Categorieën (0)
Sun vaatwasmachine zout
Sun vaatwasmachine zout
Sun Professional Regenereerzout elimineert de schadelijke effecten van hard water op uw bestek en eetgerei en zorgt voor een goede werking van de geïntegreerde waterontharder van uw vaatwasser. Het zorgt voor schitterend resultaat.
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic tabletten verwijderen de meest hardnekkigste vlekken, zelfs zonder voorspoelen. Voor een vlekkeloos resultaat vaat na vaat, vergeet niet om Sun Spoelglans en Sun Zout toe te voegen.
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel is een vloeibaar vaatwasmiddel voor manueel gebruik, bestemd voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en keukenmateriaal.
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun Spoelglans is een spoelvloeistof die kan worden gebruikt in alle soorten professionele vaatwasmachines met korte cyclus. Het zorgt voor een snelle droging en een uitsteken resultaat.
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-one is een tablet die uw afwas en afwasmachine reinigt, spoelt en van zout voorziet. Deze geconcentreerde tabletten verwijderen moeiteloos en effectief vuil en vet.
Nieuw
Sun machine reiniger
Sun machine reiniger
Sun Optimum Machinereiniger verwijdert vet- en kalkaanslag in je vaatwasmachine. - Sun Optimum Normaal Machinereiniger ontvet en ontkalkt - De vaatwasmachinereiniger verlengt de levensduur van je vaatwasser - Gebruik Sun Machinereiniger één keer per maand voor het beste resultaat - De machinereiniger zorgt voor een hygiënisch schone vaatwasser - De vaatwasmachinereiniger van Sun is makkelijk in gebruik - Goed voor 3 schoonmaakbeurten voor je vaatwasmachine