Katrin Zepen en verdeelsystemen

Categorieën (0)
Katrin dispenser Handdoek M
Katrin dispenser Handdoek M
Katrin Inclusive Centerfeed dispenser voor vouwhanddoeken type M. Het gebruik van de dispensers is aangenaam en eenvoudig. Alle dispensers zijn recyclebaar.
Katrin dispenser T System
Katrin dispenser T System
Katrin Inclusive Systeem Toiletpapier Dispenser, voor intensief gebruikte sanitaire ruimtes. Geschikt voor 2 rollen Systeem toiletpapier. De transparante zijpanelen laten zien of bijvullen nodig is. Op de dispenser staat een brailletekst om gebruikers met een visuele handicap te helpen. De dispensers zijn van plastic en recyclebaar.
Katrin dispenser Toilet S
Katrin dispenser Toilet S
Katrin Inclusive Gigant S Toiletpapier Dispenser, voor intensief gebruikte toiletruimtes. Geschikt voor Giganttoiletpapier. De dispensers zijn van plastic en recyclebaar. Het compacte ontwerp maakt dat de verdeler ook in kleinere toiletten kan geplaatst worden.
Katrin dispenser C-feed M
Katrin dispenser C-feed M
Katrin Inclusive Centerfeed dispenser voor handdoekrol type M. Het gebruik van de dispensers is aangenaam en eenvoudig. Alle dispensers zijn recyclebaar.
Katrin dispenser Handdoek systeem
Katrin dispenser Handdoek systeem
Katrin Inclusive Systeem Handdoek Dispenser, voor intensief gebruikte sanitaire ruimtes. De transparante zijpanelen laten zien of bijvullen nodig is. Op de dispenser staat een brailletekst om gebruikers met een visuele handicap te helpen. De dispensers zijn van plastic en recyclebaar.
Katrin dispenser C-feed S
Katrin dispenser C-feed S
Katrin Inclusive Centerfeed dispenser voor handdoekrol type S. Het gebruik van de dispensers is aangenaam en eenvoudig. Alle dispensers zijn recyclebaar.
Katrin L Gigant Dispenser Toilet paper
Katrin L Gigant Dispenser Toilet paper
Katrin Systeem Elektronische Handdoekrol Dispenser
Katrin Systeem Elektronische Handdoekrol Dispenser
Katrin elektrische handdoek dispenser voor zeer drukbezochten toiletruimten. Betrouwbare dispenser met een laag energieverbruik, een set batterijen is voldoende voor 53.000 keer handen drogen. Ontworpen om de rol volledig te gebruiken. Passende handdoekpapieren: 460102 (2012002) of 460232 (2039263).
Katrin dispenser Handdoek Mini
Katrin dispenser Handdoek Mini
Katrin Inclusive Centerfeed dispenser voor vouwhanddoeken type Mini. Het gebruik van de dispensers is aangenaam en eenvoudig. Alle dispensers zijn recyclebaar.
Katrin Zeeppompen voor huidzeep
Katrin Zeeppompen voor huidzeep
De handen wassen met water en zeep en dan drogen met een handdoek. Dat is de beste formule voor een goede handhygiëne en deze afsluitbare Inclusive System Zeep dispensers van Katrin bieden hiervoor uitkomst. Dezelfde dispenser is geschikt voor vullingen van handzepen, foamzepen, Head & Body en toiletbrilreiniger. Dispenser is gemakkelijk bij te vullen en dankzij het drukoppervlak is de bediening voor iedereen eenvoudig. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en voor de inhoud voor 500 ml en 1000 ml navullingen.
Katrin Inclusive System handdoek dispenser XL
Katrin Inclusive System handdoek dispenser XL
De Katrin XL Inclusive Systeem dispenser is een grote papierrollendispenser waar een 270 meter lange handdoekrol in past. De perfecte oplossing voor plaatsen die dagelijks door veel mensen worden bezocht, zoals luchthavens, treinstations, stadions of concerten. De dispensers zijn van plastic en recyclebaar
Katrin luchtverfrisser en vullingen
Katrin luchtverfrisser en vullingen
De nieuwe geurdispensers voor de Katrin Air Freshener hebben een verbeterde natuurlijke luchtstroom, werken zonder batterijen, zijn eenvoudig aan de wand te monteren en de patronen zijn gemakkelijk te vervangen. De nieuwe geuren “Fresh Spring”, “Sunny Garden”, “Artcic Breeze” en “Pure Neutral" in de vorm van de nieuwe Katrin luchtverfrissers met bijpassende houder staan garant voor een aanhoudende krachtige geurverspreiding gedurende maximaal 60 dagen, voor ruimtes tot en met 160m3. De vaste geursubstantie bevat geen schadelijke drijfgassen of vloeistoffen en kan niet lekken.