Categorieën (0)
Diversey Vloerschrobber Hard
Diversey Vloerschrobber Hard
Vloerschrobber, harde borstelharen. Beschikbaar in kleuren: rood, blauw, geel groen en wit om kleurcodering te faciliteren. Kleurcodering helpt kruisbesmetting te voorkomen en ondersteunt het waarborgen van voedselveiligheid.
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 vaatwasmiddel
Suma Super L1 is een geconcentreerd vloeibaar machinaal vaatwasmiddel dat speciaal samengesteld is voor uitstekende reinigingsprestaties en vlekverwijdering in zacht water. Suma Super L1 is een chloorhoudend alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel dat geschikt is voor toepassing in een breed gamma van een- en meertanksvaatwasmachines. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en aangekoekte voedselresten in zacht water, en chloor voor het effectief verwijderen van vlekken. Intensieve werking waardoor vetten, zetmeel en eiwitten snel verdwijnen Voorkomt kalkafzetting op voorwerpen en machineonderdelen in zacht water Effectieve verwijdering van tanninevlekken The first time the product is used, rinse the pump and suction hose in the dosing equipment to avoid possible crystallisation in the suction hose if another product is used."
DI Attack Plus industriële ontvetter en reinigingsmiddel
DI Attack Plus industriële ontvetter en reinigingsmiddel
Attack Plus is een uitstekende ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in industriële omgevingen en ruimtes waar er met voedsel wordt gewerkt. Attack Plus zorgt voor een snelle en diepgaande verwijdering van minerale oliën en vet.
TASKI Sani premium doseerfles
TASKI Sani premium doseerfles
Fles 1L met dop, zonder opschrift ;
Diversey doseerpomp 20ml
Diversey doseerpomp 20ml
Doseerpomp van 20ml voor de 5L/38mm cans van Diversey. 3 stuks per verpakking.
Doseerdop voor 1 ltr flessen
Doseerdop voor 1 ltr flessen
Doseerdop voor 1 ltr flessen voor het SURE assortiment. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.