-dosering wordt het verbruik tot 40% verminderd in vergelijking met traditionele jumboroldispensers, en zorgt het voor meer bezoeken per rol. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten.
Tork Startpakket met Alcoholvrij Schuim voor Handdesinfectie
Tork Startpakket met Alcoholvrij Schuim voor Handdesinfectie
Wees de concurrentie een stap voor met deze eenvoudige startbundel en voorkom infecties met het Tork Startpakket met Alcoholvrij Schuim voor Handdesinfectie. Combineert een witte S4 Zeepdispenser met een vulling Alcoholvrij Schuim voor Handdesinfectie. Tork Alcoholvrij Schuim voor Handdesinfectie met lactic acid is de perfecte keuze voor handhygiëne zonder water wanneer het gebruik van alcohol geen alternatief is. Aangezien de formule 100% plantaardige actieve ingrediënten bevat en ook 100% biologisch afbreekbaar is, is het een verantwoorde keuze. Het product is gemakkelijk te vervoeren en te hanteren, omdat het geen waarschuwingssymbolen draagt. Bespaar tijd en moeite met de Tork Zeepdispensers (S4) die in minder dan 10 seconden te vullen zijn.
24 out of 96 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.