Viscom

Viscom: Ontdek het uitgebreide Papyrus Viscom-assortiment

Hexis Application tools
Hexis Application tools
Compleet assortiment van accessoires die u toelaten om een professioneel eindresultaat te behalen ongeacht de toepassing. Ontworpen door professionals, voor professionals.
Opti Uncoated Paper
Opti Uncoated Paper
Ongecoat papier, wit. Geschikt voor lijnwerk of full-color met beperkte kleurdensiteit.
Opti® PPC
Opti® PPC
Ongestreken wit papier voor printen van teksten, grafieken en beelden in kleur (kleuren copie & laser). Geschikt voor CAD-ontwerp, architectonische plannen afgedrukt op kopieermachines, plotters, planprinters en inkjetprinters. Perfect voor dagelijks gebruik en presentaties.
R-Tape Application Tape
R-Tape Application Tape
De Conform®-serie met RLA®- Release Liner Adhesion is de eerste keuze voor uw applicatiepapier. Dankzij de RLA®-lijmlaag kleeft Conform®-transferpapier aan de gladste liners. Eenmaal aangebracht, blijft de de Conform®-transfer zeer vlak. De Conform® Series applicatiepapier en Screen Printing Pre-maskers zijn verkrijgbaar in standaard en zwaar papier, in een variatie van lage tot hoge kleefkracht.
Opti Print Vinyl
Opti Print Vinyl
Beprintbare monomeer PVC film
Opti® Photo Silk
Opti® Photo Silk
Professioneel gamma groot formaat rollen voor hoog kwalitatieve photo prints.
Opti®Photo Gloss
Opti®Photo Gloss
Professioneel gamma groot formaat rollen voor hoog kwalitatieve foto prints.
Mesh Banners
Mesh Banners
In plaats van sleuven in een conventionele zeildoek te maken met het risico op verder scheuren is de mesh banner ideale oplossing voor locaties blootgesteld aan de wind. De meshbanners laten de wind door maar behouden een voldoende zichtbaarheid. De mesh banner wordt typisch gebruikt op steigers of sport hekwerk.
Hahnemühle Photo
Hahnemühle Photo
FineArt Inkjet Media voor hoog kwalitatieve prints
Mactac MacBond
Mactac MacBond
Dubbelzijdige zelfklevende tape dewelke een montage mogelijk maakt zonder gebruik van vloeibare lijm of metalen bevestigingssystemen zoals spijkers en klinknagel.
10 out of 125 producten