Office en Home Supplies

Kantoorartikelen: Ontdek het uitgebreide Kantoorartikelen-assortiment

Fotokarton
Fotokarton
Pakken gekleurd Fotokarton / Engels karton De 100% gerecyclede kwaliteit is leverbaar in bijzondere felle en intensieve kleuren en wit
Majestic Classic
Majestic Classic
Majestic Classic is een houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton met een tweezijdig iriserend oppervlak en hoge opdikking. De glinsterende metallic look van Majestic Classic geeft drukwerk een bijzondere uitstraling: zacht, elegant en uniek. Deze onderscheidende papierkwaliteit is door haar rijke kleuren, egaal drukbeeld en stijfheid een eerste keuze voor creatieve communicatie en luxe verpakkingen. Het Majestic Classic assortiment bevat talloze karakteristieke kleuren en wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen. Verder zijn er specifieke HPI specificaties beschikbaar.
Omslag Papier
Omslag Papier
Tekenpapier, wit en gekleurd, mat, uit 100% gerecycleerde vezel
Tekenpapier
Tekenpapier
Tekenpapier, gekleurd, mat, uit 100% gerecycleerde vezel
Kids Plakboeken
Kids Plakboeken
Als aanvulling op het assortiment Panda zijn ook gelijmde tekenboeken leverbaar Als aanvulling op het assortiment Ballon zijn ook gespiraleerde schetsboeken leverbaar
Plak- en Fotoboeken   Traditioneel
Plak- en Fotoboeken Traditioneel
De plak- en fotoboeken zijn uitgevoerd met een dubbel gevouwen omslag met lederpersing. De extra dikke inhoudsvellen van de fotoboeken zijn om en om vergaard met vellen pergamijn met spinnenwebpersing. De inhoud van de fotoboeken is PH-neutraal. De afwerking is een extra stevige dubbele metalen spiraal aan de lange zijde.
 Schetsboeken
Schetsboeken
Professioneel assortiment schetsboeken. De inhoud van deze boeken is speciaal RADEERVAST tekenpapier voor de (semi) professional, enthousiaste hobbyist en scholen met een tekenopleiding. Deze boeken zijn voorzien van een doorlopende spiraalbinding speciaal voor intensief gebruik
 Schetsboeken Kids
Schetsboeken Kids
Assortiment Panda. Radeervast papier. Elk formaat met 2 verschillende designs assortie verpakt. Dit assortiment heeft ook een plakboek. Assortiment Ballon Luxe schetsboeken/tekenboeken met een sprankelende uitstraling. Dit assortiment heeft ook een plakboek
Lamineersheets
Lamineersheets
Andere formaten en diktes zijn op aanvraag verkrijgbaar! Worden besteld per order. Het is een perfecte en duurzame oplossing voor alle documenten die intensief gebruikt worden, zoals prijskaarten, id-kaarten, foto's, etc..
Schutbladen
Schutbladen
Voor bescherming van uw documenten. Levering bindringen is mogelijk, echter op aanvraag en rekening houdende met levertijd en minimale bestelhoeveelheid.
Kaarten en Enveloppen (Sets)
Kaarten en Enveloppen (Sets)
De vernieuwde Envelpack Design lijn bevat diverse kleinverpakkingen met luxe enveloppen, kaarten, dubbele kaarten en gecombineerde setjes met kaarten en enveloppen. De kaarten en enveloppen zijn leverbaar in de kleuren wit en ivoor en alle setjes zijn verpakt in hersluitbare zakjes.
Kids knutselen
Kids knutselen
Papyrus voert een zeer compleet assortiment vouwartikelen. De inhoud in verschillende attractieve felle kleuren. Het vouwpapier en vouwkarton is 100% gerecycled papier. Vouwblaadjes en vouwkartons zijn verpakt in een hersluitbaar zakje. Vlechtstroken zijn verpakt in een stevig transparant doosje.
Tabulator paper
Tabulator paper
Papyrus tabbladen zijn gemaakt van een hoogwaardig ongestreken wit papier en te gebruiken voor het overzichtelijk indelen van us documenten. De tabbladen zijn geschikt voor alle hoogvolume printers en zowel normaal (straight) als omgekeerd (reverse) vergaard te verkrijgen, eventueel met 4 ponsgaten.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.