UV Inks

UV Inks: Ontdek het uitgebreide Papyrus UV Inks-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Inkten & Accessoires.

Categorieën (0)
Mutoh G5 LED UV inkten
Mutoh G5 LED UV inkten
De Mutoh G5 LED UV-inkt is een hoogwaardige UV-inkt voor rigide materialen die speciaal is ontworpen om een breed scala aan toepassingen te dekken. De G5 LED UV-inkt zorgt voor een perfecte uitharding met de PJ-2508UF LED-lampen en zorgt voor uitstekende hechting op media. De G5-inkten zijn geschikt voor gebruik zonder primer op een grote verscheidenheid aan rigide substraten, waaronder polycarbonaat, melamine en gegolfd polypropyleen. De inkten maken ook decoratieve toepassingen mogelijk op glas, acryl en keramiek. Dit inktrecept biedt een superieure kleurengamma en garandeert heldere, levendige afbeeldingen. Onder de omstandigheden in Noord-Europa en bij normaal gebruik met compatibele substraten zullen de gedrukte afbeeldingen niet buitensporig vervagen gedurende maximaal 24 maanden.
Mutoh Maintenance Cleaner
Mutoh Maintenance Cleaner
Onderhoudsreiniger voor producten op basis van eco-solvent / LED UV.
Mutoh UH21 LED UV inkten
Mutoh UH21 LED UV inkten
Speciaal ontwikkeld voor Mutoh's LED UV-printers, biedt de LUH/UH21-inktset met witte en vernis u de mogelijkheid om zowel op flexibele objecten als op harde materialen te printen. De 4-kleuren LUH/UH21-inkten aangevuld met wit en vernis leveren ultrascherpe, hoogwaardige resultaten op transparante en gekleurde substraten, evenals meerlaagse en spotvernis-effecten.
Mutoh US11 flexibele LED UV inkten
Mutoh US11 flexibele LED UV inkten
De flexibele US11 LED UV witte en kleurloze inkten zijn speciaal ontwikkeld voor Mutoh’s Industriële LED UV printers en maken het mogelijk te printen op de meest uiteenlopende materialen : (flexibele) objecten, rolsubstraten en harde materialen. Verkrijgbaar in cassettes en in bulk, bieden de US11 flexibele LED UV-inkten een hoge productiviteit, haarscherpe en kwalitatieve output. De US11 inkten zijn 0% VOC en non-HAP inkten, wat betekent dat er geen speciale ventilatie noch luchtzuivering nodig is in de werkomgeving.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.