Reinigingsdoeken

Industriële poetsdoeken Plus
Industriële poetsdoeken Plus
Het multifunctionele Tork Wiping Plus Poetspapier bestaat uit 2 lagen en is ideaal om vloeistoffen mee op te nemen of de handen te drogen. Het papier kan worden gebruikt in zowel Tork vloer- als wanddispensers systeem W1, ontwikkeld voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook is het geschikt voor de Tork Maxi Centerfeed Dispenser systeem W2, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Rouleau de papier de nettoyage à dévidage central Tork Basic
Rouleau de papier de nettoyage à dévidage central Tork Basic
Het Tork Basic Rol centerfeed Poetspapier is ideaal voor alledaagse poetstaken. Het is ook perfect geschikt om de handen af te vegen en wanneer efficiëntie van belang is. Het papier is geschikt voor de Tork® Centerfeed Dispenser, een veelzijdige oplossing met hoge capaciteit voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen.
Serviette à plis multiples Tork Xpress® Universal
Serviette à plis multiples Tork Xpress® Universal
Vervul de basiswensen voor handdroging met de Universal Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoeken, die waar bieden voor uw geld. Deze handdoeken zijn geschikt voor de Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser, voor sanitaire ruimten met een middelgroot aantal bezoekers. De dispenser past in kleine ruimten en biedt uw gasten zowel comfort als hygiëne.
Tork Advanced 430 poetsrol W1/W2
Tork Advanced 430 poetsrol W1/W2

• Multifunctioneel - voor algemene afneemtaken waarbij sterkte en absorptie nodig zijn
• Vanwege de sterke structuur en het hoge absorptievermogen ideaal voor het verwijderen van olie, vet, smeermiddelen en vuil
• Hoge duurzaamheid - blijft sterk wanneer vochtig en kan worden hergebruikt<p>

Tork Advanced Centerfeed Poetspapier
Tork Advanced Centerfeed Poetspapier
Het multifunctionele Tork Poetspapier bestaat uit 1 laag en is ideaal voor lichte afneemtaken en om de handen af te vegen. Het papier is geschikt voor de Tork® Centerfeed Dispenser, een veelzijdige oplossing met hoge capaciteit voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen.
Tork Basic Rol Poetspapier 1-laags
Tork Basic Rol Poetspapier 1-laags
Het basispapier van Tork bestaat uit 1 laag en is ideaal voor alledaagse poetstaken. Het is ook perfect geschikt om de handen af te vegen en wanneer kostenefficiëntie van belang is. Het papier is geschikt voor de Tork® Mini Centerfeed Dispenser, een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen.
Tork Basic Rol Poetspapier 2-laags
Twee-laags papier voor lichte reinigingstaken.
Tork Basic Rol Poetspapier 2-laags
Tork Basic Rol Poetspapier 2-laags
Dit twee-laags papier voor normale afneemtaken, zoals het drogen en afnemen van de handen, is een goede keuze wanneer kosten belangrijk zijn.
Tork Basic Rol Poetspapier 2-laags
Tork Basic Rol Poetspapier 2-laags
Het Tork Basic Rol Poetspapier bestaat uit 2 lagen en is ideaal voor alledaagse poetstaken. Het is ook perfect geschikt om de handen af te vegen en wanneer kostenefficiëntie van belang is. Het papier kan worden gebruikt in zowel Tork Vloerstandaard Dispensers als de Muurstandaard Dispensers, ontwikkeld voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook is het geschikt voor de Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Tork Extra Absorberende Keukenrol
Tork Extra Absorberende Keukenrol
De Tork Extra Absorberende Keukenrol is geschikt voor alledaagse poetstaken, zoals het afnemen van oppervlakken, en het schoonmaken van water en olie of voedselresten.
Tork Heavy Duty Poetspapier
Tork Heavy Duty Poetspapier
Ons sterkste multifunctionele papier dat zowel olie als water efficiënt absorbeert en heel sterk is, zelfs wanneer het nat is.
Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek
Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek
Ga de strijd aan met vuil en laat die lastig te bereiken plekken glimmen met onze Tork Heavy-Duty Reinigingsdoeken. Deze dikke reinigingsdoeken voor eenmalig gebruik zijn sterk en absorberend genoeg voor vloeistoffen, olie en vet. Gebruik de doeken met solventen voor extra gebruiksgemak, help tegelijkertijd het milieu en bevorder de gezondheid van het personeel met het exelCLEAN® materiaal – het gebruikt tot 41% minder solventen dan lompen of vodden. Daarnaast hebben we de CO2-uitstoot voor Tork exelCLEAN® sinds 2011* met 28% verlaagd. Uw team zal ook de tijd waarderen die wordt bespaard dankzij de lichte en draagbare Tork Handy Box. Verminder afvalproductie met de vel-voor-vel-dosering. *(Levenscyclusanalyse) LCA uitgevoerd door Essity en IVL Svenska Miljöinstitutet in april 2021
Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel
Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel
Dit extra sterke, multifunctionele Tork Industrial Heavy-Duty Poetspapier bestaat uit 3 lagen, heeft een hoog absortievermogen en beschermt de handen tegen hitte en vuil. Het papier kan worden gebruikt in zowel de Tork Vloerstandaard Dispensers als de Muurstandaard Dispensers, die ontwikkeld zijn voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid met eenvoudige laad- en scheurfuncties, en de mogelijkheid om het papier te nemen met slechts één hand.
Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel
Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel
Dit extra sterke, multifunctionele Tork Industrial Heavy-Duty Poetspapier bestaat uit 3 lagen, heeft een hoog absortievermogen en beschermt de handen tegen hitte en vuil. Het papier kan worden gebruikt in zowel Tork Tork Vloerstandaard Dispensers als de Muurstandaard Dispensers, ontwikkeld voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook is het geschikt voor de Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser, ontworpen voor soepel gebruik met één hand.
Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel
Dit extra sterke, multifunctionele Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel bestaat uit 3 lagen, biedt superieure absorptie en beschermt de handen tegen hitte en vuil. Dit product wordt geleverd in een beschermende, verplaatsbare Handy-Box, waardoor het papier eenvoudig beschikbaar is op de plaats waar het nodig is.
Tork Industrial Heavy-Duty Reinigingsdoek
Tork Industrial Heavy-Duty Reinigingsdoek
Voer zware industriële reinigingstaken met gemak uit dankzij deze multifunctionele reinigingsdoeken. Het sterke materiaal beschermt handen tegen hitte en metaalsplinters. Daarnaast is het ideaal voor het efficiënt verwijderen van olie en vet. Ze promoten duurzaamheid op uw werkplek met hun innovatieve design. Vel-voor-vel-dosering betekent dat u alleen pakt wat u nodig hebt, wat verspilling vermindert, en de verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen. Daarnaast hebben we de CO2-uitstoot voor Tork exelCLEAN® sinds 2011* met 28% verlaagd. *(Levenscyclusanalyse) LCA uitgevoerd door Essity en IVL Svenska Miljöinstitutet in april 2021
Tork Industrial Reinigingsdoek
Tork Industrial Reinigingsdoek
Vuil op lastig bereikbare plekken aanpakken is eenvoudig met onze flexibele industriële reinigingsdoeken. Het design is ook zacht, waardoor het personeel gemakkelijk en snel lastig te bereiken details kan schoonmaken. Geef uw business een duurzame boost – we hebben de CO2-uitstoot voor Tork exelCLEAN® sinds 2011* met 28% verlaagd en maken de verpakkingen van gerecyclede materialen. Voor altijd gemakkelijke toegang, gebruik de Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser (W4 ). Dankzij de vel-voor-vel-dosering pakken gebruikers alleen wat ze nodig hebben, waardoor er minder afval wordt geproduceerd. *(Levenscyclusanalyse) LCA uitgevoerd door Essity en IVL Svenska Miljöinstitutet in april 2021
Tork Industrial Reinigingsdoek W7 Handybox
Tork Industrial Reinigingsdoek W7 Handybox
Til de effectiviteit van uw schoonmaak naar een hoger niveau met onze Tork Industriële Reinigingsdoek. Het exelCLEAN® materiaal gebruikt tot 41% minder solventen voor een hogere efficiëntie. Bovendien is het ontworpen om te worden gebruikt met de meeste solventen voor extra gemak op de werkplek. Het is zowel zacht als flexibel en pakt vet, olie en vuil aan op de lastigste bereikbare plekken zonder te krassen. Deze reinigingsdoek voor eenmalig gebruik elimineert ook de noodzaak voor lompen/vodden en huurdoeken, waardoor afval tot 85% wordt verminderd. Daarnaast hebben we de CO2-uitstoot voor Tork exelCLEAN® sinds 2011* met 28% verlaagd. *(Levenscyclusanalyse) LCA uitgevoerd door Essity en IVL Svenska Miljöinstitutet in april 2021 Pak reinigingsdoeken snel en gemakkelijk en bespaar tijd, want dankzij de grote opening van de Handy Box zijn doeken gemakkelijk toegankelijk. Optimaliseer het verbruik en minimaliseer de verspilling van reinigingsdoeken met de vel-voor-vel-dosering. Door de grote opening van de Handy Box zijn de doeken gemakkelijk toegankelijk, zelfs met handschoenen aan. Verbeter de duurzaamheid van uw activiteiten de verpakking van dit product is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.
Tork M2 1 laags poetsrol Centerfeed roll Premium
Tork M2 1 laags poetsrol Centerfeed roll Premium
Tork M2 1 laags poetsrol Centerfeed roll Premium
Tork M2 Basic centerfeed poetsrol 160m
Tork M2 Basic centerfeed poetsrol 160m

• Te bedienen met één hand, dus makkelijk in gebruik
• Ideaal voor alledaagse poetstaken
• veelzijdige oplossing met hoge capaciteit doeken per verpakking
• voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen

Tork Matic® Extra Lange Handdoekrol Universal
Tork Matic® Extra Lange Handdoekrol Universal
De Tork Matic® Extra Lange Handdoekrol biedt een hoge capaciteit en is ideaal geschikt voor drukke sanitaire ruimten op plekken als scholen en luchthavens. De rollen zijn geschikt voor de Tork Matic® Handdoekrol Dispenser, ontwikkeld voor eenvoudig onderhoud in sanitaire ruimtes met een hoog aantal bezoekers.
Tork Matic® Zachte Handdoekrol Advanced
Tork Matic® Zachte Handdoekrol Advanced
Verwen uw gasten met de Advanced Tork Matic® Handdoekrol. De handdoek droogt de handen goed en heeft een mooi grijs reliëf met embossing. De rollen zijn geschikt voor de Tork Matic® Handdoekrol Dispenser, ontwikkeld voor eenvoudig onderhoud in drukke sanitaire ruimten. De dispenser bespaart tijd en controleert het verbruik door een vel per keer af te geven.
Tork Matic® Zachte Handdoekrol Premium QuickDry™
Tork Matic® Zachte Handdoekrol Premium QuickDry™
De Tork Matic® Handdoekrol Premium is perfect voor de mooiste sanitaire ruimten. Hij is zacht met een mooi reliëf van blauwe bladeren. Hij droogt de handen snel en zorgvuldig dankzij de QuickDry™-eigenschap. De rollen zijn geschikt voor de Tork Matic® Handdoekrol Dispenser, ontwikkeld voor eenvoudig onderhoud in sanitaire ruimtes met een hoog aantal bezoekers. De dispenser bespaart tijd en controleert het verbruik door een vel per keer af te geven.
Tork Poetspapier
Tork Poetspapier
Het multifunctionele Tork Poetspapier bestaat uit 1 laag en is ideaal voor lichte afneemtaken en om de handen af te vegen. Het papier is geschikt voor de Tork® Mini Centerfeed Dispenser, een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen.
24 out of 55 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.