Vloeibare Zeep

Categorieën (0)
BS SF30 Foamzeep SparQ
BS SF30 Foamzeep SparQ
BlackSatino SparQ schuimzeep biedt naast comfort en hygiëne ook een aangename geurbeleving. De zeepcartridges zijn hygiënisch, makkelijk en snel verwisselbaar. Door de foam gaat de cartridge circa 2,5 keer zo lang mee vergeleken met een normale handzeep.
Deb refresh foamzeep original fles 1L
Deb refresh foamzeep original fles 1L
Licht geparfumeerde, milde schuimzeep zonder kleurstoffen. Refresh™ Original FOAM bevat milde bestanddelen om de handen zacht en verfrissend te reinigen. De verzorgende bestanddelen houden de huid soepel en beschermen ze tegen uitdroging. Frisse geur, zonder kleurstoffen Met huidconditioners om de huid te hydrateren en uitdroging te voorkomen Zeer gewaardeerde, rijke schuimformule, Zonder kleurstoffen ECO-label Met parfum
Innuscience Nu-Hydra Foam 5L
Innuscience Nu-Hydra Foam 5L

• Vochtinbrengende/hydraterende foam handzeep
• Voor goede reiniging van de handen
• Natuurlijke vochtinbrengende creme met zeer hoge verzachting van de huid
• Gelijke PH waarde als de huid van onze handen (PH5,5)
• Beschadigd de huid niet

Innuscience Nu-Hydra Gel - 5L
Innuscience Nu-Hydra Gel - 5L

• Vochtinbrengende/hydraterende gel handzeep
• Voor goede reiniging van de handen
• Natuurlijke vochtinbrengende creme met zeer hoge verzachting van de huid
• Gelijke PH waarde als de huid van onze handen (PH5,5)
• Beschadigd de huid niet

Katrin schuim zepen voor Touchfree Zeepdispenser
Katrin schuim zepen voor Touchfree Zeepdispenser
Katrin schuim zepen 500 ml voor de Touchfree zeepdispenser. Met deze 3 nieuwe zepen van Katrin brengt u frisheid en comfort in uw toiletruimte. Ervaar de koele bries van ´Arctic Breeze”, de geur van verse bloemen van “Sunny Garden” of gewoon de zuiverheid van “Pure Neutral”.
Katrin Schuimzeep
Katrin Schuimzeep
Foamzeep. Deze overvloedige en crèmige zeep is een luxe om te gebruiken, bijzonder huidvriendelijk en zuinig in gebruik. De Natural is mild, natuurlijk, zonder geurstoffen en antiseptisch. De navullingen worden samen met de dispenserpomp geleverd. Verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml en geschikt voor de Katrin zeepdispensers.
Katrin Schuimzeep
Katrin Schuimzeep
Katrin schuimzeep is een milde en zeer aangename zeep, die huidvriendelijk en zuinig is in gebruik. Natuurlijk, zonder geurstoffen en antiseptisch. De navullingen worden samen met een doseerpomp geleverd. Verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml en geschikt voor de Katrin zeepdispensers.
Katrin Vloeibare zeep
Katrin Vloeibare zeep
Handzeep. De kwalitatief hoogwaardige zeep laat een weldoend fris gevoel en aangename geur achter, is zacht en hydraterend, lucht- en bacteriedicht. De navullingen worden samen met de dispenserpomp geleverd. Verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml en geschikt voor de Katrin zeepdispensers.
Katrin vloeibare zepen voor Touchfree Zeepdispenser
Katrin vloeibare zepen voor Touchfree Zeepdispenser
Katrin vloeibare zepen 500 ml voor de Touchfree zeepdispenser. Met deze 3 nieuwe zepen van Katrin brengt u frisheid en comfort in uw toiletruimte. Ervaar de koele bries van ´Arctic Breeze”, de geur van verse bloemen van “Sunny Garden” of gewoon de zuiverheid van “Pure Neutral”.
lape Collection Handwasmiddel
lape Collection Handwasmiddel
Lape Collection Oriental Lemon Tea handzeep met een aroma van oosterse citroenthee vult de badkamer met een warm, aangenaam aroma telkens als de zeep wordt gebruikt. De vloeistof glijdt zacht door de handen en hydrateert bij het wassen de huid met zijn vochtinbrengende en glycerinehoudende samenstelling. De Lape Collection geeft uw gastenbadkamer een vleugje klasse.
Lux handzeep
Lux handzeep
Lux Hand Wash is een professionele handzeep, mild voor de huid en uitermate geschikt voor een grondige reiniging van de handen. 
Nitty+ handzeep
Nitty+ handzeep
Nitty+ handzeep is een zachte en geurige zeep geschikt voor alle huidtypes. Dankzij de formule met een hoog lanolinegehalte, verrijkt met verzachtende additieven en aangenaam geparfumeerd, garandeert Nitty+ een perfecte reiniging van de handen en irriteert de huid niet. Nitty+ is ideaal voor bijvoorbeeld alle openbare toiletten, scholen, ziekenhuizen of fabrieken.
Soft Care Fresh
Soft Care Fresh
Soft Care Fresh is een effectieve handzeep geschikt voor algemeen gebruik in vele toepassingen, zoals restaurants, kantoren en scholen. ;Dit product is zacht geparfumeerd, de parfum blijft echter niet lang achter op de handen na het wassen. ;
Tork Antimicrobiële Schuimzeep (Biocide)
Tork Antimicrobiële Schuimzeep (Biocide)
Was de handen zorgvuldig met de antibacteriële schuimzeep van Tork, gecertificeerd met EN 1499. Deze alcoholarme formule is zeer effectief tegen bacteriën, virussen en gisten. Het combineert normale handreiniging met desinfectie on één procedure. Bovendien zijn er geen parfum of kleurstoffen in verwerkt en worden allergische reacties zo verminderd. Geschikt voor de Tork Schuimzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden.
Tork Clarity Foam zeep
Tork Clarity Foam zeep
Ondersteun uw duurzaamheidsambities zonder concessies te doen aan handhygiëne met de nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep, geformuleerd met een beperkt aantal ingrediënten, 99% van natuurlijke oorsprong. Geschikt voor de Tork Vloeibare en Sprayzeep Huidverzorgingsdispensers, die gecertificeerd zijn als eenvoudig in gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden.
Tork Extra Milde Mini Vloeibare Zeep
Tork Extra Milde Mini Vloeibare Zeep
Bied extra verzorging voor een gevoelige huid met de Tork Extra Milde Mini Vloeibare Zeep. Deze zeep bevat milde ingrediënten en is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor ze zeer zacht is voor de huid. Door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) gecertificeerd als allergievriendelijk. Geschikt voor de Tork Mini Vloeibare Zeep Dispensers, die bewezen zijn als eenvoudig in het gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden.
Tork Extra Milde Schuimzeep
Tork Extra Milde Schuimzeep
Bied extra verzorging voor een gevoelige huid met de Tork Extra Milde Schuimzeep. Deze zeep bevat milde ingrediënten en is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor ze zeer zacht is voor de huid. Door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) gecertificeerd als allergievriendelijk. Geschikt voor de Tork Vloeibare & Sprayzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en alle gebruikers goede handhygiëne bieden.
Tork Liquid Soap S1 Premium Extra Mild
Tork Liquid Soap S1 Premium Extra Mild
Tork 420701 Extra Mild Liquid Hand Soap is perfect for frequent hand washing. The soap has mild ingredients without perfume or dyes and is very gentle on the skin. Fits in Tork soap dispenser S1. Extra mild soap with pump without perfume or dyes Gentle cleansing of the skin Perfect for frequent hand washing Closed refill bottle provides better hygiene The bottle shrinks as it is used to reduce waste volume The bottle fits soap holder Dry Soap pump S1 Environmentally certified with EU Ecolabel Number of doses : 1000, volume 1 liter Unopened bottle can be stored for 5 years. Best before date 12 months after opening packaging
Tork Milde Schuimzeep
Tork Milde Schuimzeep
Verzorging voor normale en droge huid. Tork Milde Schuimzeep heeft een frisse geur en bevat vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten. Het zorgt voor een rijk en crèmeachtig schuim voor zachte handreiniging. Geschikt voor de Tork Schuimzeep Dispensers, die bewezen zijn als eenvoudig in het gebruik en elke gebruiker een goede handhygiëne bieden.
Tork Milde Vloeibare Zeep
Tork Milde Vloeibare Zeep
Bied uw bezoekers een fris geurende alles-in-een zeep die perfect is voor normale en droge huid. Tork Milde Vloeibare Zeep bevat vochtinbrengende en verzorgende ingrediënten waarvan bewezen is dat ze zacht zijn voor de huid. Geschikt voor de Tork Vloeibare & Sprayzeep Dispensers, die bewezen eenvoudig zijn in het gebruik en alle gebruikers goede handhygiëne bieden.
Tork Niet Geparfumeerde Sprayzeep
Tork Niet Geparfumeerde Sprayzeep
Bied meer met minder. Tork Mild Sprayzeep zonder toegevoegde kleur- of geurstof, zacht voor de huid. Deze zeep is ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimten waar efficiëntie vooropstaat. Geschikt voor de Tork Vloeibare en Sprayzeep Huidverzorgingdispensers die gecertificeerd zijn als eenvoudig in gebruik en alle gebruikers goede handhygiëne bieden.
Tork Oil and Grease
Tork Oil and Grease
Unopened bottle can be stored for 5 years. The best before date is 12 months after the package has been opened. Ideal for industrial environments. Grease-dissolving ingredients, provide highly effective cleaning and remove dirt, oil and grease. Free from perfume and dyes, minimizes the risk of allergic reactions. Eco-labeled with the Swan.
Tork S4 Mild Premium vloeibare zeep 1L
Tork S4 Mild Premium vloeibare zeep 1L

• Handzeep met een frisse geur
• Een zachte zeep met hydraterende ingrediënten en een parelmoer glans.
• Hydraterend: met lipide herstellende ingrediënten
• Dermatologisch getest
• Huidvriendelijke pH-waarde
• Helpt goede hygiëne te waarborgen: Een in de fabriek verzegelde fles met een nieuwe pomp voor elke vulling helpt het risico op besmetting te verminderen en beschermt de inhoud tot aan de gebruiker.
• Verminder afval: Fles trekt vacuüm, wat leidt tot 70% minder afvalvolume
• Tijdbesparing voor schoonmaakpersoneel: Gecertificeerd moeiteloos bijvullen * in minder dan 10 seconden 
• 96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
• Minimaliseer energieverbruik. Deze zeep is bewezen effectief met koud water

Nieuw
Tork S4 Vloeibare handzeep voor gevoelige huid
Tork S4 Vloeibare handzeep voor gevoelige huid

• Aanbevolen tegen sterke vervuiling en bij behoefte aan meer reinigingskracht, zoals in de keuken
• Biedt extra verzorging voor een gevoelige huid
• Verzorgt droge huid met lipide-herstellende ingrediënten zoals glycerine, betaïne en pantenol
• 96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
• Geen toegevoegd parfum
• Voor veelvuldig gebruik
• Dermatologisch getest
• Huidvriendelijke pH-waarde

24 out of 25 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.