Zakelijke Enveloppen

Zakelijke Enveloppen: Ontdek het uitgebreide Papyrus Zakelijke Enveloppen-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Enveloppen.

Business enveloppen
Business enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Kraft enveloppen crème
Kraft enveloppen crème
Crème kraft akte-enveloppen
BIO TOP 3 Enveloppen
BIO TOP 3 Enveloppen
Bio Top 3® enveloppen zijn geproduceerd van Bio Top 3® next, een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier en karton, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers.
PlanoSuperior®
PlanoSuperior®
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met donkerblauwe binnendruk, met of zonder venster, met gegomde sluiting of zelfklevende stripsluiting
Trajanus®
Trajanus®
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen. Alle vensterenveloppen zijn uitgevoerd met een biologisch afbreekbaar venstermateriaal
Wenskaart enveloppen
Wenskaart enveloppen
Enveloppen voor wenskaarten, naamkaartjes en uitnodigingen, wit, gegomde sluiting.
Classic Enveloppen
Classic Enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit offset papier of bruine kraft met mat oppervlak, met hemelsblauwe binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Natural, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector.
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Original White, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector. Door het digitale venster zijn alle enveloppen geschikt voor digitaal printen.
Trajanus digital envelopes
Trajanus digital envelopes
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen, voor laserprinters en kleurencopiers.