Waspoeder

Categorieën (0)
Clax 500 free 3GP3
Clax 500 free 3GP3
Clax 500 free 3GP3
Clax Mild 33B1 200L - Hoofdwasmiddel - zonder bleek
Clax Mild 33B1 200L - Hoofdwasmiddel - zonder bleek
Clax Mild is een compleet, enzymatisch, vloeibaar hoofdwasmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in commerciële- en ziekenhuiswasserijen, en wasserijen in eigen beheer. Het product is geschikt voor automatische en handmatige dosering en kan toegepast worden in zacht tot hard water, bij temperaturen van 30 tot 60°C. Clax Mild is geschikt voor het wassen van alle (gekleurde) katoenen en polyester/ katoenen stoffen.
Green Care Active liquid universeel wasmiddel
Green Care Active liquid universeel wasmiddel
■ ACTIV liquid is een geconcentreerd universeel wasmiddel, voor hoge wasprestaties zelfs op 30°C. Het product respecteert de biologische cycli, en draagt zorg voor de gezondheid en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel. 
■ ACTIV liquid biedt de grootste materiaalverdraagzaamheid, is vrij van bleekmiddelen, en daarom geschikt voor wit en gekleurd weefsel. 
■ ACTIV liquid is verrijkt met natuurlijke aloë vera extracten. 
■ Voornamelijk samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen, neemt ACTIV liquid de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties. 
Toepassingsgebied 
■ ACTIV liquid is geschikt voor alle soorten textiel en alle temperaturen. 
■ Gebruik ACTIV liquid volgens de doseerinstructies en was de kleren zonder voorwas (afhankelijk van de waterhardheid en de vervuiling van het wasgoed). Informatie over de waterhardheid krijgt u bij uw plaatselijk waterbedrijf.
OMO waspoeder gekleurde was
OMO waspoeder gekleurde was
Omo Waspoeder kleur voor al uw bonte en gekleurde was, nu met extra kracht van vlekverwijderaars. Uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken zoals vet, olie, bloed gras en ijs dankzij de unieke formule met waskrachtversterkers. Wast door en door schoon, zelfs op 30°C. Geschikt voor alle textielsoorten behalve wol en zijde.
OMO waspoeder witte was
OMO waspoeder witte was
Omo Waspoeder wit, nu met de extra kracht van vlekverwijderaars, geeft met één product uitstekende wasresultaten. Omo bevat nu nóg meer waskracht en pakt vlekken zoals vet, olie, bloed, gras en ijs aan. Krachtig tegen moeilijke vlekken voor een door en door schoon resultaat met 1 product.
WeClean® Universeel Wasmiddel Poeder
WeClean® Universeel Wasmiddel Poeder
WeClean® universeel wasmiddel poeder is een compact, mild schuimend, geurloos waspoeder met minder vulstoffen. Geschikt voor zowel de witte als de gekleurde was.
WeClean® Wasmiddel Kleur Poeder
WeClean® Wasmiddel Kleur Poeder
WeClean® micro color waspoeder is een laagschuimend biowasmiddel dat geschikt is voor het wassen van kleding.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.