Standaard

Standaard Kantoorpapier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Standaard Kantoorpapier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Multifunctioneel Kantoorpapier.

Categorieën (0)
SKY Copy®
SKY Copy®
SKY Copy® is een multifunctioneel papier. Het combineert een goede bedrukbaarheid met uitstekende runnability op elke printer.
PlanoDynamic®
PlanoDynamic®
PlanoDynamic® is een multifunctioneel kantoorpapier. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van contrastrijke tekst en afbeeldingen op alle kantoormachines, zelfs met dubbelzijdig printen.
PlanoSpeed®
PlanoSpeed®
PlanoSpeed® is een multifunctioneel kantoorpapier met een aangename witheid en goede verwerkbaarheid.
SKY Speed®
SKY Speed®
SKY Speed® is een multifunctioneel kantoorpapier met een aangename witheid en een uitstekende verwerkbaarheid.
SKY Laser®
SKY Laser®
SKY Laser® is een multifunctioneel kantoorpapier. Het gladde oppervlak zorgt op elke kantoormachine voor een hoog contrast bij zowel tekst als afbeeldingen, zelfs met dubbelzijdig printen. De hoge stijfheid zorgt voor een consistente runnability en is ideaal voor grote oplagen. SKY Laser® is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Rey® Office Light
Rey® Office Light
Rey® Office Light is een wit, multifuntioneel kantoorpapier, geschikt voor universeel gebruik en doet ondanks het lage gramgewicht geen concessies aan de verwerkbaarheid. Het is NEN 2728 gecertificeerd.
HP Office en HP Office Pink Ream
HP Office en HP Office Pink Ream
HP® Office en HP Office Pink Ream zijn een helderwit multipurpose papiersoort, ideaal voor het afdrukken van al uw dagelijkse documenten. Het is storingsvrij verwerkbaar op hoge snelheid laserprinters en kopieermachines. Voorzien van de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
HP Everyday
HP Everyday
HP® Everyday is een multifunctioneel papier voor het afdrukken van grote volumes. Extra opdikkend voor een gegarandeerde doorvoer in alle kopieermachines en laser- of inkjetprinters. Het is voorzien van de ColorLok-technologie welke een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
HP Copy
HP Copy
HP® Copy is ontwikkeld voor een zorgeloze afdruk op alle machines, zelfs hoogvolume copiers en printers. Het is voorzien van de ColorLok-technologie welke een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert. HP® Copy is voorzien van een gemakkelijk te openen tearstrip verpakking en is standaard voorzien van een barcode op de riemverpakking.
IQ economy+
IQ economy+
Standaard Kantoorpapier, Houtvrij, wit, ongestreken, mat, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters