DigiGold® - uw eerste keuze voor alle digitale printopdrachten

Als antwoord op de vraag naar papiersoorten die op de HP Indigo én op een dry toner machine te verwerken zijn,
hebben we het DigiGold® in ons assortiment.
DigiGold® is een houtvrij, wit, gestreken papier met een silk of gloss oppervlak. Het garandeert een perfecte balans tussen een compromisloze beeldweergave en goede leesbaarheid van de tekst.
DigiGold® Classic Uncoated is een houtvrij, wit, ongestreken papier met superieure tactiele en optische eigenschappen, dat reeds langere tijd bij ons verkrijgbaar is.
DigiGold® is FSC® gecertificeerd, verouderingsbestendig en geschikt voor direct contact met levensmiddelen en voldoet aan de eisen van de Europese norm voor veiligheid van speelgoed. Het is tevens op aanvraag PEFC™ verkrijgbaar.

Waarom DigiGold®?

  • Speciaal ontwikkeld voor gebruik op de nieuwste digitale machines waarbij hoogwaardige printkwaliteit verwacht mag worden.
  • Lagere relatieve vochtigheid dan conventionele gestreken papiersoorten, hierdoor uitermate geschikt voor gebruik op kleurenlaser of zwart-wit dry toner machines.
  • HP Indigo gecertificeerd.
  • Getest en goedgekeurd door verschillende merkenleveranciers zoals Konica Minolta, Canon, Ricoh, Xerox en Kodak.
  • Hoge bulk en witheid en heeft een rustige bladformatie.
  • Gesneden op een hypermoderne snijstraat voorzien van digitale positionering van de messen. Dit zorgt voor een maximale formaat nauwkeurigheid.

Klik hier voor het complete assortiment.