Historie
Historie
Zweden, 1895. De invloedrijke familie Wallenberg koopt een papierfabriek in Mölndal, aan de westkust van het land. De onderneming krijgt de naam Papyrus. Deze term, waarvan het woord ‘papier’ afgeleid is, gaat terug tot het oude Egypte en het begin van onze beschaving. De fabriek – in werking sinds 1653 – wordt dan al beschouwd als de meest technologisch geavanceerde papierfabriek in Zweden.
In de twintigste eeuw groeit Papyrus uit van een klein lokaal bedrijf in een gefragmenteerde sector uit tot een organisatie die in heel Europa haar stempel drukt. Wanneer in de jaren 1980 nieuwe Europese regels de weg banen voor een versterking van de activiteiten en de Oost-Europese markten opengaan, gaat het Papyrus pas écht voor de wind.
De afgelopen decennia is er een nieuwe verschuiving merkbaar. Digitale processen en technologieën veranderen drastisch hoe we dingen maken, consumeren, samenwerken en contact leggen met elkaar. Papyrus gaat voluit voor vooruitgang en zet zich met veel toewijding in om het gebruik van papier in het postdigitale tijdperk te promoten. Zo helpen we sectoren bij hun transitie en sporen we hen aan om nieuwe manieren van werken te omarmen.
Smarter ways for better days
Smarter ways for better days
Vandaag schrijft Papyrus verder aan zijn succesverhaal.
Hand in hand met partners uit verschillende domeinen gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van nu.
Als iedereen hetzelfde doel nastreeft, dan kunnen we echt alles aan. Daar geloven we rotsvast in. Zo gaan we samen slim op weg naar een betere toekomst.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.