Keukenreiniger

Categorieën (0)
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter, verwijdert alle keukenvlekken inclusief vet, zetmeel en eiwitten.
Suma Auto Oven Clean geconcentreerde ovenreiniger
Suma Auto Oven Clean geconcentreerde ovenreiniger
Suma Auto Oven Clean is een geconcentreerde vloeibare reiniger specifiek voor ovens. Het is zeer effectief voor het verwijderen van vetten en eiwitten. Suma Auto Oven Clean geeft een glanzend schoon resultaat.
Suma Auto Oven Rinse D9.11 naspoelmiddel voor ovens
Suma Auto Oven Rinse D9.11 naspoelmiddel voor ovens
De Suma Auto Oven Rinse D9.11 is een vloeibaar neutralisatie en naspoelmiddel. Het is speciaal ontwikkeld om efficiënt en veilig ovens te reinigen.
Suma Calc D5 ontkalker
Suma Calc D5 ontkalker
Suma Calc D5 is een geconcentreerde reiniger op zuurbasis. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag op keukenapparatuur zoals thee- en koffiemachines, stomers, boilers etc.en is tevens een zeer effectief middel voor het ontkalken van afwasmachines.
Suma Freeze D2.9 diepvriesreiniger
Suma Freeze D2.9 diepvriesreiniger
Suma Freeze D2.9 is een reiniger voor alle oppervlakken in diepvriezers inclusief de vloeren, wanden en deuren. Het is gebruiksklaar product die het ontdooien tegen gaat.
Suma Grill D9 oven- en grillreiniger
Suma Grill D9 oven- en grillreiniger
De Suma Grill D9 is een krachtige oven- en grillreiniger die gebruikt wordt na zware vervuiling op bakplaten, ovens en grills.
SURE reiniger en ontvetter
SURE reiniger en ontvetter
SURE Reiniger en ontvetter is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren en voor het topstrippen van de vloer. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.