Onderhoudsmiddelen voor houten vloeren

Categorieën (0)
Green care Vioswitch sterk geconcentreerde vloer reiniger en -verzorging
Green care Vioswitch sterk geconcentreerde vloer reiniger en -verzorging
■ De natuurlijke kokoszeep in de formule beschermt vloeren tegen uitloging en laat een beschermende film achter met antistatische werking, waardoor het gevaar van uitglijden wordt verminderd in overeenstemming met DIN 18032-2. 
■ De sterk geconcentreerde formule maakt een kostenefficiënt gebruik mogelijk. 
■ TAWIP vioSwitch maakt deel uit van het Switch systeem, dat doseren en bijvullen combineert. 
■ TAWIP vioSwitch wordt geleverd in een zeer duurzame fles en Switch-doseerdop gemaakt van 100% Post Consumer Recyclate voor een nauwkeurige en veilige dosering waarbij rechtstreeks productcontact wordt vermeden. 
■ Dankzij de 1L monomateriaal Cradle to Cradle® Gold pouch kan de fles telkens opnieuw worden gevuld. 
Toepassingsgebied 
■ TAWIP vioSwitch is bij uitstek geschikt voor mechanische en handmatige onderhoudsreiniging van alle waterbestendige vloeren met de hoogste eisen aan vloeronderhoud en slipweerstand. Perfect geschikt voor gebruik op PVC, linoleum, rubber, steen en geoliede en gewaxte houten vloeren, bijv. in scholen, verpleeghuizen, administratieve kantoorgebouwen of gymzalen. 
■ Niet gebruiken op niet-verzegelde houten vloeren.
Pledge 5 in 1 boenwas
Pledge 5 in 1 boenwas
Pledge 5 in 1 boenwas haalt zachtjes de natuurlijke schoonheid van houten vloeren en laminaat naar boven. Een verzorgende formule die eenvoudig vuil van vloeren verwijdert, ontstoft, hydrateert en beschermt zonder plakkerige resten achter te laten.
Pledge Voedende Olie
Pledge Voedende Olie
Pledge Voedende Olie is een verzorgende olie die voedt, beschermt en vernieuwt. Het zorgt voor een glans waardoor hout er weer als nieuw uit ziet.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.