Zelfklevende film

zelfklevende Film: Ontdek het uitgebreide Papyrus zelfklevende Film-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Zelfklevende Substraten.

Categorieën (0)
Fasson® Acetat
Fasson® Acetat
Fasson® Satin Cloth is zelfklevend acetaatzijde met een licht glanzende geweven structuur. Verkrijgbaar in wit en met een 120 g/m2 frontmateriaal. Fasson Satin Cloth is uitgevoerd met een rugpapier zonder slitten.
Fasson® Films HPI
Fasson® Films HPI
zelfklevende Film, voor HPI-printsystemen
Fasson® Offset Vinyl
Fasson® Offset Vinyl
Fasson® Offset Vinyl is zachte zelfklevende PVC-film. Speciaal ontwikkeld voor offsetbedrukking en verkijgbaar in transparant glanzend en wit mat en glanzend vinyl. Fasson Offsetvinyl is uitgevoerd met een rugpapier zonder slitten.
Fasson® Tyvek
Fasson® Tyvek
Fasson® Tyvek is een helderwit, synthetisch materiaal met een zijdezacht oppervlak, gemaakt van pure gesponnen polyethyleen verzels. Fasson Tyvek is verrassend licht en elastisch maar tevens extreem sterk en scheurbestendig, duurzaam, absoluut vocht en vloeistof bestendig, dimensioneel stabiel en schimmelbestendig. Tyvek is 100% recycleerbaar. Het gebruik van speciale inkten wordt aanbevolen. Fasson Tyvek is uitgevoerd met een rugpapier zonder slitten.
FocusTac® HPI Film
FocusTac® HPI Film
Zelfklevende film, PP/PE/PET, wit en transparant, voor HPI-printsystemen
FocusTac® Laser Film
FocusTac® Laser Film
Zelfklevende film, wit en transparant, voor professionele dry toner printsystemen
GlobalTAC Films
GlobalTAC Films
Zelfklevende film, wit en transparant voor HPI en professionele dry toner printsystemen. GlobalTAC Films is verkrijgbaar met en zonder breeklijnen/slitten, waarbij de afstand tussen de breeklijnen 3,5 cm is.
Scaldifix Vinyl
Scaldifix Vinyl
Scaldifix is een hoogwaardig zacht zeefdrukvinyl, verkrijgbaar in glanzend wit, geel en transparant, met en zonder splitten.