Distinction® - uitnodiging tot kwaliteit en stijl

Het nodigt u uit om uw bedrijfsimago op het hoogste niveau te onderscheiden. Een premium kwaliteit die een grote waarde biedt door zijn consistentie in de loop van de tijd. Distinction® is een uitstekende keuze voor toepassingen die verder gaan dan klassieke zakelijke briefpapier: covers, brochures, jaarverslagen en mailings kunnen perfect worden afgedrukt op Distinction®.
 
 

Als u vandaag al briefpapier gebruikt, zullen de oppervlakken en tinten van Distinction® er zeer bekend uitzien voor degenen die u gebruikt - dus overstappen naar Distinction® is een zeer eenvoudige stap.

 

UITSTEKEND
KARAKTERISTIEK
INDIVIDUEEL

     
De Distinction® papers maken zakelijke stationeries tot een bijzondere ervaring. Distinction® is er in vijf tinten, drie oppervlakken en een watermerkpapier. Het assortiment aanvullende enveloppen voegt een magische touch toe aan uw bedrijfscommunicatie. Distinction® is ontworpen voor uw eigen onderscheidende uiterlijk.

Bekijk hier de producten

Distinction® Smooth

Distinction® Smooth enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Smooth, een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in verschillende witte tinten. Het is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie en ook te verkrijgen in laid en met een mat oppervlak.

Distinction® Laid

Distinction® Laid enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Laid, een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak in verschillende witte tinten en is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie.

Distinction® Matt

Distinction® Matt enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Matt, een houtvrije ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een matte afwerking en een zacht oppervlak in verschillende verschillende witte tinten. Het is de eerste keuze voor onderscheidende, zakelijke communicatie.

 

Distinction® Smooth

Distinction® Smooth is een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in verschillende witte tinten. Distinction® Smooth in 80, 90 en 100 g/m² is ook verkrijgbaar met een stijlvol en symmetrisch watermerk. Ze is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie. Distinction® is ook te verkrijgen in laid en met een mat oppervlak. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.

Distinction® Laid

Distinction® Laid is een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak in verschillende witte tinten. Distinction® is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.

Distinction® Matt

Distinction® Matt is een houtvrije, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een matte afwerking en een zacht oppervlak in verschillende witte tinten. Distinction® Matt is de eerste keuze voor onderscheidende, zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.