Majestic Gold Fever nieuwste tint

Sinds het begin der tijden heeft geen ander edelmetaal hetzelfde effect op mensen als goud - de aantrekkingskracht ervan en de betovering die het op ons werpt, is vandaag nog steeds even sterk. Majestic Gold Fever is dit jaar aan het Majestic Classic assortiment toegevoegd en om deze nieuwe tint te promoten heeft Papyrus Group Marketing een direct mailing ontwikkeld. Een nieuwe marketingtool die momenteel in 16 Papyrus-markten door heel Europa wordt verstuurd.

De kaart is gemaakt van Majestic Classic Gold Fever 290 g/m² en wordt verstuurd in een bijpassende C5 envelop. In het midden van de kaart staat het hoofd van een Azteekse godin afgebeeld middels een blinddruk. De gouden en zwarte designelementen zijn aangebracht d.m.v. foliedruk  en de verschillende cirkelvormige elementen zijn gestanst. De tekst aan de binnenkant van de kaart is in offset gedrukt, de tekstuele elementen aan de  buitenzijde zijn in dry toner geprint.

Het goud van de Inca's
Om een indruk te krijgen van Majestic Classic Gold Fever, heeft Papyrus een korte videoclip gemaakt over een opvallende toepassing waarin deze nieuwe kwaliteit tot actie komt. Het is een creatieve direct mailing met boeiende afwerkingselementen als blinddruk, foliedruk en stansen. Het concept van de mailing combineert de magie en fascinatie van dit kostbare metaal met de mystiek van het goud van de Inca's: het openen van de mailing is als het openen van een gouden Azteekse kalender - een fascinerende gouden schat. Bekijk de video-clip en ervaar het zelf.

Meer classic metallic fijnpapier...
Naast Gold Fever in het Majestic Classic-assortiment vindt u bij Papyrus ook andere creatieve metallic kwaliteiten zoals Majestic Satins, Majestic Luxus en Majestic Chameleon. Al deze kwaliteiten kunnen onderling gecombineerd worden.

Meer weten? Neem dan contact op met uw eigen contactpersoon.