Tape en verzendenveloppen

Tape handafroller
Tape handafroller
Kleefbandafroller met handgreep en rem, voor verpakkingstape van max. 50 mm breed.
Tweezijdige schuimkleefband
Tweezijdige schuimkleefband
Zacht, vervormbaar, dubbelzijdige tape van polyurethaanschuim met open cellen en acrylkleefstof. Biedt een hoge eindsterkte en een goede wrijfweerstand. Zeer goed bestand tegen temperaturen en chemicaliën. Goede eigenschappen tot -30 ° C.
Kleefband PP/ Hotmelt
Kleefband PP/ Hotmelt
Verpakkingstape van polypropyleen (PP) met een hotmelt belijming. Hotmelt heeft een goede hechting op diverse ondergronden, heeft een lagere afrolweerstand, maar is lawaaiig (Noise).
Papieren kleefband
Papieren kleefband
Papieren Tape met onmiddellijke goede hechting. Daarom bijzonder geschikt voor het afdichten van verpakkingen met vetvrij en polyethyleen gecoate oppervlakken. Ook goed voor licht, niet helemaal vol dozen.
Tape PP/Acryl lijm
Tape PP/Acryl lijm
Verpakkingstape van polypropyleen (PP) met acryl lijm. High tack: tegelijkertijd extra sterke hechting en toch een gemakkelijke afrol.
Tape PP/Rubberlijm
Tape PP/Rubberlijm
Verpakkingstape van polypropyleen (PP) met natuurrubber lijm. PP tape heeft een hogere elasticiteit dan PVC tape en is daarom schokbestendig. PP tape heeft ook een betere weerstand tegen zowel hitte als koude.
Tape PVC/Rubberlijm
Tape PVC/Rubberlijm
VerpakkingsTape van PVC met natuurrubber lijm. De uitstekende hechting en de niet-elastische rug maken deze tape ideaal voor de meeste verpakkingsdoeleinden. Laag geluidsniveau bij het uitrollen. Taaie, slagvaste kwaliteit, bestand tegen vocht en diverse oplosmiddelen.
Mailing bags transparante enveloppen
Mailing bags transparante enveloppen
Deze mailing bags worden ook wel direct mail of plastic verzendenveloppen genoemd. De mailing bags zijn voorzien van de volgende unieke eigenschappen: afgeschuinde klep met hersluitbare tape met zilver liner en ontluchtingsgaatje onderin de envelop. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een mailing efficiënter ingepakt kan worden. Onze transparante mailing bags zijn gemaakt van een heldere LDPE folie, waardoor een direct mailing de uitstraling krijgt die het verdient!
Paklijstenveloppen
Paklijstenveloppen
Paklijstenveloppen zijn verzendenveloppen die gebruikt worden voor het versturen van de pakbon gedurende een zending. Paklijstenveloppen worden ook wel plakzak of paklijst verzendenvelop genoemd. De paklijstenveloppen zijn gemaakt van polypropyleen folie. Dit materiaal maakt de paklijst een stuk stugger. De folie is glashelder, wat het scannen bevordert. De achterkant heeft een schutvel met plakstrook, waarmee de paklijst op de doos geplakt kan worden. Het schutvel zorgt ervoor dat de pakbon gemakkelijk in de paklijst gestopt kan worden. De lijmkracht van de envelop is erg sterk waardoor de paklijstenvelop gewapend is tegen alle weersomstandigheden. Paklijstenveloppen zijn gevoelig voor de temperatuur waarin ze worden opgeslagen. De “hotmelt” lijm is gevoelig voor temperatuurverschillen. We adviseren alle paklijstenveloppen op te slaan tussen de 18 en 23 graden Celsius. Vooral als het koud wordt kan de lijm gaan werken en kan het gaan krimpen, wat ervoor zorgt dat de paklijsten krom gaan trekken. Maar, geen paniek. Zet de doos gesloten in een ruimte met de gewenste temperatuur, en je zal zien dat de lijm weer tot rust komt en de paklijsten weer recht trekken. De lijm is echter niet geschikt voor gebruik van de paklijstenvelop op hout.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.