Reinigingsmiddelen en -materialen

Schoenborstel
Schoenborstel
Schoenborstel gegalvaniseerd met 4 borstels. Te bevestigen op ondergrond en makkelijke afvoer van vuil
Schoonloop matten
Schoonloop matten
Onze schoonloopmatten zijn van hoogwaardige kwaliteit, en door de vezels op de mat komen bezoekers met schone schoenen binnen. De rubber omranding en anti slip onderkant zorgen ervoor dat de mat goed blijft liggen. De vezels zijn van Polyamide.
Matten
Matten
De mat is eenvoudig te reinigen zowel droog als met water. Beschikbaar in verschillende maten.
Microvezel mop
Microvezel mop
De UltraSpeed Trio mop is een langpolige microvezel mop voor een grondige reiniging van alle harde vloeren. De Trio mop bestaat uit 3 soorten vezels voor een optimale reinigingsprestatie en een hoog absorberend vermogen van vuil en vocht.
UltraSpeed Pro MicroSpeed Plus mop
UltraSpeed Pro MicroSpeed Plus mop
De UltraSpeed ​​Pro MicroPlus hoogwaardige mop is een geschoren microvezelmop voor universeel gebruik op alle soorten harde vloeren. Witte polyester microvezels nemen vuil en vocht op. De diagonale polyamidezones zorgen voor een verbeterde mechanische werking op aangekoekt vuil zonder het oppervlak te beschadigen.
Vileda Combispeed Pro triomop
Vileda Combispeed Pro triomop
CombiSpeed Pro Trio mop is een langpolige microvezel mop voor een grondige reiniging van alle harde vloeren. De Trio mop bestaat uit een combinatie van 3 soorten vezels voor een optimale reinigingsprestatie en een hoog absorberend vermogen van vocht en vuil.
Dweil microv reliëf bl 60x70 vrac 5x
Dweil microv reliëf bl 60x70 vrac 5x
Dweil microvezel reliëf blauw 60x70 vrac
Mop
Mop
UltraSpeed Pro Safe Mop is geschikt voor het losschrobben van hardnekkig vuil zoals kalk en zeepresten op ruwe vloeren, anti-slip vloeren en steen.
Vlakmop katoen
Vlakmop katoen
Droog- en natmop van katoen katoen. Perfect voor kantoren, maar ook voor ruige omgevingen zoals scholen, entrees, restaurants en luchthavens. Bevestiging op bijpassende vlakmop houder middels Click Lock systeem
Stofwisdoek
Stofwisdoek
Wegwerp stofwisdoeken voor het droog schoonmaken van de vloer. Bij gebruik wekt de stofwisdoek statische elektriciteit op die het stof opzuigt. De stofwisdoek kan het stofzuigen vervangen voordat de vloer wordt gewassen.
Vileda stofwisdoek ProDust
Vileda stofwisdoek ProDust
Vlakke harde vloeren kunnen snel en efficiënt stofvrij gemaakt worden door middel van stofwissen. Stofwissen met Single Use doeken is de snelste en meest hygiënische oplossing. De ProDust wisdoek is een rol met 75 voorgeperforeerde Single Use vloerwisdoeken. De doeken zijn tweezijdig geïmpregneerd met kleefstof en laten geen residu achter op de vloer. De ProDust Roll vloerwisdoek is geschikt voor de Vileda rol dispenser en wordt toegepast in combinatie met de Vileda vloerwisser. Single Use vloerwisdoek met kleefstofimpregnering, laat geen residu achter op de vloer Kwaliteitsproduct met professionele uitstraling Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding Hoge stofopname Stabiele impregnatie – omdraaien verpakking niet nodig Kleefstof aan beide zijden van de doek, voorkomt fout gebruik 75 doeken op rol : minder vaak vullen van dispenser Kartonnen kernkoker: rolt t/m de laatste doek makkelijk af Voorgeperforeerd – eenvoudig en licht af te scheuren, altijd de juiste maat Past op alle gangbare types stofwisframes Dispenser leverbaar. Voor muurbevestiging en bevestiging aan Vileda Professional materiaalwegen Zeer geschikt voor alle soorten harde, vlakke vloeren Ook geschikt voor stofvrij maken van vochtgevoelige meubels"
Interieurmop
Interieurmop
De interieurmop is door de flexibele handgreep op tal van plaatsen toepasbaar, omdat lastige plaatsen hierdoor gemakkelijk bereikbaar zijn.
Microvezeldweil
Microvezeldweil
De microvezeldweil is bijzonder sterk en heeft een zeer hoog absorptievermogen. Het maakt vloeren moeiteloos en streeploos schoon. De microvezeldweil wordt ook gebruikt voor het (na)drogen van alle gladde tot licht oneffen oppervlakken.
Lamellenzool wisdoekhouder
Lamellenzool wisdoekhouder
Rubberen lamellenzool geschikt voor een stofwisdoekhouder.
Microvezel mop
Microvezel mop
De UltraSpeed Pro is eenvoudig te gerbuiken. De mop is gemakkelijk uitspoelbaar en uitwringbaar dankzij een eenvoudige schuifbeweging. Het beschikt over een ergonomisch voetbediend inklapmechanisme. En dankzij de frame stabilisator is het verticaal moppen mogelijk.
Stofwisdoekframe
Stofwisdoekframe
Het frame heeft een snelsluiting voor het bevestigen van de handgreep. De stofwisdoeken worden met een veerklem (clip) op het frame bevestigd. Het frame wordt geleverd met een bevestigde zool.
Stofwisdoekhouder
Stofwisdoekhouder
De stofwisdoekhouder is geschikt om stof van vlakke vloeren te verwijderen. Het frame heeft een trapeziumvorm en is voorzien van rubberen lamellenzool.
Vileda ClickSpeed
Vileda ClickSpeed
The ClickSpeed system is a fast, easy-to-use, hygienic solution for small items and larger items that require frequent change of equipment or a disposable towel, such as home cleaning, small shops, restaurants, offices or nursing homes. The frame has a unique magnet that holds the towel in place. The disposable ClickSpeed towel size is optimized to fit the frame and its novola structure gathers loosely. A dirty towel can be dropped into the laundry basket without touching it manually.
Vloerwisser
Vloerwisser
Met de Vileda vloerwisser kunt u uw dweil gemakkelijk aan de bezem bevestigen voor een eenvoudige en effectieve reiniging.
Wecoline Vlakmopframe Velcro
Wecoline Vlakmopframe Velcro
Aluminium vlakmopframe met aan de onderzijde vervangbare klittenbandstrips. Het juiste frame voor reiniging van vloeren, wanden, deuren en ramen. Reinigen met microvezelmaterialen is effectief, snel, ergonomisch en spaart het milieu. De steelbevestiging is fixeerbaar en eenvoudig vast te zetten. Het frame is te gebruiken in combinatie met de Wecoline microvezel vlakmoppen.
Glasvezel steel
Glasvezel steel
Taski Glasvezelsteel is een professionele steel voor een superieure schoonmaak en is licht, duurzaam en eenvoudig in gebruik.
Steel metaal Plubo Style
Steel metaal Plubo Style
Metalen steel passend bij oa de vloerwisser Plubo Style.
Telescoop steel
Telescoop steel
Uitschuifbare telescopische steel die ideaal is voor verschillende schoonmaakklusjes op hoogte. Je kan efficiënt en in alle veiligheid vanaf de grond werken. Onze teleschoopstelen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en zijn hierdoor licht van gewicht.
Telescoopsteel alu waterdoorvoer 2x1 mtr
Telescoopsteel alu waterdoorvoer 2x1 mtr
2 delige telescoopsteel van hoogwaardig aluminium. De steel heeft een waterdoorvoer waardoor deze zeer goed inzetbaar is voor oa glazenwassen en autowassen. Lichtgewicht en robuust.
24 out of 448 product
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.