Synthetisch

Synthetische Substraten: Ontdek het uitgebreide Papyrus Synthetische Substraten-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Grafisch Papier en Karton.

Categorieën (0)
Folex® Digiprint
Folex® Digiprint
Synthetische substraten, polyester, transparant, voor de HP Indigo, waterbestendig, hoge scheurweerstand.
Monotex® Laser
Monotex® Laser
Monotex® Laser/Digigold PET is een hittebestendige, witte matgestreken polyester film geschikt voor dry toner laser, copier en offset machines.
neobond®
neobond®
Neobond® is een tweezijdig gestreken synthetisch materiaal en is extreem scheur- en waterbestendig. Het is leverbaar in verschillende kleuren.
Pretex® Copy/Laser
Pretex® Copy/Laser
Pretex® 30 copy/laser is een latex geimpregneerd, ongestreken synthetisch papier samengesteld uit cellulose en synthetische vezels. Het kan bedrukt worden met standaard papier inkten.
Pretex® KL50
Pretex® KL50
pretex® 50 is een latex geimpregneerd, tweezijdig mat gestreken synthetisch papier samengesteld uit cellulose en synthetische vezels. Het kan bedrukt worden met standaard papier inkten.
SuperYUPO
SuperYUPO
YUPO® FEB is een helderwit, allround synthetisch materiaal gemaakt van polypropyleen en is geoptimaliseerd voor offsetbedrukking. Het kent snelle droogtijden en levert scherpe en briljante drukresultaten.
Teslin®
Teslin®
Teslin® is een wit, ongestreken polyethyleen folie met een mat oppervlak. Het heeft een unieke microporeuze structuur die zorgdraagt voor een snelle inkt en/of tonerhechting op offset, dry toner, laser en HP Indigo machines en is het meest aangewezen materiaal voor toepassingen waar buitengewone duurzaamheid en bedrukbaarheid en veiligheidskenmerken vereist zijn.
Tritex®
Tritex®
Tritex is een synthetisch laminaat bestaande uit Papier/Film/Papier en combineert de uitstraling en bedrukbaarheid van papier met de kracht van kunststof. Tritex kan in offset bedrukt worden met standaard papier inkten.
YUPO® Blue
YUPO® Blue
YUPOBlue® YPI is een helderwit, synthetisch materiaal gemaakt van polypropyleen. Het heeft een egaal mat oppervlak voor een briljante kleur weergave en is gecertificeerd voor HP Indigo (niet geschikt voor dry toner laser machines).
YUPO® Jelly (HP-Indigo)
YUPO® Jelly (HP-Indigo)
Synthetische Substraten, polypropyleen, transparant, voor HPI-printsystemen
YUPO® Plus
YUPO® Plus
YUPO® Plus is een allround helderwit synthetisch materiaal (polypropyleen) en is geschikt voor tweezijdige bedrukking met conventionele papier inkten, dus geen speciale folie inkt benodigd.
YUPO® Tako (Laser/UV)
YUPO® Tako (Laser/UV)
YUPO®Tako, octopus in het Japans is een zelfhechtend polystyreen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe, het kleeft zonder lijm op gladde oppervlakken en laat dus ook geen lijmresten achter. YUPOTako XAD1077 is bestemd voor dry toner laser printing.
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
YUPO®Tako, octopus in het Japans is een zelfhechtend polypropyleen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe, het kleeft zonder lijm op gladde oppervlakken en laat dus ook geen lijmresten achter. YUPOTako WKFS 340 is specifiek voor offsetbedrukking.
YUPO® Tako Blue (Xeikon 3000 series / HPI)
YUPO® Tako Blue (Xeikon 3000 series / HPI)
YUPO®Tako, octopus in het Japans is een zelfhechtend polypropyleen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe, het kleeft zonder lijm op gladde oppervlakken en laat dus ook geen lijmresten achter. YUPO®Tako XAD 1058 HPI is gecertificeerd voor de HP Indigo.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.