TORK GRATIS (DE-) MONTAGE

Bij installatie van uw dispenser-inrichting van Essity.
De installatie vindt plaats voor 31-01-2023.


Gedurende deze actie periode kunt u gebruik maken van de gratis demontage en montage van uw dispenser inrichting. Kiest u voor een nieuwe frisse inrichting op basis van eenheid, met oog op de meest duurzame inrichting van uw sanitaire ruimte of bent u op zoek naar een mogelijke kostenbesparing… met welke reden u ook kiest voor de vervanging of nieuwe inrichting, dit betaalt u niets aan installatiekosten! Deze installatie wordt door een professioneel montage bedrijf uitgevoerd zodat u ook daar geen onnodige risico’s loopt.

Neem nu contact op met uw vaste contactpersoon bij Papyrus zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven en ook u op korte termijn kunt genieten van uw nieuwe dispensers.

Klik hier voor het volledige assortiment.

Hieronder een aantal Tork Dispensers uit het assortiment:

Toiletrolverdeler T2

De Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is ideaal voor sanitaire ruimten met een middelgroot tot groot aantal gebruikers, waar efficiëntie en kostenvermindering van groot belang zijn. De hoge capaciteit bespaart onderhoudstijd en verzekert dat er altijd papier beschikbaar is. Het doorzichtige venster geeft aan wanneer er een nieuwe vulling nodig is. De Tork Elevation-dispensers hebben een naadloos, functioneel en modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Geschikt voor supplies van het Tork systeem T2.

Tork T2 Dispenser Toilet paper

Tork T2 Dispenser Toiletpapier

 

Tork H3 Dispenser Singlefold Handdoek Mini

Tork H3 Dispenser Singlefold Handdoek Mini

Tork H1 Matic Dispenser Handdoekrol – sensor

Tork H1 Matic Dispenser Handdoekrol – sensor

Tork Matic Dispenser Handdoekrollen H1

De Tork Matic® Hand Towel Roll Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimten goed blijven functioneren en vermindert het verbruik door de vel-voor-vel-dosering.

 

Verdeler Tork Xpress Handdoeken H2

De Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser, ook verkrijgbaar in Mini en toonbank uitvoering, uit de Tork Elevation-lijn is geschikt voor omgevingen die zowel comfort als hygiëne vereisen. Deze smalle, mooie dispenser vermindert het verbruik en afval met vel-voor-vel-dosering. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Geschikt voor vullingen van het Tork systeem H2.