Synthetisch

Synthetische Substraten: Ontdek het uitgebreide Papyrus Synthetische Substraten-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Grafisch Papier en Karton.

Categorieën (0)
Teslin®
Teslin®
Teslin® is een wit, ongestreken polyethyleen folie met een mat oppervlak. Het heeft een unieke microporeuze structuur die zorgdraagt voor een snelle inkt en/of tonerhechting op offset, dry toner, laser en HP Indigo machines en is het meest aangewezen materiaal voor toepassingen waar buitengewone duurzaamheid en bedrukbaarheid en veiligheidskenmerken vereist zijn.
Folex® Digiprint
Folex® Digiprint
Synthetische substraten, polyester, transparant, voor de HP Indigo, waterbestendig, hoge scheurweerstand.
YUPO®Tako Blue XAD 1058
YUPO®Tako Blue XAD 1058
YUPO®Tako, octopus in het Japans is een zelfhechtend polypropyleen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe, het kleeft zonder lijm op gladde oppervlakken en laat dus ook geen lijmresten achter. YUPO®Tako XAD 1058 HPI is gecertificeerd voor de HP Indigo.
YUPO®Tako WKFS (offset/screen)
YUPO®Tako WKFS (offset/screen)
YUPO®Tako, octopus in het Japans is een zelfhechtend polypropyleen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe, het kleeft zonder lijm op gladde oppervlakken en laat dus ook geen lijmresten achter. YUPOTako WKFS 340 is specifiek voor offsetbedrukking.
SuperYUPO
SuperYUPO
YUPO® FEB is een helderwit, allround synthetisch materiaal gemaakt van polypropyleen en is geoptimaliseerd voor offsetbedrukking. Het kent snelle droogtijden en levert scherpe en briljante drukresultaten.
pretex®
pretex®
pretex® 50 is een latex geimpregneerd, tweezijdig mat gestreken synthetisch papier samengesteld uit cellulose en synthetische vezels. Het kan bedrukt worden met standaard papier inkten.
neobond®
neobond®
Neobond® is een tweezijdig gestreken synthetisch materiaal en is extreem scheur- en waterbestendig. Het is leverbaar in verschillende kleuren.
Pretex® Copy/Laser
Pretex® Copy/Laser
Pretex® 30 copy/laser is een latex geimpregneerd, ongestreken synthetisch papier samengesteld uit cellulose en synthetische vezels. Het kan bedrukt worden met standaard papier inkten.
Monotex® Laser
Monotex® Laser
Monotex® Laser/Digigold Polyester is een hittebestendige, witte matgestreken polyester film geschikt voor dry toner laser, copier en offset machines.
Tritex
Tritex
Tritex is een synthetisch laminaat bestaande uit Papier/Film/Papier en combineert de uitstraling en bedrukbaarheid van papier met de kracht van kunststof. Tritex kan in offset bedrukt worden met standaard papier inkten.