Kleurenlaser

Kleurenlaser Kantoorpapier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Kleurenlaser Kantoorpapier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Business Papers.

Categorieën (0)
Color Copy
Color Copy
Color Copy is een houtvrij, wit, ongestreken kleurenlaserpapier met een extra glad gekalanderd oppervlak. Het speciale oppervlak van Color Copy zorgt voor haarscherpe afdrukken met een briljante kleurstelling, speciaal op kopieermachines en kleurenlaserprinters. De CO² uitstoot die vrijkomt bij de productie van het Color Copy A4 en A3 wordt volledig gecompenseerd. Color Copy wordt gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Color Copy Coated Silk
Color Copy Coated Silk
Color Copy Coated Silk is een houtvrij, wit, gestreken kleurenlaserpapier met een zijdemat oppervlak. Het speciale oppervlak zorgt voor haarscherpe afdrukken met briljante kleuren, speciaal op kopieermachines en kleurenlaserprinters.
Color Copy Style
Color Copy Style
Color Copy Style is een houtvrij, natuurwit, ongestreken kleurenlaserpapier met een extra glad gekalanderd oppervlak. Dankzij het speciale oppervlak zorgt Color Copy Style voor haarscherpe afdrukken met een briljante kleurstelling, speciaal op kopieermachines en kleurenlaserprinters.
HP ColorChoice
HP ColorChoice
Kleurenlaser Kantoorpapier, houtvrij, hoogwit, ongestreken, zeer glad
PRO-DESIGN
PRO-DESIGN
Pro Design® is een houtvrij, wit, ongestreken papier met een extra glad oppervlak, geschikt voor kleurenlaser- en inktjetprinters. De bijzondere eigenschappen zorgen voor uitstekende drukresultaten en perfecte kleurweergave. De hoge witheid zorgt voor een betere contrastwerking en het gladde oppervlak voor een optimaal resultaat en een onberispelijke tonertransfer. Het is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.