Ontvetters en Heavy Duty reinigers

Categorieën (0)
DI Attack Plus industriële ontvetter en reinigingsmiddel
DI Attack Plus industriële ontvetter en reinigingsmiddel
Attack Plus is een uitstekende ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in industriële omgevingen en ruimtes waar er met voedsel wordt gewerkt. Attack Plus zorgt voor een snelle en diepgaande verwijdering van minerale oliën en vet.
Greencare Grease Perfect keukenreiniger
Greencare Grease Perfect keukenreiniger
"■ GREASE perfect lost olie en vetvlekken op alle water- en alkalibestendige oppervlakken en vloeren snel en doeltreffend op. Door de zachte alkaliniteit is het product geschikt voor uiteenlopende oppervlakken, en behoudt het zijn ontvettende werking. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid en bereikt goede resultaten bij hardnekkig aangekoekt vuil. Bijzonder geschikt voor ovens en grills. ■ Parfumvrij. ■ GREASE perfect is verkrijgbaar in een navulfles. ■ GREASE perfect is samengesteld uit hernieuwbare bronnen, is speciaal ontwikkeld voor gebruik op plaatsen waar voeding wordt verwerkt en neemt zijn verantwoordelijkheid op voor toekomstige generaties. ■ GREASE perfect is geschikt voor gebruik in ruimtes waar voedsel wordt verwerkt zoals werkbladen, snijmachines, koelkasten, wastafels, machines, afzuigkappen, ovens, magnetrons, convectieovens, alkalibestendige vloeren enz. ■ Ook perfect voor het reinigen van plastic oppervlakken zoals bv. kozijnen en deuren."
Innuscience Nu-degreaser
Innuscience Nu-degreaser

• Ecologische ontvetter voor zware verontreiniging
• Zeer efficiënt
• Vervangt oplosmiddelen en sterke alkaliën
• Geen organochloorhoudend oplosmiddel
• Geen NTA of EDTA

Innuscience Nu-Trap
Innuscience Nu-Trap

• Biologische behandeling
• Zorgt voor een goede afvoer in leidingen
• Vermindert vetophoping en andere organische resten
• Maakt het legen van vetafscheiders korter
• Vermindert het risico op verstopte leidingen
• Vernietigt onaangename geurtjes

Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 krachtige ontvetter en ontkalker
Suma Acisan D5.6 is een zure ontvetter voor de reiniging van vloeren en wanden in ruimtes waar voedsel bereidt wordt. Suma Acisan D5.6 reinigt zonder strepen achter te laten.
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up D3.5 krachtige ontvetter
Suma Break Up is een geconcentreerde, krachtige ontvetter voor zwaar vervuilde oppervlakken in de keuken. Het product kan vrij gebruikt worden op aluminium.
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco ontvetter
Suma Degreaser Pur-Eco is een vloeibare, krachtige reiniger van hardnekkig vuil op keukenapparatuur, kookplaten enz. De krachtige werking zorgt voor een schone en glanzend resultaat.
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTSPlus
Suma Drain GTS Plus is een sterk geconcentreerde bioformulatie, speciaal ontwikkeld voor het preventief onderhoud van vetputten, afvoerleidingen en rioolputjes. Suma Drain GTS Plus is een geconcentreerde formulering met een gepatenteerde mix van microbiële soorten die organisch afval afbreken,
Tana NOWA gromar industriële koudreiniger
Tana NOWA gromar industriële koudreiniger
NOWA gromar is een zelf-scheidende industriële koudreiniger met veelzijdige toepassingsgebieden. Het verwijdert gemakkelijk oliën, vetten, rubbersporen, albumine, roet en andere industriële vervuilingen.
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
TASKI Jontec 300 neutrale laagschuimende vloerreiniger
Taski Jontec 300 is een neutrale laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren. De Taski Jontec 300 kan zowel voor manuele kuis als met schrobzuigmachines gebruikt worden en droogt zeer snel.
TASKI Jontec Forward Free laagschuimende vloerreiniger voor hardnekkig vuil
TASKI Jontec Forward Free laagschuimende vloerreiniger voor hardnekkig vuil
Taski Jontec Forward Free IS is een hooggeconcentreerde laagschuimende vloerreiniger. Het verwijdert hardnekkig vuil en vet van waterbestendige vloeren.
TASKI Sprint Emerel Plus
TASKI Sprint Emerel Plus
Krachtige universele reiniger voor snelle en effectieve reiniging van alle waterbestendige oppervlakken en onbehandelde vloeren. Door de speciale werkzame stoffen is het product geschikt voor verwijdering van hardnekkige vervuiling en afzettingen Milde maar efficiënte samenstelling Fris parfum
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger
Taski Sprint spitfire Plus Sproeireiniger Gebruiksklare, alkalische krachtige reiniger voor de meeste alkali-bestendige, harde oppervlakken. Formulering op basis van alkaline en oplosmiddelen Goede emulgerende kracht Niet naspoelen, laat geen strepen achter Aangenaam frisse geur Unieke, gepatenteerde Odour Neutralizing Technology (O.N.T.)
WeClean® Vloerreiniger Heavy Duty
WeClean® Vloerreiniger Heavy Duty
WeClean® vloerreiniger heavy duty is een sterk alkalisch product dat voor alle veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden kan worden gebruikt omdat het vet, vuil dat olie bevat en nicotine oplost. Tevens kan dit product worden gebruikt voor het verwijderen van was- en glansmiddelrestanten. Zeer geschikt voor het afschrapen van vloeren voordat deze worden gelakt of gepolijst en voor het schoonmaken van oppervlakken voordat deze worden geschilderd. Kan tevens worden gebruikt bij hogedrukreiniging en het aanbrengen van schuim. Mag uitsluitend in uitzonderlijke omstandigheden op linoleum worden gebruikt.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.