Kantoor specialiteiten

Kantoor specialiteiten: Ontdek het uitgebreide Papyrus Kantoor specialiteiten-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Office & Home Supplies.

Categorieën (0)
Majestic Classic
Majestic Classic
Majestic Classic is een houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton met een tweezijdig iriserend oppervlak en hoge opdikking. De glinsterende metallic look van Majestic Classic geeft drukwerk een bijzondere uitstraling: zacht, elegant en uniek. Deze onderscheidende papierkwaliteit is door haar rijke kleuren, egaal drukbeeld en stijfheid een eerste keuze voor creatieve communicatie en luxe verpakkingen. Het Majestic Classic assortiment bevat talloze karakteristieke kleuren en wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen. Verder zijn er specifieke HPI specificaties beschikbaar.
Fotokarton
Fotokarton
Pakken gekleurd Fotokarton / Engels karton De 100% gerecyclede kwaliteit is leverbaar in bijzondere felle en intensieve kleuren en wit
Omslag Papier
Omslag Papier
Tekenpapier, wit en gekleurd, mat, uit 100% gerecycleerde vezel
Tekenpapier
Tekenpapier
Tekenpapier, gekleurd, mat, uit 100% gerecycleerde vezel
Kids knutselen
Kids knutselen
Papyrus voert een zeer compleet assortiment vouwartikelen. De inhoud in verschillende attractieve felle kleuren. Het vouwpapier en vouwkarton is 100% gerecycled papier. Vouwblaadjes en vouwkartons zijn verpakt in een hersluitbaar zakje. Vlechtstroken zijn verpakt in een stevig transparant doosje.
Kaarten en Enveloppen (Sets)
Kaarten en Enveloppen (Sets)
Consumentenverpakkingen luxe enveloppen, dubbele kaarten en enveloppen. De setjes zijn verpakt in een zelfklevend hersluitbaar zakje.
Tabulator paper
Tabulator paper
Papyrus tabbladen zijn gemaakt van een hoogwaardig ongestreken wit papier en te gebruiken voor het overzichtelijk indelen van us documenten. De tabbladen zijn geschikt voor alle hoogvolume printers en zowel normaal (straight) als omgekeerd (reverse) vergaard te verkrijgen, eventueel met 4 ponsgaten.