Vaatwasmiddelen

SURE Handafwasmiddel
SURE Handafwasmiddel
SURE Handafwasmiddel is een geconcentreerd vloeibaar handafwasmiddel en ontvetter voor reiniging van potten, pannen, servies, glas en bestek. Bevat geen geur- of kleurstoffen (voorwaarde EU Ecolabel) Beperkte schuimvorming (geschikt voor inweken vóór machinale vaatwas) SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Sun vaatwasmachine zout
Sun vaatwasmachine zout
Sun Professional Regenereerzout elimineert de schadelijke effecten van hard water op uw bestek en eetgerei en zorgt voor een goede werking van de geïntegreerde waterontharder van uw vaatwasser. Het zorgt voor schitterend resultaat.
Suma Ultra Vloeibaar vaatwasmiddel
Suma Ultra Vloeibaar vaatwasmiddel
Suma Ultra L2 is een geconcentreerd, vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwas. Suma Ultra L2 is uiterst effectief voor het verwijderen van vet en ingedroogd vuil.
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic vaatwastabletten
Sun Classic tabletten verwijderen de meest hardnekkigste vlekken, zelfs zonder voorspoelen. Voor een vlekkeloos resultaat vaat na vaat, vergeet niet om Sun Spoelglans en Sun Zout toe te voegen.
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-1 vaatwastabletten
Sun All-in-one is een tablet die uw afwas en afwasmachine reinigt, spoelt en van zout voorziet. Deze geconcentreerde tabletten verwijderen moeiteloos en effectief vuil en vet.
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel
Sun handafwasmiddel is een vloeibaar vaatwasmiddel voor manueel gebruik, bestemd voor het reinigen van potten, pannen, borden, glazen en keukenmateriaal.
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun spoelglansmiddel voor vaatwasmachine
Sun Spoelglans is een spoelvloeistof die kan worden gebruikt in alle soorten professionele vaatwasmachines met korte cyclus. Het zorgt voor een snelle droging en een uitsteken resultaat.
Dreft handafwasmiddel
Dreft handafwasmiddel
Dreft is een vloeibaar handafwasmiddel voor algemeen gebruik. Verwijdert doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Fris en aangenaam geparfumeerd. Schuimt langdurig en wordt tevens aanbevolen voor professioneel gebruik.
Nieuw
Sun machine reiniger
Sun machine reiniger
Sun Optimum Machinereiniger verwijdert vet- en kalkaanslag in je vaatwasmachine. - Sun Optimum Normaal Machinereiniger ontvet en ontkalkt - De vaatwasmachinereiniger verlengt de levensduur van je vaatwasser - Gebruik Sun Machinereiniger één keer per maand voor het beste resultaat - De machinereiniger zorgt voor een hygiënisch schone vaatwasser - De vaatwasmachinereiniger van Sun is makkelijk in gebruik - Goed voor 3 schoonmaakbeurten voor je vaatwasmachine
EXTRA handafwasmiddel
EXTRA handafwasmiddel
Sterk schuimend wasmiddel voor de vaat met een frisse citroengeur. Wordt gebruikt voor afwassen van keukenapparatuur en andere soorten oppervlakken zoals glas, porselein maar ook potten, pannen, enz.