Afvalbakken en -zakken

Afvalzak LDPE 50x60 grijs 0,16my 50/rol
Afvalzak LDPE 50x60 grijs 0,16my 50/rol
Afvalzakken van regeneraat-HDPE gemaakt van minstens 80% gerecycled materiaal, waarvan minstens 50% post consumer afval 50 stuks/rol, 1.500 stuks/doos
Afvalzak LDPE 90x120 grijs 0,42my 10/rol
Afvalzak LDPE 90x120 grijs 0,42my 10/rol
Afvalzakken van regeneraat-LDPE gemaakt van minstens 80% gerecycled materiaal, waarvan minstens 50% post consumer afval 10 stuks/rol, 100 stuks/doos
Afvalzak LDPE trekband
Afvalzak LDPE trekband
LDPE kunststof afvalzakken zijn gemaakt van Low Density PolyEthyleen en hebben een hogere mate van transparantie dan zakken van HDPE. LDPE afvalzakken zijn sterk! Onze LDPE afvalzakken voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen, waardoor onze vuilniszakken niet scheuren of open gaan langs de sealnaden. Een goede kwaliteit is de belangrijkste eis van een LDPE afvalzak, omdat deze zakken veel gebruikt worden onder de meest zware omstandigheden. LDPE is 100% recyclebaar en daarmee uitstekend geschikt voor hergebruik en recycling.
Pedaalemmerzak HDPE
De HDPE afvalzakken hebben een hoge dichtheid. Deze zijn geschikt voor verschillende pedaalemmers en voor kleine algemene, dagelijkse toepassingen. Gemakkelijk te vervangen.
Vuilniszak LDPE
Vuilniszak LDPE
DEISS - LDPE Vuilniszakken gemaakt van gerecycleerde korrels. Bewezen productiemethoden zorgen voor een constant hoge kwaliteit. De afvalzakken van LDPE zijn lek en scheurbestendig.
Katrin Hygiëne zakken
Katrin Hygiëne zakken
Katrin witte hygiëne zakjes in een doosje van 30 stuks handig in een houder te stoppen om ze effectief op hun plaats te houden. Geschikt voor de Katrin hygiëne houder.
Composteerbare pedaalemmerzakken
Composteerbare pedaalemmerzakken
Composteerbare zakken zijn een sterk en duurzaam alternatief voor gewone plastic zakken en zijn ideaal voor het sorteren van GFT-afval voor compostering.
Papieren afvalzakken
Papieren afvalzakken
Papieren ECO natsterke afvalzak, geschikt voor al het papieren handdoekafval, waarmee dit in 1 geheel mee gerecycleerd kan worden zonder dat de zak van het afval gescheiden hoeft te worden.
Afvalbak Modulair
Afvalbak Modulair
Zeer degelijke modulaire afvalbak van gepoedercoat staal voorzien van zakhoudbeugels en verstelbare pootjes. Inclusief connectiemateriaal waardoor meerdere units aan elkaar gekoppeld kunnen worden om een afvalscheidingsstation voor meerdere afvalstromen te creëren. Functioneel en robuust. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De afvalbak wordt zonder top geleverd. De top kan apart besteld worden en is in verschillende kleuren beschikbaar om de diverse afvalstromen te kunnen onderscheiden. Optioneel is tevens een binnenbak leverbaar.
Afvalbak Swing 40L wit
Afvalbak Swing 40L wit
 • Afvalbak Swing
 • makkelijk toegankelijk door kanteldeksel
 • Grote opening
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Bekerbak 5-gaats 50L
Bekerbak 5-gaats 50L
Kunststof afvalbak met vlak deksel voorzien van ABS kunststof bekerinzet. Door het efficiënte stapelsysteem passen er meer bekers in de bekerbak. De inzet bevat 5 gaten/ buizen met een doorsnede van 85 mm voor het inzamelen van bekers en 2 gaten/ buizen van 35 mm doorsnede voor roerstaafjes. De inzet is netjes afgewerkt zonder scherpe randen, waardoor eenvoudig te legen en schoon te maken.
Katrin Afvalbak
Katrin Afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Hoge vulcapaciteit van 8 liter (dameshygiëne) tot 50 liter en is geschikt voor wandmontage. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakje. Dit is een standaard dispenser voor alle damestoiletten. Eenvoudig bijvullen met de passende hygiënezakjes.
Katrin afvalbak metaal
Katrin afvalbak metaal
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Deze afvalbak van metaal is stijlvol en toch robuust, heeft een formaat van 25 liter en is geschikt voor wandmontage.
Katrin afvalbakken
Katrin afvalbakken
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De afvalbak met deksel is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en in 2 formaten (25 en 50 liter) en is geschikt voor wandmontage.
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De dameshygiëne dispenser met deksel en een vulcapaciteit van 8 liter, is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en is geschikt voor wandmontage
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken en houder voor hygiënische zakjes voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakjes. Dit is een standaard dispenser, verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) voor alle damestoiletten en eenvoudig bij te vullen met de passende hygiënezakjes.
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L

IDENTITY; ALTIJD EEN STAP VOORUIT

 • DUURZAAMHEID ; Bij de duurzame dispenser draait alles om het effectief terugdringen van verbruik, een verantwoorde keuze die hand in hand gaat met gecertificeerd milieuvriendelijk papier.
 • ONTWERP; Innovatie op zijn best. Aan de buitenkant heeft hij een kenmerkende, tijdloze look die past in elke omgeving, terwijl aan de binnenkant het mechanisme tot in het kleinste detail is bestudeerd.
 • EFFICIËNTIE; Efficiëntie vat alle waarden van de Identity lijn samen: perfecte prestaties, betrouwbaarheid van de constructie, lagere gebruikskosten en kortere onderhoudstijden. Alles eenvoudiger in gebruik.
 • HYGIËNE; Focussen op hygiëne is de juiste keuze maken. Daarom zorgen Identity-systemen voor volledige veiligheid van de gebruiker door de beste oplossingen te bieden voor elke omgeving.
Mini afvalbak (B3)
Mini afvalbak (B3)
De Tork Afvalbak van 5 liter uit de Elevation-lijn kan worden gebruikt voor normaal afval in kleine sanitaire ruimten of voor sanitair afval binnen het hokje. Het zelfsluitende deksel en de verborgen afvalzak garanderen hygiëne en comfort. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten.
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van golfkarton. Deze gebruiksvriendelijke papierbak met een inhoud van 20L is 100% recycleerbaar.
Nieuw
Pedaalemmer met binnenemmer
Pedaalemmer met binnenemmer
Deze pedaalemmer is voorzien van een binnenemmer en een gedempt sluitend deksel. De deksel houdt onaangename geurtjes tegen.
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
 • Hygienische pedaalemmer
 • Voorzien van binnenemmer
 • Voetbediening
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Tork Afvalbak 50 liter
Tork Afvalbak 50 liter
Een modern design met gladde oppervlakken en strakke lijnen, dat perfect aansluit op uw sanitaire ruimte. Zorg voor een goede indruk voor een uitstekend imago van uw faciliteit. Stijlvol roestvrij staal met een coating tegen vingerafdrukken, staat geweldig en blijft goed schoon. • Hoge capaciteit (50 l) – vermindert onderhoudstijd • Slanke, mooie afvalbak die op de muur kan worden gemonteerd om mooi op te gaan in het interieur van de sanitaire ruimte en een geweldige indruk te maken • Verborgen afvalzak: strakke en aantrekkelijke uitstraling
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
Tork Litterbin B1 plastic
Tork Litterbin B1 plastic
24 out of 27 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.