Self Adhesive Screen

Self Adhesive Screen: Ontdek het uitgebreide Papyrus Self Adhesive Screen-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Sign & Screen Media.

Categorieën (0)
Avery 400 Screen Color Film
Avery 400 Screen Color Film
Zeefdrukfilm
Avery 400 Screen Film
Avery 400 Screen Film
Zeefdrukfilm
Avery Screen Promotional Film
Avery Screen Promotional Film
Zeefdrukfilm
Mactac Screen Film
Mactac Screen Film
Zeefdrukfilm
Ritrama Ri-Screen M100
Ritrama Ri-Screen M100
De Ri-Screen M100-serie is een zelfklevende folie, speciaal ontworpen voor zeefdruk, voor kortdurende toepassing op vlakke oppervlakken. Het monomere vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De foliedikte van 100 µm zorgt voor een eenvoudiger hantering en toepasbaarheid. De Ri-Screen M100-serie is verkrijgbaar met permanente acrylaatlijm om een goede hechting op een breed scala aan substraten te garanderen. Het 135 g/m² klei-gecoat kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed drukresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen M190
Ritrama Ri-Screen M190
Ri-Screen M190 Rigid White Gloss Perm PE is een zelfklevende folie voor kortdurende toepassingen op vlakke oppervlakken. De dikke, stijve vinyl toplaag heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar en is compatibel met conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De permanente watergedragen acryllijm zorgt voor een goede hechting op een breed scala aan substraten. Het 140 g/m² PE-gecoat kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed printresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen M200
Ritrama Ri-Screen M200
De Ri-Screen M200 Perm-serie is een zelfklevende folie voor grootformaat digitaal printen, speciaal ontworpen voor toepassing op vlakke oppervlakken. Het monomere vinyl, UV gestabiliseerd, heeft een externe kleurstabiliteit tot 3 jaar, speciaal ontwikkeld om te worden bedrukt met solvent-, eco-solvent-, latex- en UV-inkjetdrukpersen. De film heeft een dikte van 200 µm, wat zorgt voor een goede inktabsorptie zonder dat de oppervlaktefilm zacht wordt, wat een gemakkelijkere toepassing mogelijk maakt. De permanente lijm zorgt voor een goede hechting op een breed scala aan substraten. De 135 g/m² liner en het 140 g/m² micro-geëmbosseerd PE-gecoat kraftpapier zorgt voor goede vlakheid en printresultaten. Al onze producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen M70
Ritrama Ri-Screen M70
De Ri-Screen M70 kleurenreeks is een zelfklevende film, speciaal ontworpen voor zeefdruk, voor korte termijn toepassingen op vlakke oppervlakken. Het monomere vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen M70 kleurenreeks is verkrijgbaar met permanent watergedragen acrylkleefstof, die een goede hechting biedt op een breed scala aan substraten. Het 135 g/m² gecoat kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed printresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-richtlijnen.
Ritrama Ri-Screen M80
Ritrama Ri-Screen M80
De Ri-Screen M80-serie is een zelfklevende film, speciaal ontworpen voor zeefdruk, voor kortdurende toepassingen op vlakke oppervlakken. Het monomere vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op oplosmiddel gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen M80-serie is verkrijgbaar in permanente, ultraverwijderbare en hoogklevende watergedragen acrylaatlijm, om een goede hechting te bieden op een breed scala aan substraten. Het 135 g/m² kleigecoat kraftpapier of het 140 g/m² PE-gecoat kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed printresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen NON PVC
Ritrama Ri-Screen NON PVC
"De Ri-Screen PP60-serie is een duurzame zelfklevende folie ontwikkeld voor zeefdruk, voor kortdurende toepassingen op vlakke oppervlakken. De 60µm toplaag is een top gecoate BOPP-film (PVC-vrij), voor binnengebruik, compatibel met conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen Alu folie-serie is een zelfklevende folie, speciaal ontworpen voor zeefdruk om duurzame labels te realiseren. De top gecoate aluminiumfolie is bedrukbaar met conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De permanente op solvent gebaseerde lijm ontwikkelt een sterke hechting op de meeste substraten."
Ritrama Ri-Screen P75
Ritrama Ri-Screen P75
Ri-Screen P75 HT is een serie zelfklevende folies voor langdurige markering op moeilijke substraten. Het hoogwaardige polymerische vinyl, UV gestabiliseerd, heeft een externe kleurstabiliteit tot 5 jaar, compatibel met conventionele (op oplosmiddel gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten, evenals met solvent-, eco-solvent-, latex- en UV-inkjetdrukinkten. De op solvent gebaseerde High Tack lijm zorgt voor een goede hechting op de meeste substraten, inclusief industriële geverfde oppervlakken en substraten met een lage oppervlakte-energie zoals PE en PP. Het kleigecoate kraftpapier of de micro-geëmbosseerde PE-gecoate kraftliner zorgt voor een goede vlakheid en printresultaten.
Ritrama Ri-Screen P80
Ritrama Ri-Screen P80
De Ri-Screen P80 Phthalate-vrije serie is een zelfklevende folie, speciaal ontworpen voor zeefdruk voor het labelen van speelgoed en voor kortdurende toepassingen op vlakke oppervlakken. Het Phthalate-vrije vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen P80 Phthalate-vrije serie is verkrijgbaar in permanente en High Tack watergedragen acryllijm, om een goede hechting te bieden op een breed scala aan substraten. Het 135 g/m² kleigecoate kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed printresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen."
Ritrama Ri-Screen PET23
Ritrama Ri-Screen PET23
De Ri-Screen PET Perm-serie is een zelfklevende folie, speciaal ontworpen voor zeefdruk voor luxe labeling op vlakke oppervlakken. De top gecoate PET-film heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen PET Perm-serie is verkrijgbaar in permanente watergedragen acryllijm, om een goede hechting te bieden op een breed scala aan substraten. Het 140 g/m² PE-gecoat kraftpapier zorgt voor een goede vlakheid en een goed printresultaat. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen PVC STATIC
Ritrama Ri-Screen PVC STATIC
De Ri-Jet M150 Static-serie is een sterk geplastificeerde vinylfolie die zichzelf hecht aan glas of elk ander glad oppervlak. Deze 150µm monomere vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 6 maanden en kan bedrukt worden met solvent-, eco-solvent- en UV-inkten. Het 200 g/m² liner zorgt voor goede vlakheid en printresultaten. Al onze producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Ritrama Ri-Screen Ri-Line
Ritrama Ri-Screen Ri-Line
De Ri-Screen M90 Ri-Line serie is een zelfklevende folie, speciaal ontworpen voor zeefdruk, voor kortdurende toepassingen op vlakke oppervlakken. Het monomere vinyl heeft een externe kleurstabiliteit tot 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor conventionele (op solvent gebaseerde) en UV-uithardende zeefdrukinkten. De Ri-Screen M90 Ri-Line serie is verkrijgbaar met permanente watergedragen acryllijm, voor een goede hechting op een breed scala aan substraten. Het 135 g/m² kleigecoate kraftpapier is gerild en zorgt voor een goede vlakheid. Alle producten voldoen aan de REACH- en RoHS-normen.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.