Amerikaanse Vouwdozen

Categorieën (0)
Amerikaanse vouwdozen
Amerikaanse vouwdozen
Amerikaanse vouwdozen (FEFCO 0201) staan bekend als standaarddozen en zijn de meest voorkomende verpakkingen die op de markt gebruikt worden voor het transporteren van goederen.  Ze worden vervaardigd uit golfkarton, zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van formaten, diktes en golfprofielen. Geven een uitstekende bescherming voor vele producten. Onze dozen kunnen ook worden besteld met personaliseerde bedrukking, contacteer ons voor een offerte.
Amerikaanse vouwdozen met autolock bodem hersluitbaar
Amerikaanse vouwdozen met autolock bodem hersluitbaar
Amerikaanse Vouwdoos die door de automatische bodem bijzonder snel kan worden opgezet.Vervaardigd uit sterk golfkarton. In hoogte verstelbaar door extra rillijnen. De bodem kan zonder tape dichtgevouwen worden.Wij kunnen op aanvraag, ieder gewenst formaat/kwaliteit al of niet zonder bedrukking leveren. FEFCO 711
Amerikaanse vouwdozen met autolock bodem striplock + tearstrip
Amerikaanse vouwdozen met autolock bodem striplock + tearstrip
Vario-Fix Amerikaanse vouwdozen met striplock en tearstrip. De vouwdozen zijn leverbaar in hoogte verstelbaar door middel van extra rillijnen of met een vaste hoogte en een uitklapbare volledig overlappende bodem. Wij kunnen op aanvraag, ieder gewenst formaat/kwaliteit al of niet zonder bedrukking leveren. FEFCO 701
Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf
Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf
Bruine Amerikaanse vouwdozen van dubbele golf in diverse samenstellingen en enkele specificaties met extra rillijnen. Ruimtebesparend dankzij vlakke levering, standaard FEFCO 0201, ideaal als transport- en opslagverpakking voor zwaardere goederen en voor export.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.