MultiCard en FSC Forest Week

Van 24 t/m 30 september 2022 lanceert FSC de campagne FSC Forest Week (voorheen FSC Friday) met als thema ‘Kies voor bossen. Kies voor FSC.’

De campagne is bedoeld om de consument bewust te maken van verantwoord bosbeheer en verantwoorde consumptie. Dit biedt FSC-licentiehouders wereldwijd de mogelijkheid om de krachten te bundelen met FSC in deze missie en uw inspanningen op het gebied van verantwoord bosbeheer te laten zien. Als gevolg hiervan zullen consumenten bij het winkelen bewuster kiezen voor duurzame producten.

Voorheen bekend als FSC Friday, is dit jaar de duur van de campagne uitgebreid naar een week. Daarom is de campagnenaam vanaf nu FSC Forest week. De inhoud is zoals altijd gefocust op duurzaamheidskwesties in het bos.
Ook wij doen hier natuurlijk aan mee!

In de PDF vind u meer informatie over de campagne.

MultiCard® is een premium FSC® pulpkarton.
MultiCard® 1S/2S is het chromosulfaatkarton dat hoogwaardige optica combineert met uitstekende technische eigenschappen. 

MultiCard® in een oogopslag:

  • Het premium chromosulfaatkarton is optioneel verkrijgbaar als MultiCard 1S (enkellaags karton wit, dubbel gecoate voorzijde en enkellaags achterzijde) of MultiCard 2S (enkellaags karton wit, dubbel gecoate voor- en achterzijde).
  • Het heeft een buitengewoon hoge witheid en uitstekende verdere verwerkingseigenschappen.
  • Een zeer glad oppervlak voor een uitstekende afdrukbeeldweergave is gegarandeerd, evenals een uitstekende verdere verwerkbaarheid.
  • Van verfijnde verpakkingen met verfijningen voor hoogwaardige producten tot grafische toepassingen zoals folders, brochureomslagen, boekomslagen en ansichtkaarten, MultiCard levert de beste resultaten.
  • Embossing en rillen zijn net zo eenvoudig als afwerken, zoals foliedruk of folielaminering.
  • MultiCard® is FSC®- gecertificeerd en verkrijgbaar in gewichten van 170 tot 500 g/m² (MultiCard 2S) en 230 tot 400 g/m² (MultiCard 1S).

Bekijk hier de producten

MultiCard® 1S

MultiCard®1S is een hoogwit éénzijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.

MultiCard® 2S

MultiCard®2S is een hoogwit tweezijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.