Afvalbakken en -containers

Categorieën (0)
Afvalbak Modulair
Afvalbak Modulair
Zeer degelijke modulaire afvalbak van gepoedercoat staal voorzien van zakhoudbeugels en verstelbare pootjes. Inclusief connectiemateriaal waardoor meerdere units aan elkaar gekoppeld kunnen worden om een afvalscheidingsstation voor meerdere afvalstromen te creëren. Functioneel en robuust. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De afvalbak wordt zonder top geleverd. De top kan apart besteld worden en is in verschillende kleuren beschikbaar om de diverse afvalstromen te kunnen onderscheiden. Optioneel is tevens een binnenbak leverbaar.
Afvalbak Swing 40L wit
Afvalbak Swing 40L wit
 • Afvalbak Swing
 • makkelijk toegankelijk door kanteldeksel
 • Grote opening
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Bekerbak 5-gaats 50L
Bekerbak 5-gaats 50L
Kunststof afvalbak met vlak deksel voorzien van ABS kunststof bekerinzet. Door het efficiënte stapelsysteem passen er meer bekers in de bekerbak. De inzet bevat 5 gaten/ buizen met een doorsnede van 85 mm voor het inzamelen van bekers en 2 gaten/ buizen van 35 mm doorsnede voor roerstaafjes. De inzet is netjes afgewerkt zonder scherpe randen, waardoor eenvoudig te legen en schoon te maken.
Katrin Afvalbak
Katrin Afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Hoge vulcapaciteit van 8 liter (dameshygiëne) tot 50 liter en is geschikt voor wandmontage. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakje. Dit is een standaard dispenser voor alle damestoiletten. Eenvoudig bijvullen met de passende hygiënezakjes.
Katrin afvalbak metaal
Katrin afvalbak metaal
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Deze afvalbak van metaal is stijlvol en toch robuust, heeft een formaat van 25 liter en is geschikt voor wandmontage.
Katrin afvalbakken
Katrin afvalbakken
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De afvalbak met deksel is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en in 2 formaten (25 en 50 liter) en is geschikt voor wandmontage.
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De dameshygiëne dispenser met deksel en een vulcapaciteit van 8 liter, is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en is geschikt voor wandmontage
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken en houder voor hygiënische zakjes voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakjes. Dit is een standaard dispenser, verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) voor alle damestoiletten en eenvoudig bij te vullen met de passende hygiënezakjes.
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L

IDENTITY; ALTIJD EEN STAP VOORUIT

 • DUURZAAMHEID ; Bij de duurzame dispenser draait alles om het effectief terugdringen van verbruik, een verantwoorde keuze die hand in hand gaat met gecertificeerd milieuvriendelijk papier.
 • ONTWERP; Innovatie op zijn best. Aan de buitenkant heeft hij een kenmerkende, tijdloze look die past in elke omgeving, terwijl aan de binnenkant het mechanisme tot in het kleinste detail is bestudeerd.
 • EFFICIËNTIE; Efficiëntie vat alle waarden van de Identity lijn samen: perfecte prestaties, betrouwbaarheid van de constructie, lagere gebruikskosten en kortere onderhoudstijden. Alles eenvoudiger in gebruik.
 • HYGIËNE; Focussen op hygiëne is de juiste keuze maken. Daarom zorgen Identity-systemen voor volledige veiligheid van de gebruiker door de beste oplossingen te bieden voor elke omgeving.
Mini afvalbak (B3)
Mini afvalbak (B3)
De Tork Afvalbak van 5 liter uit de Elevation-lijn kan worden gebruikt voor normaal afval in kleine sanitaire ruimten of voor sanitair afval binnen het hokje. Het zelfsluitende deksel en de verborgen afvalzak garanderen hygiëne en comfort. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten.
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van golfkarton. Deze gebruiksvriendelijke papierbak met een inhoud van 20L is 100% recycleerbaar.
Nieuw
Pedaalemmer met binnenemmer
Pedaalemmer met binnenemmer
Deze pedaalemmer is voorzien van een binnenemmer en een gedempt sluitend deksel. De deksel houdt onaangename geurtjes tegen.
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
 • Hygienische pedaalemmer
 • Voorzien van binnenemmer
 • Voetbediening
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Tork Afvalbak 50 liter
Tork Afvalbak 50 liter
Een modern design met gladde oppervlakken en strakke lijnen, dat perfect aansluit op uw sanitaire ruimte. Zorg voor een goede indruk voor een uitstekend imago van uw faciliteit. Stijlvol roestvrij staal met een coating tegen vingerafdrukken, staat geweldig en blijft goed schoon. • Hoge capaciteit (50 l) – vermindert onderhoudstijd • Slanke, mooie afvalbak die op de muur kan worden gemonteerd om mooi op te gaan in het interieur van de sanitaire ruimte en een geweldige indruk te maken • Verborgen afvalzak: strakke en aantrekkelijke uitstraling
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
Tork Litterbin B1 plastic
Tork Litterbin B1 plastic
Vileda Hera Pedaalemmer Kunststof Pedaal
Vileda Hera Pedaalemmer Kunststof Pedaal
Het Hera assortiment bestaat uit duurzame kunststof pedaalemmers in verschillende formaten en kleuren. Hera pedaalemmers zijn perfect inzetbaar binnen HACCP richtlijnen waarin een handsfree bediening van afvalbakken wordt aanbevolen. De Hera deksel sluit langzaam en geruisloos en is ideaal voor rustige omgevingen. Slimme details zijn de geïntegreerde antislip voetjes en een handige bevestigingshaak voor afvalzak. De afgeronde vormgeving geeft een strakke, moderne uitstraling.
Vuilcontainer met klepdeksel en wielen
Vuilcontainer met klepdeksel en wielen
Rolcontainer van UV-bestendig hoogwaardig kunststof (HDPE) geschikt voor intensief gebruik. Voorzien van twee solide, rubberen wielen en ergonomische handgrepen aan de achterzijde voor het gemakkelijk verrijden. Het deksel heeft ergonomische handgrepen aan de voorzijde en kan volledig opengeklapt worden. Beschikt over een EN 840 certificering en is conform de kwaliteitseisen van RAL GZ 951/1. Verkrijgbaar in diverse kleuren. ;
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.