Schoonmaken andere

Categorieën (0)
Aceton
Aceton
Aceton wordt gebruikt als verdunningsmiddel van celluloseverven. Wordt ook gebruikt als reinigingsmiddel voor bijvoorbeeld ruiten, afbijtmiddel voor geboende meubelen en verwijderaar van nagellak.
Fluff roller Sorbo
Fluff roller Sorbo
Verwijdert pluis, haar, stof, roos, enz. van alle soorten textiel. Geschikt voor de Sorbo lijmroller.
Gieter promo 11l + sproeier
Gieter promo 11l + sproeier
Deze kunststof gieter is geschikt voor het gericht water geven aan planten ed. Op de tuit van de gieter kan een broeskop worden gezet om een fijnere straal en een betere verdeling te krijgen. De inhoud van deze gieter is 11L.
Grijparm
Grijparm
Deze grijparm is multifunctioneel, kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. De grijpers zijn geschikt voor het oprapen van kleine maar ook grote voorwerpen zoals paperclips, papierafval, blikken, flessen.. Zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen is voor de grijparm geen probleem. Het verlengt namelijk je arm met maar liefst 85cm.
Huishoudtrap 4 treden en platform
Huishoudtrap 4 treden en platform
Hailo Huishoudtrap (ongecoat) De Hailo L40 EasyClix is een lichtgewicht huishoudtrap van aluminium. Deze trap is voorzien van een geïntegreerde emmerhaak, die bijna onzichtbaar is weggewerkt in de steunbeugel. Aan deze haak kun je een emmer ophangen als je bijvoorbeeld de ramen gaat wassen. Je kunt natuurlijk ook je gereedschap in de emmer stoppen. Dankzij de emmerhaak heb je beide handen vrij, zodat je je goed kunt vasthouden. Lichtgewicht trap De L40 huishoudtrap van Hailo is gemaakt van aluminium, waardoor deze maar weinig weegt. Deze trap is in verschillende afmetingen te verkrijgen, vraag uw accountmanager naar de opties. Bescherming tegen wegglijden De zijkanten van de ladder zijn zo vormgegeven dat ze optimale stabiliteit bieden, maar dat je ook zo veel mogelijk ruimte hebt om veilig naar boven te klimmen. Het platform en de treden zijn voorzien van een anti-slipprofiel dat voorkomt dat je voeten wegglijden. Ook de poten van de trap zijn slipbestendig
Kleurcoderingsclips
Kleurcoderingsclips
Kleurcoderingsclips voor op schoonmaakemmers. De clips zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Loda Bleekwater 12°
Loda Bleekwater 12°
Loda bleekwater 12° desinfecteert en deodoriseert. Het is een sterk oxidatie- en bleekmiddel.
Sneeuwruimer metaal met steel
Sneeuwruimer metaal met steel
Deze sneeuwschuiver is gemaakt van metaal. Ideaal bij het sneeuw vrij maken van uw stoep/straat. De schuiver is voorzien van een steel van160cm. De afmeting van het blad is 460xmm.
Soda kristallen
Soda kristallen
Soda kristallen
Strooizout
Strooizout
Strooizout is een mix van fijne en grove zout kristallen. De fijne zout kristallen zorgen voor een onmiddelijk dooi-effect, terwijl de grote kristallen een langdurig effect hebben bij dikkere lagen ijs en sneeuw.
Tuinslangset
Tuinslangset
Met deze handige tuinslang kun jij jouw planten water geven, een auto wassen of de vijver vullen. Dit exemplaar is gemaakt van geweven nylon, wat draaien en knikken voorkomt. De tuinslang wordt geleverd met een kraanstuk, twee koppelstukken en een tuinspuit. Verbind de slang met jouw buitenkraan en ga direct aan de slag.
Waarschuwingsbord 'natte vloer'
Waarschuwingsbord 'natte vloer'
Het waarschuwingsbord voor gladde vloeren waarschuwt voorbijgangers dat de vloer fris gedweild of geboend is. Doordat het bord inklapbaar is, is deze gemakkelijk op te bergen.
Waarschuwingsbord natte vloer 3 talen
Waarschuwingsbord natte vloer 3 talen
Het waarschuwingsbord voor gladde vloeren waarschuwt voorbijgangers dat de vloer fris gedweild of geboend is. Doordat het bord inklapbaar is, is deze gemakkelijk op te bergen. Op dit bord staat in 3 talen de waarschuwing van een mogelijk natte vloer beschreven.
Wasbak
Wasbak
De wasbak is zo ontworpen dat het teveel aan water toch de kans krijgt om weg te lopen zodat verstopping geen kans krijgt.
WeClean® Auto Shampoo
WeClean® Auto Shampoo
WeClean® Auto Shampoo met was.
WeClean® Gedemineraliseerd Water
WeClean® Gedemineraliseerd Water
WeClean® gedemineraliseerd water kan gebruikt worden voor het bijvullen van stoomstrijkijzers en accu’s. Dit voorkomt verkalking. Daarnaast kunt u het gebruiken voor het besproeien van bloemen.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.