Oppervlakte desinfectiemiddelen

Categorieën (0)
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Pro Formula Alcohol Plus is een desinfectiemiddel op basis van alcohol (77.10%). Dit product kan gebruikt worden voor het desinfecteren van harde oppervlakken en voorwerpen die in contact komen met voedsel en non-food en garandeert een optimale desinfectie. Contacttijd: 60 seconden voor virucide werking.`
Divodes FG VT29 oppervlakken desinfectiemiddel
Divodes FG VT29 oppervlakken desinfectiemiddel
Divodes FG VT29 is een desinfecterend middel op basis van alcohol. De spray is gebruiksklaar en hoeft niet nagespoeld te worden.
GLASSEX Glas & Multi - Multipack
GLASSEX Glas & Multi - Multipack
Laat de zon in huis met Glassex! De veelzijdige Glas & Multi-gebruik is niet alleen geschikt voor prachtige streeploze en glanzende ramen, maar voor veel meer. Gebruik Glassex Glas & Multi ook op gladde en glanzende oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, glazen tafels, tegels, RVS, chroom, aanrecht, geschilderd houtwerk en kunststof.
Hydrosurfaces 1 ltr desinfectie spray
Hydrosurfaces 1 ltr desinfectie spray
Hydrosurfaces is een gebruiksklare oplossing bedoeld voor de desinfectie van alle oppervlakken die bestand zijn tegen alcohol en water. Geschikt voor het desinfecteren van tafels, bureaus en kantoorapparatuur, deuren en deurgrepen, telefoons, printers, toetsenbord en computerscherm, toiletpotten en toiletbrillen, Droogt snel zonder sporen na te laten.
Innuscience Nu-lactikleen
Innuscience Nu-lactikleen

• Ecologische desinfectieoplossing op basis van melkzuur
• Ideaal voor harde oppervlakken met een hoog aantal bezoekers zoals zorginstellingen, scholen, restaurants, kantoren, openbare ruimten
• Geschikt voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken in voedselomgevingen
• Bacteriedodende, gistdodende en virucidale activiteit op omhulde virussen
• Geur- en kleurstofvrij
• 100% biologisch afbreekbaar

Oxivir Plus
Oxivir Plus
Diversey Oxivir Plus is een breedspectrum reiniger en ontsmettingsmiddel voor niet-poreuze harde oppervlakken en niet-invasieve medische apparatuur. Bacteriedodend, Virucidaal, Gistdodend en Schimmelwerend Gepatenteerde zure formulering op basis van waterstofperoxide Korte contacttijden Effectieve reiniger Geurvrij. Goed veiligheidsprofiel voor de gebruiker, zonder gevarenwaarschuwingen op RTU-formaat; bevat geen ademhalingsirriterende stoffen.
Suma Bac D-10 oppervlakken desinfectiemiddel
Suma Bac D-10 oppervlakken desinfectiemiddel
Suma Bac D10 is een geconcentreerd middel voor het gecombineerd reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken. Wordt vooral gebruikt in gelegenheden waar met voedsel wordt gewerkt. ;
Suma Tab D4 desinfecterende tabletten
Suma Tab D4 desinfecterende tabletten
Suma Tab D4 is een desinfecterende tablet geschikt voor alle oppervlakken. De tablet werkt snel en efficiënt tegen micro-organismen. De tabletten bevatten een gestabiliseerde chloorverbinding zodat ze snel oplossen in het water.
SURE Desinfectie spray
SURE Desinfectie spray
SURE Desinfectie spray is een gebruiksklaar desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar voeding wordt bereid. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Tana APESIN spray
Tana APESIN spray
Tana APESIN spray is een zuiverende oppervlaktereiniger met alcohol.Door de grote hoeveelheid alcohol is het ideaal voor het zuiveren van alcoholbestendige oppervlakken en meubels. Vrij van chloor, aldehyde en fenol. Geen gevaar voor de huid.
Umonium 38 oppervlakken desinfecterend middel
Umonium 38 oppervlakken desinfecterend middel
Umonium 38 is een desinfecterend middel dat snel en doeltreffend werkt zonder giftige dampen vrij te laten. Het wordt gebruikt voor sanitaire oppervlakken, uitrustingen en textiel.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.